S
sinigamilerelmasever8 yıl önce
yazarların yalnızlığı sevme nedenleri
başlık gayet açık. yazarların yalnızlığı sevme nedenleridir. benim sebebim, yalnızken her sonucun bana bağlı olması. kimse işleri piç edemiyor yalnız olunca. mesela mafya kızını sarhoş edip faydalanacak süzme abazan bir arkadaşım olacağına yalnı… devamını gör
S
jr smith
new orleans ın atletik oyuncusu.2005 slam dunk contest te ilk turda rakiplerinin insan dısı performansı sonucu elenmistir.
S
seninle şöyle olmak vardı
Adam ne edebiyat kastı be sabah sabah, tövbeler olsun.
S
tek teker arif
bir arkadaşımın arkadaşı olan bu vesileyle süper cambazlıklarını gösterdiği posterini görüpte ''tek tekerlek arif ehoehehehe'' diyerek arkadaşımla papaz olmama vesile olmuş kişi.
S
5 yıl sonraki ben e mektup
Her şey bitti mi? Artık daha mı mutlusun? Yaşamayı hala seviyor musun? Ellerini ısıtacak birisini bulabildin mi? Yalnızlıktan hala korkuyor musun? Ve her gördüğün biraz onu andırıyor mu hala? Dünya yaşamaya pek de değer bi yer değil aslında. 5 yıl ön… devamını gör
S
yaran twitter iletileri
twitter'da takip edilen kullanıcının güldüren belki de yaran iletileridir. * Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BiNBiR GECE'yi; Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLAR'ı; * Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇiFT… devamını gör
S
sinigamilerelmasever9 yıl önce
şu ana bir fotoğraf bırak
Nerede çekildiği merak edilen fotoğraflardır. Mesela mikazuki7 mahlaslı yazarın fotoğrafını merak ettim ama mesaj almadığı için öğrenemiyorum. Yazarsa çok makbule geçer.
S
sinigamilerelmasever9 yıl önce
anatomi
biçim bilim denir
S
sinigamilerelmasever10 yıl önce
shingeki no kyojin
2009'da başlayan ve hala devam eden bir mangadır. 6 nisanda da animesi çıkıyor. Konusu da böyledir, Yüzyıllar önce insanlık devler tarafından yok olmanın eşiğine geldi. Devler hakkında bilinen şeyler, uzun olduklar, akıllı olmadıkları, insan yedikle… devamını gör
S
gintama
Her şeyiyle mükemmel bir anime ve manga serisidir. Komedi ağırlıklı olmasına rağmen, aksiyon ve dram sahneleri de bir o kadar süperdir. Hikayeleri de sağlamdır. izleyiniz, izletiniz efenim.
S
155 boyundaki kızla 190 lık erkeğin ilişkisi
iddia oranı gibi ilişkidir. çocukları da 1.65 olursa şaşılmaz.
S
sinigamilerelmasever11 yıl önce
adam arıyorum
Diyojen in ünlü sözüdür.
S
sinigamilerelmasever11 yıl önce
bender
zilsiz büyük tef.
© copyright 2005 - 2026