bugün
- nasıl birisiniz8
- s'i l v'e r m'i s t35
- doğru kişiyle yanlış zamanda karşılaşmak6
- ben bu yazıyı seri eksicime yazdım4
- anın görüntüsü25
- calmernow ai anxiety and calm2
- muslettin amca9
- türkçe 25000 kelimeden oluşan kısıtlı bir dildir8
- ansızın gelen benim burada ne işim var hissi2
- istanbul da yasa dışı bahis operasyonu2
- davar tereyağı4
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i11
- bazı insanların sizi değiştirmesi4
- her şeyi hatırlayan insan3
- pum pum çorbası8
- tulumba tatlısı6
- reenkarnasyon4
- yörük kızı15
- uludağ sözlük size ne kattı24
- serhat kılıç23
- tc'ye vatandaşlk bağıyla bağlı olan herkes türktür8
- kız düşürmenin kısa yolu15
- claudian clouds21
- 08 eylül 2026 üsküdar da başkan vekili seçimi4
- tarihteki en kanlı savaşlar4
- kendine yabancılaşmanın sonucu kendinle tanışmak2
- sürekli gelen trollerle uğraşmamız3
- sözlük kızlarının entrylerinin hep artılanması13
- mercimek çorbası içen kadın14
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- ak parti2
- uludağ itiraf12
- fusya semsiyeli yabanci26
- sikişirken sigara içen kadın6
- sözlüğün en masum yazarları16
- türkiye vatandaşlığından çıkmak4
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü19
- tavuk budu3
- günaydın şarkısı2
- pankek mi pişi mi10
- bir kadını taşımanın zorluğu10
- zorunlu eğitim11
- afd'nin saksonya anhalt'ı kazanması3
- cübbeli ahmet hükümetin maşası mı sorunsalı9
- alkol yasağı2
- sarapci koala43
- nervio21
- arkadaşlar larissa kim12
- atatürk ü sevme zorunluluğu10
- otobüs camına yaslanan kafanın titremesi6
entry'ler (17)
talihsiz bir beyanda bulunan, daha sonra da durumu toparlamak isterken her şeyi iyice içinden çıkılmaz bir hale getiren siyasetçi. chp'de son zamanlarda olanlara bakıldığında süheyl batum'un tsk hakkındaki açıklamaları da normal geliyor insana. ordu zaten bağımsız bir ordu değildi, abd'nin güdümündeydi, bu kaplan benzetmesi hangi mantıkla yapıldı onu da anlamak imkansız.
türkiye-israil ilişkilerini kopma noktasına getiren operasyondur. yada öyle sanılmıştı, türkiye israil'e kafa tutuyordu falan. yalan oldu gitti, boş çıkışlar, boş sloganlar, boş meydan okumalarla insanlar sakinleştirildi o kadar.
isviçre u17 milli takımında 11 maçta 9 gol atmıştı bu genç adam. 1992 isviçre doğumludur.
fiorentina'da oynayan 1978 doğumlu italyan sağ bek. fiorentina'ya 2008 senesinde torino'dan tansfer olmuştu.
apaçi müzikli bu zor günleri de geride bırakırız, inanırsak, kenetlenirsek başarısız mealindeki söz.
2010 senesinde fiorentina'nın italya seri b takımlarından frosinone'ye kiraladığı 20 nisan 1990 doğumlu orta saha oyuncusu.
1982 italya doğumlu forvet. fiorentina'da 92 maçta 41 gol atmıştır. iyi bir yüzde.
gerçekleşmesi halinde karabük'ün büyük vurgun yapacağı transferdir. gerçi fanatik'in haberleri ne kadar güvenilir, o da tartışmalı.
fiorentina'nın 2011'de cesena'ya kiraladığı 1984 doğumlu brezilyalı defans oyuncusu.
fiorentina'da 9 numaralı formayı terleten 1993 doğumlu senegalli forvet.
tam adı khouma el hadji babacar'dır.
tam adı khouma el hadji babacar'dır.
oturup dertleşilmesi gereken teyzedir. çoğu zaman farkında bile olmaz insanlar, yanından geçip giderler. fazlasıyla üzer, vicdanları rencide eder. hak hukuk tanımazlarla öbür tarafta hesaplaşacaktır elbet, onu o hallere düşürenlerle görülecek bir hesabı vardır.
fiorentina'da forma giyen 21 nisan 1983 doğumlu italyan orta saha oyuncusu.
italya milli takımı formasıyla 3 maça çıkmıştır.
normalin üzerinde futbol oynayarak süper ligdeki tüm takımların dikkatini çekmiştir. az paraya çok işler yapan bu arkadaşın kapris yapmaması, param az yea ben bu paraya bu kadar koşamam dememesi, çıkıp her maçta rakiplerin savunmasını dağıtması da ayrı bir güzelliği. inşallah gelecekte bir süleyman youla olmaz.
katy perry isimli hatun kişisinin insanı dansa davet eden, davet etmekle kalmayan tahrik eden şarkısı.
yolda karşılaşması muhtemel iki ekonomik hareketliliğin yolculuğu.
ırkçılık da özünde ötekini çeşitli yöntemler kullanarak kendine benzetme veya bunu başaramadığında şiddete sapma eğilimi olan bir düşünceye sahip olduğu için faşizmden fazla farkı yoktur. dolayısıyla zaten iç içe yürüyen şiddet yanlısı bu iki farklı dünya görüşünün karıştırılması da doğaldır.