bugün

entry'ler (12)

yakın gözlüklerin burda gözlerin benden uzak

Sevgilisinden yeni ayrılmış olan ben için ağlatan ve üzen bir şiir.

yazarların okulda aldığı en düşük not

Arapça dersinden nefret ediyorum onun yüzünden hep kopya sayesinde 45 anca alıyordum yoksa boş kâğıt verecektim.

neden uyumuyorsunuz

2 saat önce üye oldum meraktan herşeyi okuyordum şimdi saati fark ettim uyuyorum Allah rahatlık versin herkese. Gerçi onca aile korkuyla beklerken sabıra daha çok ihtiyacımız var.

ağlarken babaya yakalanmak

Görücü gelme mevzusu vardı ben istemiyordum sırf başımdan savmak için gelsinler dedim o gece ağlarken babam gordu ama hiç çaktırmadı sonrada konu kapandı canım babam. :-*

çayı şekersiz içmek

Merak ederek 1 kere demedim kötü gelmedi sanırım damak tadım değişmiş bidahada şeker kullanmadım hatta tavsiye ediyorum ama o günden sonra şekerli içemedim midem almıyor.

karakteri bozuk şehit babaları da var

Orada karakteri bozuk diye Şehit babalarına demiyor hemen gaza geliyorsunuz ya baştan izleyin o video cımbızlanmış.

karakteri bozuk şehit babaları da var

O kadar sosyal medya hastasısınız Adam gibi başından sonuna izleyin amip olmayın.

kürtler vatandaşlıktan çıkarılsın

Irkçı olmayın ben Türküm ama suçsuz kürtlere neden bu muamele? Tamam acımız çok kötü şehitlrimiz ve aileleride masum ama merhamet etmeyene merhamet olunmaz

uyurken ayagini sivri sinegin isirmasi

Bu kadarda olmaz orası ayağım benim nalet..!

ekin soyak

Başlarda şakalarına güldüğüm vloklarını takip ettiğim ama sonra farklı 2 şakada aynı kızı kullanarak takipçilerini kandırdığını anladıktan sonra uyuz olduğum bir youtuber.

erken seçimde oy verilecek parti

Olanlardan sonra kararsızım. Arada kendi kendime ne halleri varsa görsün diyorum ama hayırlısı.

dolar 1 20nin altına indi

Çok iyi olmuş nerdeyse 1 yıldır laptopum tamir bekliyor inşallah daha da iner.
© copyright 2005 - 2026