bugün
- bu dünyaya çocuk getirmek9
- yabancilara 20 yillik vergi muafiyeti7
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak10
- pitbull sami2
- karısı tarafından 300 kez aldatılan adam7
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- tecavüze ceza önerisi7
- ctrlx abla12
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- sözlük kızlarının ayak falları7
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- erkek olmanın çok zor olması5
- sözlük kızlarının kombileri7
- ben aslında kızım7
- coco star5
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır6
- sözlüğün sessiz sakin olması2
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir5
- uysaljakoben adamdır3
- gökten am yağsın diye duaya çıkmak5
- antipanik8
- dinleri de insan yarattı2
- babasina benzeyen erkeklerden hoslanan kiz4
- insan nüfusu azaltma çalışmaları3
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- kürtler olmasaydı yaşanabilecek sıkıntılar5
- gocu31
- yazarların en muhteşem özelliği5
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum28
- anne baba özlemi3
- kitap okuyan erkek9
- her şeye rağmen yaşamaya karar vermek4
- ai ai diyen yazar3
- oytunkaran'ı özlemek6
- cilgincapkin7
- kemal kılıçdaroğlu36
- o son birayı içmek5
- hard seven kız3
- çayı kaç şekerli içiyorsunuz13
- ölümüne galatasaraylıyız2
- silvermist8
- özgür özel7
- evlenmenin azalıp boşanmanın artması3
- vexillarius the slayer'in ırkı6
- her gün mastürbasyon yapmak hastalıklı mıdır2
- 0 0 8'in sözlüğe gelmesi3
- kavga etmeyin lan hepinizi döverim5
- aym'nin süresiz nafaka kararını iptal etmesi4
entry'ler (24)
Kore dizinden esinlenen bir dizi daha. Kaliteli bir dizi ama bizim senaristler uzattığı için kalite düşüyor ne yazık ki. Gereksiz sahneler çok, ayrıca senaryonun kalitesi de biraz düşük.
Erken final yapmış kaliteli bir dizi. Ne yazık ki kızılcık şerbeti gibi gereksiz ve ahlasız diziler hala devam ediyor. Türkiye’nin iq ortalaması ortada.
istanbul un en güzel ve en huzur veren ilçesidir. Eskisinden eser kalmasa da ne zaman gitsem o mistik havasını korumuş olduğunu hissediyorum.
istanbul artık yaşanmaz hale getirilmiş, param olsa da yaşamam o şehirde. Sadece gezmek için gider gelirim.
Bu nasıl başlık ya! Daha faydalı bir başlık açamaz mısınız ?
Su yerine içilmemesi gerekir. Su tüketimi günlük en az 2 litre olmalı.
Avukat Aykut Yavuz 3 yabancı dil bilen bir avukat olması dışında mesleğinde başarılı bir avukattır özellikle ceza, yabancılar hukuku, deport, iş hukuku ve aile hukuku ( boşanma) alanlarında. Kendini güzel yetiştirmiş bir insandır. Sizi dinleyen, çözüm odaklı hareket eden ve her zaman yardımcı olan ve mesleğinin hakkını veren biridir.
Taksim e gittiğimde kendimi başka bir şehirdeyim gibi hissediyorum. Sanki Türkiye değil çünkü her milletten insan var, Türkçe haricinde başka diller duyduğum bir semt.
Havalimanı başka bir ülke sanki ve çay olsun simit olsun 5 katı daha pahalı olması sömürüden başka bir şey değildir. Ama kazık yemeye doymayan çok.
Anlık bir görsel ile anlatılabilecek biri değilim.
Bu başlıkta yazılanları okuyunca hiç şaşırmadım. Aykut Yavuz gerçekten başarılı ve Fransızcayı çok iyi öğretiyor. instagram hesabını da takip ediyorum. Sizlere de tavsiye ederim.
Herkesle iyi geçinmek bence zor hatta imkansız. illaki anlaşamadığın insanlar olacaktır.
Aldatma illaki tensel midir ? Gece uyurken aklınız ondaysa o aldatma olmuyor mu?
Aslında bunun sonu yok çünkü iyinin daha iyisi güzelin daha güzeli hep var. Evlendikten sonra eğer başka biri ilginizi çekiyor ve size daha iyi geliyorsa evli olduğunuz kişiyle mutlu değil ve farkında olmadan bir arayışa girmişsinizdir.
Sevilen ve sevilmeye değer ve ciddi bir ilişki düşünülen kişidir.
Güzel bir romantik filmdir, 2023 yapımdır. Oyuncuların performansı çok iyidir. izlenecek filmlerden biridir.
Tüm dünyayı kontrol etmiş büyük bir yahudi ailesinin üyesidir. 120 yaşında vefat ettiğinde bazı Afrika ülkeleri büyük şeytan öldü diye kutlamalar yapmıştır. Tüm dünyanın kanını emmiştir.
Tüm gençleri umudu olup sonra da onları hayal kırıklığına uğratan bir siyasetçidir. Hiç sevmedim hiç de güvenmediğim biridir. Artık adından bile söz eden yok. Boş biridir.
Kumral, tatlı ve sempatik yüzlü, düz saçlı incecik bir kız.
Gazze tüm dünya tarafından unutulmuş ve kendi kaderine terk edilmiş bir şehirdir. Binlerce çocuk öldürülmesine rağmen hala tüm devletlerin susması anlaşılacak bir saçmalık değildir !.