bugün
S
shindi8 yıl önce
eren bülbül
Vatan sevgisine kurban gitmiş ve henüz 15 yaşında. Diyecek bir şey bulamıyorum yani memleket bu durumda oldukça olan gençlerimize ve çocuklarımıza oluyor. Yazık oluyor bu güzelim ülkeye. Mekanı cennet olsun ve Allah'ım ailesine sabır versin demekten … devamını gör
S
shindi8 yıl önce
eren bülbül
Vatan sevgisine kurban gitmiş ve henüz 15 yaşında. Diyecek bir şey bulamıyorum yani memleket bu durumda oldukça olan gençlerimize ve çocuklarımıza oluyor. Yazık oluyor bu güzelim ülkeye. Mekanı cennet olsun ve Allah'ım ailesine sabır versin demekten … devamını gör
S
shindi9 yıl önce
sözlük yazarlarının çizimleri
paint terk olmayan yazarların çizimlerini eklediği başlık.. karakalem, karikatür, grafik, wallpaper her türlü çeşitlerde olabilecek çizimlerdir.. burayı resim çöplüğüne çeviricem..
S
shindi9 yıl önce
monkey d luffy
haksız olduğu durumlarda tartışırken asla ve asla güç kullanmayan hatta güçlü olduğunu bile belli etmeyen bir karakterdir. yanlışlıkla birinin herhangi bir malına zarar verse karşılığında verilen bedeli -ne kadar ağır olursa olsun- ödemeye her zaman … devamını gör
S
shindi9 yıl önce
sözlük yazarlarının çizimleri
paint terk olmayan yazarların çizimlerini eklediği başlık.. karakalem, karikatür, grafik, wallpaper her türlü çeşitlerde olabilecek çizimlerdir.. burayı resim çöplüğüne çeviricem..
S
shindi9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
S
shindi9 yıl önce
anın görüntüsü
S
shindi9 yıl önce
anın görüntüsü
S
shindi9 yıl önce
bu başlıkta herkesin anlamayacağı şeyler yazıyoruz
S
shindi9 yıl önce
gecenin fotoğrafı
Gecenizin fotoğrafıdır. (img:#843963)
S
shindi9 yıl önce
resim çizme yeteneği
Bende olmayan yetenektir. Allah bazı insanlara bu yeteneği fazlasıyla vermiş ki bence bu büyük bir şansdır. Bende böyle bir yetenek olsa hep bir şeyler karaladım. Özel bir defterim olurdu. Kimi zaman sevdiğimin yüz hatlarını yansıtırdım kağıda, k… devamını gör
S
shindi9 yıl önce
anın görüntüsü
S
shindi9 yıl önce
anın görüntüsü
S
shindi9 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
S
shindi9 yıl önce
anın görüntüsü
S
shindi10 yıl önce
anın görüntüsü
© copyright 2005 - 2026