bugün

entry'ler (806)

kadınlar erkeklerin yüzde seksenini çirkin buluyor

ilk başta redpill uyduruğu sanıp burun kıvırmıştım. Bu burun kıvırma davranışıma rağmen gözlemlerim doğru olabileceğine dair ihtimalleri yadsımama engel oluyordu. Ancak Medium da aktardığına göre işin ciddiyeti var demektir.

'' Haberde ortalama altı buluyor. '' diye argüman sunmak isteyenler olabilir. Sizce kadınlar ortalama artı olarak nitelediği erkekleri çekici bulabilir mi? Zaten haberin devamında '' unattractive '' diye alt başlık atılmış.

https://medium.com/hello-...elow-average-bab0b8af2606

yazarların şiir denemeleri

Sepkene mağlup hayaller
Genç adamın yüzünde
Namağlup bir generalin
Madalyaları izinde
Tane tane
Ve
Sessizce
Bekliyor avuçlanmamış yüzünde.

( Sulusepken yağan bir yağmurda, ellerimde bavullarım olduğu için yüzümü silemediğimden, öfkelenip, hüzünlenip, yalnızlığıma küfredip yazdığım şiir.)

erik satie gnossienne no 1

Fransız bestekarın kendisinin dahi aşamadığı şaheseri.

Şöyle hoş bir ukulele yorumu mevcuttur: https://www.youtube.com/watch?v=xm7F3EwNHbk

yalnızlık

Bir Yaşar Kemal şiiri.

Kuş uçmaz, kervan geçmez bir yerdesin.
Su olsan kimse içmez,
Yol olsan kimse geçmez,
Elin adamı ne anlar senden?
Çıkarsın bir dağ başına,
Bir ağaç bulursun tellersin
pullarsın gelin eylersin.
Bir de bulutları görürsün,
bir de bulutları görürsün,
bir de bulutları görürsün.
Köpürmüş gelen bulutları.
Başka ne gelir elden?
Çın çın ötüyor yüreğimin kökünde
şu dünyanın ıssızlığı.
Tanrı kimsenin başına vermesin
böyle bir yalnızlığı!

bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri

Yalaka, yavşak, yüzsüz ve omurgasız olması. Gurur nedir bilmeyip yılan gibi kıvırması. istedikleri narsist ilgiyi peyderpey vermesi.

dm atan kızın dolandırıcı çıkması

Kendini sosyal medyanın sınırlarına hapsetmiş modern erkeğin dramıdır.

Bir kız size dm atıyorsa ya dolandırıcıdır. Ya da bir çıkarı mevcuttur.

anaksimandros

Celal Şengör'ün taptığı filozof. ilk yaşamın denizde başladığını, daha sonra kabuksullar şeklinde karaya çıkılıp adaptasyon yolu ile insana doğru ilerleyen bir serüvenin olduğunu belirterek proto-evrim teorisi denebilecek bir hipotez ortaya atmıştır.

hoşlanılan bir bayana nasıl mesaj atılmalı

Bu devirde bir kadına dm atan erkek maldır.

Siz sosyal medya çağında dm kutusundaki dalga geçme ve eğlenilme, alay edilme malzemesinden başka bir şey değilsiniz kadınlar için.

Yüz yüze hamle yapın.

size bakmayan kızın baktığı erkek

Genelde kişinin kendisinden çok daha çirkin, avam ve vasıfsız kişidir.

'' Bu mala bakıyorsa, bu kız zaten benim kalibremde değilmiş. '' dedirtir.

cthulhu

'' Figüre bakan kişi bir ahtapot, ejder ve insanın karışımına baktığını zannedebilirdi. ''

Lovecraft evreninin pasifik dibinde uyuyan kozmik varlığı. insanların rüyalarına girerek ya da metafizik güçlerle onlara tesir ederek manipüle etmesi ile bilinir. Bir gün uyandırılmayı bekleyerek tarikatına adam devşirmeye çalışır.

arda güler

Her şeyi iyi. Bilek, teknik, görüş vs.

Ancak fizik olarak geliştirmeli kendini. Sert futbol oynayan takımlara karşı tekniğinin çok önemi olmaz.

öğretmen

Ders konusunu öğretmesi yeterli sayılmayacak kişi.

Kıyafet (imaj), davranış ve konuşmasıyla öğrencilerine toplum içinde nasıl insan gibi yaşanırın örneklerini canlı olarak sunması gereken kişi.

Çok iyi bilgi ve donanıma sahip olduğu halde kişilik ve prensip olarak çöküntü içinde olan bir nesil düşünün. Dünya ile toplum için oldukça tehlikeli bir durum olacaktır.

il dışı öğretmen atamaları

Çökmüştür.

2-3 yıl doğuda çalıştıktan hemen sonra kendini batıdaki güzel ve mütevazi şehirlere atabilme devri bitti. Artık 10 yıl gittiğin dağ köyünde çalışmadan istediğin yere atanamıyorsun.

Örnek verirsek: eş durumu mazeret tayinleri batıdaki çoğu kontenjanı kaplıyor. Yani bekarsan, evlenmediğin takdirde '' memleketine 3-4 saat mesafedeki herhangi bir şehre'' bile gitmen için uzun süre sürünmen gerekiyor.

Rotasyon gelmesi de çözüm değil. 3+1 kuralının değişmesi, emekli olan kişi kadar norm açığı bildirilmesi gerekli. Artık nüfus olarak artan bir ülke olmadığımız için okullaşmanın artması da söz konusu olmayacaktır.

yalnızlık

Kendini mağaraya kapatmadığı sürece bir kadının yaşamadığı bir şey.

yalnızlıktan memnun olmak

Büyük koz. Kimse sizi yokluğuyla, yani yalnızlıkla, tehdit edemez.

Kapı orada dersiniz. Bir yudum çekersiniz.

selahattin aydoğdu

Bir Fatih terim terbiyecisi. Gördüğüm yerde döveceğim dedi. Kıramayacağım adamları araya koyup bana yalvarmasın dedi. Güzel de dedi. Terim'i sinyorita yaptı.

atanamayan öğretmenler

Atansalar da tayin alamayacak öğretmenlerdir.

il emirleri ve zorunlu hizmet afları ile tüm güzel şehirlerin kadroları doldu ve taştı.

Artık yeni atanan biri 10-15 sene doğuda sürünmeden bir yerlere tayin alamıyor puan sistemi nedeniyle.

erol mütercimler

Bugüne değin kendisini takip ederim. Tek bir politik çıkarımının gerçekleştiğini görmedim. Coğrafi Keşifler üzerine yazdığı iddialı kitabını okuyorum. Yabancı dilde yazılmış herhangi bir kaynak yok. Demek ki lisan bilgisi çok da iyi değil. Ayrıca oldukça detaylı ve karmaşık alt başlıkları 1-2 kaynak vererek geçiştiriyor ki akademik güvenilirliği oldukça zedeleyen bir durum bu.

Tanım: istanbul üniversitesi'nde fizik tahsil etmiş, yedek subay olarak deniz harp okulunda subaylara fizik dersi vermiş ve kendisini ciddi bir politik analist zanneden zat.

daredevil born again

Geçmişin hatırı ile izliyorum. Şu tarih itibari ile 8 bölümlük sezonun 6. bölümü gitti. Ama hala serim aşamasını aşamadılar. Hikaye düğümlenmedi bile.

güzel kızla konuşurken mutlu olmak

ilgimi çekmek için güzellikten fazlası gerekiyor. Güzel kadınları sosyal medya çağında haddinden fazla kibirli buluyorum.