bugün
- ben geldim naneler28
- clydeless bonnie6
- uludağ sözlük hakkında sorulmamış sorular5
- türkiye nin en güvenilir insanı11
- her ay aynı eskorta gitmek tek eşlilik midir7
- kendin hakkında bir gerçek bırak3
- sigarayı yudum yudum içen kadın güzelliği5
- babanın sarhoş olması3
- pilavlı sohbet vs rakı balık4
- sözlük için ne yapabiliriz3
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek11
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- rus kızlarının ilik gibi olması6
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları5
- hala türk filmi izleyen insan2
- 50 kilo insan2
- bitirimler sosyetede2
- bik bik'in erkek olması8
- sanat sepet tayfa2
- haşr suresi 10 ayet2
- ahbap10
- ak parti2
- dünyanın usandırıcı tekrarı2
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi12
- olgayella3
- mersini rusların işgal etmesi4
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- döner mi yesem hamburger mi makarna mı13
- kuranda namaz yok5
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- dünyanın en samimiyetsiz cümlesi13
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- atletle gezen erkek8
- üniversite diploması6
- kitap okumanın faydaları2
- haluk levent'e para emanet etmek23
- çırılçıplak şekilde ağlayarak soğuk baklava yemek3
- insan olmaya ceyrek kala12
- göbekli erkekler9
- haluk levent8
- ümmetçilik6
- jelibon yiyen erkek2
- otobüste mastürbasyon yapmak3
- bir erkeği erkek yapan beş özellik14
- mokv'nin uysaljakoben olması6
- kaliteli insanı belli eden detaylar24
- bir erkeği elde etmenin yolları12
- erkek eşek gibi çalışacak hanımına bakacak5
- türkiye'nin ırak'a 1 milyar dolar ödeyecek olması5
- yapay zekanın tehlikeli yükselişi12
entry'ler (827)
Ajax son on maçının sadece beşini kazanmış. Kadro değeri 196 M euro. Galatasaray'ın kadro değeri ise 300M euro.
Şu ana dek oynanan futbolda da gs üstün. Bir gs galibiyeti olması şaşırtıcı olmamalı verilerimize göre.
Şu ana dek oynanan futbolda da gs üstün. Bir gs galibiyeti olması şaşırtıcı olmamalı verilerimize göre.
Herhangi bir insanı üzmekten farkı yok. Yalnız yaşayan her erkeğin yaptığı şeyler bunlar.
Videolarında reddedilemez bir örüntü olan Türk bilek güreşçisi.
'' Arkadaş gerçekten sağlam. Neyse, ben yavaş yavaş gidiyorum. ''
'' Arkadaş gerçekten sağlam. Neyse, ben yavaş yavaş gidiyorum. ''
Seküler kızlar '' Bağımsız ve güçlü kadın '' olmak işini arşa çıkardıkları için geleneksel '' görünen '' kızlar daha bir eş potansiyeli taşıyor gibi geliyor göze.
Türk futbolunun en başarısız başkanı.
Ve maalesef ki sınırları Fenerbahçe'yi dahi açan bir güvensizlik ortamını, mızıkçılık kültürünü Türk futboluna entegre etmiştir.
Ve maalesef ki sınırları Fenerbahçe'yi dahi açan bir güvensizlik ortamını, mızıkçılık kültürünü Türk futboluna entegre etmiştir.
Irkımı sorarsan: ejderan.
Milletimi sorarsan: Türk.
Milletimi sorarsan: Türk.
insanın yargılarının ne denli değişken ve bağıl olduğunu gösteren hede.
Bir erkek, flörtü için ölürse aptal,
sevgilisi için ölürse ''tüh'',
karısı için ölürse ise '' kahraman '' diyoruz.
Oysa ki doğanın böyle suni ayrımları yok. işin özünde bir erkeğin bir kadın için ölmesi yatıyor bu üç durumda.
Şimdi: ya bu üçüne de kahramanlık diyeceğiz yahut da hepsine aptallık diyeceğiz.
Aksini yapmamız '' Hem karpuzum kesilmesin hem de ağzım tatlansın. '' demek olur.
Bir erkek, flörtü için ölürse aptal,
sevgilisi için ölürse ''tüh'',
karısı için ölürse ise '' kahraman '' diyoruz.
Oysa ki doğanın böyle suni ayrımları yok. işin özünde bir erkeğin bir kadın için ölmesi yatıyor bu üç durumda.
Şimdi: ya bu üçüne de kahramanlık diyeceğiz yahut da hepsine aptallık diyeceğiz.
Aksini yapmamız '' Hem karpuzum kesilmesin hem de ağzım tatlansın. '' demek olur.
Rusya'daki Black dolphin hapishanesi üzerine Gio Pika'nın yaptığı harika bir parça için: https://www.youtube.com/watch?v=6q83oReLEIY
Eğer Tolstoy hayatta olsaydı, gelmiş geçmiş en maskülen Rusça parça olarak bunu seçerdi.
Eğer Tolstoy hayatta olsaydı, gelmiş geçmiş en maskülen Rusça parça olarak bunu seçerdi.
Anadolu takımlarının haklarını gaspeden üç istanbul balonunun her yıl periyodik aralıklar ile Avrupa'nın tepe takımlarından köy takımlarına dek rezil rüsva edilmelerini seyretmekten bıktık usandık.
Milyon dolarlarca harcama yap, israf et. Vergi borcu göte dayanınca da vergi borcu affı getirilsin. Çoluğun ve çocuğun hakkından çalınsın. Bir de tüm bu kepazeliğe rağmen Avrupa'da gelen geçen delik deşik etsin dursun seni.
Az bile bu istanbul balonlarına.
Edit: Bu balon tabirine TS de dahil. O da istanbul balonlarının sistemine entegre olmuş bir kulüp.
Milyon dolarlarca harcama yap, israf et. Vergi borcu göte dayanınca da vergi borcu affı getirilsin. Çoluğun ve çocuğun hakkından çalınsın. Bir de tüm bu kepazeliğe rağmen Avrupa'da gelen geçen delik deşik etsin dursun seni.
Az bile bu istanbul balonlarına.
Edit: Bu balon tabirine TS de dahil. O da istanbul balonlarının sistemine entegre olmuş bir kulüp.
Bomboş iş.
Köylü kızından kastınız geleneksel eş potansiyeli taşıyan kadınlar ise: üzgünüm. Öylesi köylerde bile kalmadı.
Taşrada öğretmenlik yapan ahbaplarım kız öğrencilerin çoğunun feminist fikirler ile sosyal medya ile tanıştıklarını ifade ediyor.
Köylü kızı diye aldığınız kızın tesettürünü açınca içinden mor saçlı bir Kadıköy feministi çıkabilir.
Dikkatli olun.
Taşrada öğretmenlik yapan ahbaplarım kız öğrencilerin çoğunun feminist fikirler ile sosyal medya ile tanıştıklarını ifade ediyor.
Köylü kızı diye aldığınız kızın tesettürünü açınca içinden mor saçlı bir Kadıköy feministi çıkabilir.
Dikkatli olun.
Konuyla alakalı, aynı adı taşıyan güzel bir country parçası: https://www.youtube.com/watch?v=3LMmN6Ro_3U
50 yıl sonra bile hatırlayacağı bir malzeme vermektir.
Sözlük kızlarının mide sağlığına önem verdiğim için atmıyorum.
Demek ki kaza sonrası kıyafetleri harap olmuş, çıplak bir hasta önüne gelse müdahale etmeyecek.
Tanım: Hipokrat yeminine ihanet etmiş hekimdir.
Tanım: Hipokrat yeminine ihanet etmiş hekimdir.
En büyük fedakarlığım: beni sevmeyen kadınları sevmek oldu.
Daha ötesi olmadı. Olmaz da.
Daha ötesi olmadı. Olmaz da.
Canlı yayında dümenden bayılınca Ahmet Çakar tarafından adı Kolpacı Nuray'a çıkmıştır.
(bkz: kolpacı nuray)
(bkz: kolpacı nuray)
Şu an il dışı atama sisteminin tıkanmasının baş sebeplerinden biri.
Nasıl mı? Anlatalım.
Diyelim ki x şehirde öğretmen ihtiyacı yok. Hatta öğretmen fazlası var. Teknik olarak öğretmen fazlası olan yere ne eş durumu ile ne de normal tayin ile gidememek lazım değil mi?
Hayır işte. Öğretmen ihtiyacı olmayan yere valilik emirleri ile il emri tayini yapılıyor. Yani öğretmen fazlası olan yere daha fazla öğretmen atanıyor. Bu öğretmenler de depo öğretmen olarak yattıkları yerden maaş alıyorlar.
Ve buna da aile bütünlüğü diye saçmasapan bir bahane bulunuyor. Hiçbir aile bütünlüğü kamu yararından üstün değildir. Mesele illa ailenin bütünlüğü ise aileler öğretmen ihtiyacı olan şehirlerde birleştirilir.
Tanım: kamu zararına eş durumu adı altında, 20 yıllık öğretmenlerin gidemedikleri yerlere gülünç puanlarla doluşma sistemi.
Nasıl mı? Anlatalım.
Diyelim ki x şehirde öğretmen ihtiyacı yok. Hatta öğretmen fazlası var. Teknik olarak öğretmen fazlası olan yere ne eş durumu ile ne de normal tayin ile gidememek lazım değil mi?
Hayır işte. Öğretmen ihtiyacı olmayan yere valilik emirleri ile il emri tayini yapılıyor. Yani öğretmen fazlası olan yere daha fazla öğretmen atanıyor. Bu öğretmenler de depo öğretmen olarak yattıkları yerden maaş alıyorlar.
Ve buna da aile bütünlüğü diye saçmasapan bir bahane bulunuyor. Hiçbir aile bütünlüğü kamu yararından üstün değildir. Mesele illa ailenin bütünlüğü ise aileler öğretmen ihtiyacı olan şehirlerde birleştirilir.
Tanım: kamu zararına eş durumu adı altında, 20 yıllık öğretmenlerin gidemedikleri yerlere gülünç puanlarla doluşma sistemi.
Daha yeni atanmış olmak.