bugün
- horoz hayası çorbası5
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- matbaanın gecikmesine sebep4
- the merich11
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek2
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak8
- kadim kültürler4
- cips olsa da yesek2
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- arkadaşlar beni gammazlayın6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- sözlük kızlarının kombinleri20
- velvet vs nervio19
- cabrio mercedes süren kadının arabasına atlamak2
- gocusuz sözlük4
- bira cips6
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip5
- bir üniversitenin kötü olduğunu anlama yolları2
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- sözlük kızlarının burunları3
- age of empire 23
- kalpte velvele yaratan güzel yazar4
- laptop5
- kısık sesle hapşıran erkek2
- gammazların sanki biraz şey olması2
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- ömer hayyam3
- kafanızdaki ses4
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- cristiano ronaldo dos santos aveiro2
- binlerce dansöz var3
- sözlük kızlarının aletleri2
- aga be şarkılar5
- sudekiray7
- kaçak elektrik kullann bölgelern elektriğin kesmek4
- maden suyu4
- cin çarpma hikayeleri2
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- arkadaşlar nasılsınız2
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- sözlük kızlarının göbek delikleri2
- ispanya20
- yazarların çocukken en sevdiği çizgi film3
- şeytan5
- slavko vincic15
entry'ler (113)
içte kalan doktor olamamışlık hissi.
amerika da arkadaşlarla taksiye bindik. hani o taksici tarafından kandırılma sanrımız vardır ya. bireen grupta o depreşti. o sırada radyoda bi konuşma var ama tanrıdan bahsediyor. adama bu ne diye sordum. incil miş dinlediği. arkadaşlara hemen söyledim: " rahat olun adam dindar".
ben de bu numara tarafindan arandim. kart bilgilerime ulaşmaya çalıştılar. kartın arkasında ki güvenlik numarasını istediler. telefonu kapatıp ilgili banka finans bankı aradım. dolandırıcı olduklarını söylediler. kart bilgilerimin bir kısmı ellerinde olduğu için kartımı iptal ettirdim.
finans banktan 3 yıl önce aldığım kartı evdeki kutusundan hiç çıkarmamak üzere kullanmadığım halde t.c. kimlik numaram ve bilgilerimin bir kısmının birilerinin eline geçmesi düşündürücü gerçekten.
finans banktan 3 yıl önce aldığım kartı evdeki kutusundan hiç çıkarmamak üzere kullanmadığım halde t.c. kimlik numaram ve bilgilerimin bir kısmının birilerinin eline geçmesi düşündürücü gerçekten.
yalnızlıkla gönderilen mesajdır.
samsun kavak yolundaki sayısız menemencinin de fikir birliğinde olmadığı konu. her tabelada farklı yazılmış. tadı güzel olsun. adına takılmıyorum.
sözlükte böyle başlıklar açması dışında problem yoktur.
anlatım bozukluğuna sahip bir cümle eksik olacaktı.
-meraba ben kenan doğulu.
-üzgünüm kenan , senle olmaz.
-üzgünüm kenan , senle olmaz.
en yüksek rütbe doğru tanımlamamıdır emin değilim. ama mutlak eşitleyicidir.
semavi dinlerdeki en büyük meleğin ismi, bizdeki versiyonu mikail. maykıl duymaya alışkın olduğmuz formudur. mihaayel şeklinde telaffuz edildiği yerlerde var.
apış arası kokusu.
kürt asıllı ve iyi niyetine inandığım bir arkadaşla uzunca bir konuşmanın ardından türkiyede kürtlerin diğer vatandaşlarla eşit haklara sahip olduğunda hemfikirdik. nitekim arkadaşım da eczacılık fakültesini bitirmiş gelir düzeyi ortalamanın üstünde biriydi.
en son; takıldığınız şey sadece kavram mı? yani burası türkiye değil anadolu cumhuriyeti olarak isimlendirilse bütün sorun çözülecek miydi? dedim.
evet diye yanıtladı.
gerçekten çözülür müydü bilemem ama beni düşündürmeyi başardı.
en son; takıldığınız şey sadece kavram mı? yani burası türkiye değil anadolu cumhuriyeti olarak isimlendirilse bütün sorun çözülecek miydi? dedim.
evet diye yanıtladı.
gerçekten çözülür müydü bilemem ama beni düşündürmeyi başardı.
hiçliktir. o yüzden huzur verir. o kısa sürede nefesine odaklanırsın çünkü. dolayısıyla yaşadığını hatırlarsın. düşünce karmaşası kısa bi an durur. işte huzur ordadır. o anın farkına varmak benliğine kavuşturur kişiyi. ama çok az kişi farkına varır.
şaka uygundur.
herkes her şeyde bir şey bulmasa keşke.
gerçekten çirkindir. içide boştur. tek düzgün tarafı kendini beğenmemekte haklı oluşudur, nitekim herkes onunla aynı fikirdedir.
sabit bir gerçeğin oluşamaması, dolayısıyla boşa yapılan yorumlarla sonsuz bilgi kirliliği oluşması, gereksiz zihin yorgunluğundan ibaret bi hayat yaşamamızla sonuçlanıyor.
önce çenemizi , sonra zihnimizi susturalım. kitlesel olarak huzura kavuşacağız.
önce çenemizi , sonra zihnimizi susturalım. kitlesel olarak huzura kavuşacağız.
gerçekten bilip de konuşanlardan. eski hakem bozuntuları gibi laf kalabalığıyla geçinmiyor.
tıp okudum.
pff çok uzun ya okuyamam şimdi.