bugün

entry'ler (28)

yemek yapan dikiş diken temizlik yapan erkek

görülünce kız arkadaşın tarafından talep edilen erkektir.Döner bıçaklarıyla dalınması gereken erkektir.

kadınlar kendilerini güldüren erkeklere aşık olur

adamın biri diye başlayan şakaları içermeyen esprilerdir.Dikkatli olmak gerekir aga.

makineye makina diyen makina mühendisi adayı

her ikiside doğru ki.takılma aga.

sözlük yazarlarının nicklerinin hikayesi

cuhmuriyeti var eden insanlara saygı duyulmamasından kaynaklanıyor.önce iNSAN.

facebook

insanları klonlamanın ve hepsini birbirine benzetmenin en iyi yolu.

atatürkçü kızların genelde mini etek giymesi

En çok kadınların karşı çıkması gereken laftır.kadınlar kendilerini hiçbirşeye alet etmemeli ve buna müsaade de etmemeli.

sözlük yazarlarının itirafları

EVET ne düşündüğünüz umurumda değil.KiRAZı seviyorum.

sözlük yazarlarının nicklerinin hikayesi

serbestyazar. Hikayesi şudur: hayat sana istediklerini anlatma fırsatı vermemiştir. Eleştrilerin dikkate alınmamıştır. Sonra günün birinde abiler bir sözlük açar ve artık serbest fikirlerin yazar adı altında değer görür.

müzik dinlemenin gereksiz olması

Doğru adam veya kadınla anlam bulan bir eylemdir müzik. Yanlış ellerde insanı canından bezdiren hayatı özellikle aşkı kafiyelere indirgeyen eylemdir müzik.

genellikle alevi gençlerin ateist olması

çok zıt iki kutup olduğu gerçeğinden yola çıkılarak yakınlaştırılan bir durumdur. Ayrıca tüm genellemeler yanlıştır,tıpkı bu genelle gibi lafını hatırlatır.

kavak yelleri

olasılık ve kombinasyon bilmeyen lise öğrencisinin anlayamayacağı kanal D ekstra gençlik dizisidir.

berrak tüzünataç

An itibariyle ezel dizisinin kadrosuna dahil olan, taş bebek tarzında enfes gözlü güzel.

erkeklerin aşık olabildiği gerçeği

kendimden yola çıkarak Nadir rastlanan bir durumdur diyorum. ve de geçici bir durumdur, partner sürekli değişebilir.

sözlük yazarlarının itirafları

itiraf ediyorum karanlıktan korkuyorum aq zorla mı.

ali sami yen stadyumu

Tarihi maçlara ev sahipliği yapmış, türk futboluna altın harflerle geçecek olan, dili olsa da konuşsa dedirten stad.

galatasaray

Son yıllarda kötü gidişiyle ingiltere'nin liverpool takımına benzeyen efsanevi futbol takımı.

ben de artık calgon kullanıcam diyen yalancı teyze

çık dışarı çık, kendin ol taklitçi olma. (bkz: erşan kuneri)

tayyip erdoğan ı sevmemek vatana ihanettir

Kişiden kişiye değişir. şahsın kendisi değil sevmek değil de neler yaptığı sevme veya sevmeme söz konusu olabilir böyle adamlar için.

facebook a götü dönük fotoğraf koymaktaki amaç

bu fotoğraflarla beraber altta duygusal sözler yazarak çelişkili ve herkesten farklı olduğunu göstermeye çalışan ve malın önde gideni arkada durmayan tiplerdir (bkz: ölmesi gerekenler)

çin seddi bitiminde çinlilerin ilk tepkisi

-asker abiiii! kapıyı acar mısın? finalle büt arası anamı ziyarete geldim.
-kapı mı? heeee.
-bak onu unuttuk amk.
© copyright 2005 - 2026