bugün
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz10
- sözlük kızı ile iletişim kurmak9
- trileçe7
- en gıcık olunan şoför tipleri7
- diyanet'in japonya da ne işi var6
- anne pizzası3
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci12
- giysi fiyatlarının uçması7
- putin türkmüş11
- türk vatandaşları türktür9
- tulumba tatlısı8
- laz böreği3
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim8
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler7
- ismedin siyasi yorum yapmaması2
- true'nin libidosu neden yüksek7
- true'nin acile kaldırılması9
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak2
- osuruktan şiirler41
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- kankinizin sevgilinizi götürmesi5
- türkiyeli olmak4
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- canımın yubari kavunu çekmesi8
- sonsuza kadar yaşamak3
- her şeyi hatırlayan insan3
- muslettin amca4
- ince memed4
- tek adam4
- mahalle kültürünün yok olması4
- ilk öpüştüğüm kız6
- dinci şairler4
- devlet eliyle eğitim zorunluluğu3
- kıza fotoğraf yolladıktan sonra olabilecekler4
- patlayan şekerli matcha2
- kemal kılıcdaroğlu2
- 1000mbit internet2
- ermeni ünlüler2
- adana kebap10
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı20
- sözlük erkeklerinin şortları2
- eczacının sağlıklı günler demesi5
- kill bill vol 33
- almanyada çok insan öldü haklı mıydı4
- vexillarius the slayer3
- babülmendep boğazı2
- ben geldim kerkenezler18
- claudian clouds22
- sözlükten soğuma nedenleri17
- gece pencereyi açık unutup yatmak5
entry'ler (18)
Genellikle lise hayatında hocalardan öğrencilere söylenen bir numaraları tehdit sözüdür .
-Ne işiniz var burda bir daha görürsem işlem başlatırım hakkınızda acımam !
+ yav he heee
-Ne işiniz var burda bir daha görürsem işlem başlatırım hakkınızda acımam !
+ yav he heee
Namaz huzuru bulmanın en kolay yoludur .
Alkole bağlılığından dolayı ortaya çıktığı inanılan siroz hastalığından öldüğünü , Ayrıca şapka kanununa uymayıp asılan kişileri düşünelim , sırf bir şapka yüzünden asılan o insanları evet onları düşünelim ... Daha çok düşünecek şey var ona bakılırsa ama bunları gündemi getirip olayların kötü tarafından bakarsak durum iç açıcı olmaz . Ben Osmanlıyı çok seviyorum ve ben Osmanlıdan gelme biriyim benim atalarıma bu şekilde hakaret edersen senin aklından şüphelenirim . Tek bir kişiden aldığın bilgi bilgi olmayabilir sallamada olabilir bu yüzden bakış açını genişlet ve at gözlüklerini çıkarıp oku ve araştır .
Sayın Mehmet Çelik hocamızında dediği gibi 'Yeryüzünde dedesinin mezar taşını okuyamayan tek millet biziz' .
Sayın Mehmet Çelik hocamızında dediği gibi 'Yeryüzünde dedesinin mezar taşını okuyamayan tek millet biziz' .
içmeyince de ölmeyecekmisin iç gitsin amk ?
erkeklerin ki normal olarak karşılanıyor da kollarında ve bacaklarında kıl olan pis kadınların ki algılanamıyor hala günümüzde mevcut .
Bizleri bir kez daha turkcell kullanıcısı olmadığımız için sevdiren bir operatör reklamı .
Tasarımcı, Yazar, Okursever, Gitarist ve ikizler Burcu olan Barış genç yasina rağmen birçok alanda basarı sahıbı olmuştur .
Elazığlı olan Mehmet Çelik , Celal Bayar ÜNV. Öğretim görevlisidir . Günümüzde tarihten anlayan en belirgin kişilerden biridir . Nesillere yıllardır tarih dersi diye yalan yanlış şeyler okutturulmasına rağmen sayın Çelik bu düzeni bozmayı amaçlamış ve asıl tarihi insanlara bildirmek için Ülke tv de cumartesi günleri yayın yapmaktadır .
Pimi çekilmiş bombayla dans etmek gibi bir şey .
Bunu diyen kişinin hangi anlamda söylediği önemli eğer dalga anlamındaysa yavşak değil şerefsizdir .Somaliye kondom değil yiyecek içecek dağıtılsın .
+ valla bize gelişi zaten 15 ama sana 10 olur
- niye abi ? benim ne özelliğim var ? sen niye 5 lira zarar edeceksin ki ?
- niye abi ? benim ne özelliğim var ? sen niye 5 lira zarar edeceksin ki ?
dokuzuncu nesile bu kadar da yüklenilmez ki , neslimden soğuttunuz amk beni .
Feminizm kadınların erkeklere düşman olması gibi anlaşılsa da aslında, feminist kişilerin istediği kadın erkek eşitliğidir .
+ kalbiniz dolu mu ?
- yok bi kişilik daha boş yer var .
- yok bi kişilik daha boş yer var .
Jön Türklerden olan Şinasi , ilk noktalama işaretini kullanmış ilk avrupaya çıkmış kişidir yani ilklerin adamı diyebiliriz . Ayrıca klasizimden etkilenmiştir .
yazdıkları twitlerin kimsede olmasını istemeyen , en güzel twiti kendisinin attığını ve farklı olduğunu zanneden kişiler .
Kemalistler Atatürkün adını kötüye çıkarmaktan başla bir şey yapmamışlardır .
Bi hevestir sanki real tanışmalardan farklı hissedilir 'abi bu kız çok farklı bunla evlenebilirim' gibi hislere kaptırır adamı ama sonun hep hüsran