bugün

entry'ler (1)

diş kaplama

hafta basinda basladigim bir tedavi. Pazartesi gunu basladim bugun gunlerden cumartesi. Benim öndeki bir disim ve yanindaki kopek disim curumustu sonrada baya bir kirilmisti doktora gittim kanal tedavisi ardindan kaplama dedi tabi ben korktum gerci yaklasik 2 senedir o kirik disle geziyodum gulmek bile istemiyodum artik sonra canima tak etti gittim disciye tanidigimiz bir disciydi zaten dedim boyle boyle korkuyorum ama yaptirmak istiyorum sen bana guven acimicak eski disindende iyi olucsk dedi neyse oturdum koltuga ilk gun 2 disim icinde oyuldu kanal tedavisi yapildi kesim bitti birsey hissetmedim sadece kulagima gelen seslerden urktum o kadar. Bana carsambada gel kanalinin bir tanesi kanada risk almayalim iyilessin carsamba tedavini bitirip olcu alalim dedi tamam dedim 10 dakikada bana gecici bir dis takti o cirkin geciciyle 2 gun gezdim sonra gittim azicik kalmis tedavimi tamamladi dis etin birazcik daha duzelsin cuma gel olcu alalim dedi dun gittim iste olcuyu verdim haftaya cuma tekrar gel disini takalim dedi haftaya cuma gidip insallah bu doktora gidip gelmeye son vericem aramizda korkanlar varsa gercekten korkulucak birsey yok dedigim gibi ben 2 sene inat ettim korkumdan gitmedim ama keske gitseymisim en azindan kanal tedavisi olmadan kaplanirdi gerci kanal tedavisindede acimadi. Bir an once boyle bir durumunuz varsa gidin gun gectikce dahada zorlasir