bugün
S
sekizliyim6 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
S
sekizliyim8 yıl önce
testesteron dolu yürekler
mitoz bölünüp genellikle pazar günleri çoğalırlar. Milli ve dini bayramları da es geçmeyen bu trake solunumu ile can bulan hüloğ sapiensler, pazartesi mesai başlangıcı olan 08.00 - 09.00 aralığında hafta içi uykusuna dalarlar. Hafızaları kuvvetlidi… devamını gör
S
sekizliyim8 yıl önce
erotik çizim
"neden bu tür resimlere erotik diyorsunuz?" http://galeri14.uludagsozluk.com/814/erotik-cizim_1427895.jpg Ek: `başlık başa`. ek2: iddialarına göre başlığı `aydinoglu 45` açmış. peyki.
S
sekizliyim8 yıl önce
hemcinsini kızlara kötüleyen erkek
ne yazık ki bu da tutmadı .
S
sekizliyim8 yıl önce
en güzel özür dileme şekli
Samimiyetle gözlerine bakıp, " özür dilerim" demek. Antin kuntin metodlar aramayın!
S
sekizliyim8 yıl önce
en sevilen çizgi film karakteri
(bkz:picigeto ) (bkz:alakazar)
S
sekizliyim8 yıl önce
sahip olunan ilk otomobil
ilk aşk gibidir unutulmaz, unutulmaz...
S
sekizliyim8 yıl önce
ilk sevgili yapıldığı zamanki his
En çok bunu merak ediyorum. Nasıl bir his acaba...
S
sekizliyim8 yıl önce
cennette çocuk tecavüzcüsüne rastlamak
olm var ya, sırf şu sahneyi görmek için cennete gitmek isteyen adam tanıyorum. sonsuz hayatı, çikilop havuzlarını, bal fışkırtan jakuzileri falan geç asıl buna odaklan. olay burada. selam. şimdi katrilyonda bir ihtimal bile olsa çocuk tecavüzünde… devamını gör
S
sekizliyim8 yıl önce
gecenin duvar yazısı
(img:#899934)
S
sekizliyim8 yıl önce
tayt giyen kız kankanın poposuna şaplak atmak
Küçük bir kanka latifesidir. Seni gidi keranacı manası taşır.
S
sekizliyim8 yıl önce
kadınların cinsel obje olmaktan öteye gidememesi
Yüzyıllardır görülen gerçektir. Bir balıktan uçmasını beklemeyin lütfen. Herkesin ne için yaratıldığı apaçık ortada.
S
sekizliyim9 yıl önce
güzel kız görünce verilen tepkiler
yandaki insana dönülüp "şu kızı tanıyo musun?" denilerek verilen tepkidir. tanıyorsa bir şekilde tanıştırılması istenir,arkadaşınız sizi abaza sanar.
S
sekizliyim9 yıl önce
kızların evlenme merakı
bu konu hakkında bir sürü bilim adamı toplanmış ama yinede bi sonuca ulaşamamışlar. sanırsam kızların evlenme merakı yaradılıştan kaynaklanıyor. bu merakı bilim bile çözememiş ben mi çözeceğim denilesi durumdur. kızlar neden ilk buluşmadan sonra ne … devamını gör
S
sekizliyim9 yıl önce
gecenin duvar yazısı
(img:#899934)
S
sekizliyim9 yıl önce
sadece erkeklerin başına gelen tuhaf olaylar
(img:#1515937)
S
sekizliyim9 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
S
sekizliyim9 yıl önce
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
S
sekizliyim9 yıl önce
geceye güzel bir insan bırak
(img:#1234296)
S
sekizliyim9 yıl önce
8 mart dünya emekçi kadınlar günü
Kadınlara özgü bir günün var olması düşüncesi ilk kez, 26-27 Ağustos 1910da Kopenhag da düzenlenen Uluslararası Sosyalist Kadınlar Konferansında ortaya atıldı ve kabul edildi. Bir çok ülkede her yıl kutlanmaya başladı. İki dünya savaşı yılları arası… devamını gör
S
sekizliyim9 yıl önce
yazarların yatma şekilleri
Uyurken o kadar hareket ediyorum ki sabaha kadar sürekli şekil değiştiriyorum belli bir şekli yok. Bazen ayaklarım yasağın üstünde başım yatağın alt tarafında uyanıyorum Benim için bu şekillerin hepsi geçerli.(img:#1218436)
S
sekizliyim9 yıl önce
erkeklerin boşalırken takındığı yüz ifadesi
dünyanın en aciz ifadesidir, aşktan sonra yapılmamak istense de doğanın azizliğidir.
S
sekizliyim9 yıl önce
S
sekizliyim10 yıl önce
yalnız olmak
`yapayalnız` ve `yalnız` olma durumu, kiminin kimsesinin olmaması, hayatta bir başına olmak.
© copyright 2005 - 2026