bugün
- nohut yaptım nası olmuş11
- hakkımda bilmeniz gerekenler17
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak16
- yoğurt mayalayan kızı üzmek10
- ioçk10
- nervio burak demirbilek evliliği13
- yorgun mermi vs nervio12
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası5
- arkadaşlar çabuk bakın8
- süzme yoğurt3
- birader ne demek11
- koala'nın bu hayatı yaşamaması5
- börekitas3
- uludağ sözlük discord grubu10
- abdülhamid kayıhan osmanoğlu3
- uludağ sözlük partisi8
- yazarların nickleri nereden geliyor11
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- arkadaşlar2
- giden gider5
- ben gidiyorum4
- limonlu makarna9
- filenin sultanları3
- diamond bosphorus16
- sıfır bir gökhan abi2
- yeni parti46
- testo taylan true ziyareti2
- yolluk2
- makarna abartılmış balon bir yemektir3
- aykolik'in hiç yaşlanmaması4
- gammazı ispiyoncu sanmak15
- tai lung18
- çocuk olmanın çok güzel olması3
- ismet gürbüz10
- traktörü olan yazarlar7
- kitap önerir misiniz7
- arabayı yavaş süren tipler16
- merfulu gitmesin kampanyası15
- kız nick altı meriçleri12
- nervio'nun ayaklarının ters olması6
- bir kadına itaat etmekten zevk almak4
- gocu meriç7
- artık bilgi içerikli entryleri tek tek okuyacağım6
- gammazların tarafsız olması gerekliliği13
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor13
- mentollü sigara3
- baş meriç7
- sozlugun hafizasi6
- en sevilen yemek2
- sözlüğe bilgi içerikli entry girmek6
entry'ler (24)
eskiden yapılmış eylemdir. artık temiz hava çekiyorum ciğerlerime.
ben böyle böyle bir insanım benimle yaşayabilir misin? bana katlanabilir misin?
sevgilisinden ayrılmak istediği halde bunu ona söyleyemeyen yada başka sebeplerden ayrılmayı gözü yemeyen adamın önce kendi bacağına sıkması sonra sevgilisini kafasından vuran adamdır.
izlemese olmaz mı dedirten durum. hastaymış geçmiş olsun. iyileşsin gitsin izlesin. ondan icazet almadan, yalakalık yapmadan olmaz. artık kraldan çok kralcılık döneminin son noktasında olduğumuzu gösteren işarettir.
türk ise standartlara yakın, rus ise hadi len denilen kızdır.
güzel ise bodur tavuk her zaman piliçtir sözünü kanıtıdır.
güzel değil ise bu yoklukta idare edeceğiz dedirten hatundur.
güzel ise bodur tavuk her zaman piliçtir sözünü kanıtıdır.
güzel değil ise bu yoklukta idare edeceğiz dedirten hatundur.
gene şike yapacaklar mı acaba diye düşündüren maç? bu kadar formda olan sivassporun, idare etmeye çalışan fenerbahçeye yenileceği maçtır.
müslümanlığın müslümanlık olarak yaşanabildiği, birilerinin sembolü simgesi olmadığı tarihlerde yaptıkları katkılardır.
ne zaman ki siyaset malzemesi olmuştur, katkı bitmiştir. elin gavurları nasıl mı yapıyor? orası örtülü mü, burası kapalı mı vb gereksiz tartışmaları yerine vaktini daha değerli işlere harcıyor.
ne zaman ki siyaset malzemesi olmuştur, katkı bitmiştir. elin gavurları nasıl mı yapıyor? orası örtülü mü, burası kapalı mı vb gereksiz tartışmaları yerine vaktini daha değerli işlere harcıyor.
yaşça büyük olan ve deniz ile ilgili olan insanların hatırlayacağı üzere gayet normal bir davranıştır. yüzmek için en ideal kıyafettir. dengesi bozuk bu zihniyetin sayesinde garipsenmeye başlamış erkektir.
havada, karada, uzayda 3 ihtimalli maçtır.
alkolik olabilir, eroinman olabilir, satıcı olabilir, kendisini isteyen kadınların evlerinin direği gemilerinin küreği olabilir.
övünecek bir şeyi kalmamış erkektir. tamam karının bacakları güzelse ve göstermek istiyorsa saygımız var. ama sen neden övünüyorsun? harbi gavat
bazen vazgeçememek, körü körüne sevmektir. yanlış, hata olduğunu bildiğiniz halde yapmaktır.
allah'ın rızasını çay ile kazanabileceğini sanmak
bundan sonra sürekli olarak yapmayı planladığım eylemdir. saçma alışveriş sitelerine girmektense tercih edilesi eylemdir.
aslında beyin yerine amip taşıyan yaşam formudur. tipine bakarsanız zaten başka bir şey demeye gerek yok.
dinci gençlik yetiştirmek isteyen başbakanımızın ne kadar haklı olduğunun ispatıdır.
merak ettim de seks skandalına karışanları işe hangi parti sokmuş acaba?
merak ettim de seks skandalına karışanları işe hangi parti sokmuş acaba?
ben yıllarca top koşturdum bir şey olamadım, senin bari elin kalem tutsun demektir.
bundan sonra girince ilk bakacağın yerin tuvalet kağıdı koyulan yer olduğunu öğrendiğin andır.
haklı olarak kafası karışık olan insandır. çünkü önce kürt kendini pkk'lı dan ayırmak zorundadır.
elvan dalton - benim adım elvan dalton veya borusana girmiş çalışıyor.