bugün
S
schecter3 yıl önce
sözlük yazarlarının gitarları
Hh manyetikli Epiphone les paul studio. (img:#2242292)
S
schecter3 yıl önce
sözlüğe girerken melek çıkarken orospu olmak
kardeşim eksiye takma. ben de eksi alıyorum. ama karmam dün 36-dı bugün 39 olmuş artıyor ne hikmetse. başında -(eksi) var gerçi. ama ha 39 ha -39 ne fark eder. koy götüne rahvan gitsin ahaaha..
S
schecter4 yıl önce
yeşil i sev doğayı koru
Buradaki `yeşil ` (bkz: dolar) degildi.
S
schecter4 yıl önce
victoria de angelis
(img:#2233859) Allah' ın özene bezene yarattığı, hem güzel hem yetenekli insan. `Maneskin` grubunun hem bas gitaristi hem söz yazarı. `Eurovision`' u kazandıran şarkıyı bu yazdı diyolla.
S
schecter4 yıl önce
öğretmenlerin yatarak para kazanıyor olması
doğruluğu yadsınamaz gerçek. hatta kanıtı bile var; (img:#502148)
S
schecter4 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
S
schecter4 yıl önce
anın görüntüsü
S
schecter4 yıl önce
anın görüntüsü
S
schecter4 yıl önce
sözlük erkeklerinin sakalları
Böyle yüzümde kıl falan var işte.
S
schecter4 yıl önce
anın görüntüsü
S
schecter4 yıl önce
sözlük erkeklerinin sakalları
Böyle yüzümde kıl falan var işte.
S
schecter4 yıl önce
hz muhammed in saç stili
Önler kısa, arkası uzun ve atkuyruğu.
S
schecter4 yıl önce
anın görüntüsü
S
schecter5 yıl önce
evcil hayvanı ölünce hissedilenler
her şeyden habersiz güne uyanılmıştır, ilk 15 dakikaya kadar sorun yoktur ama birazdan garip duygular karmaşası yaşanacaktır. perdenizi çeker biraz oyalanır yatağınızı toplarsınız sonra onun yokluğunu, sessizliğini hisseder bir yanınız. allah allah d… devamını gör
S
schecter6 yıl önce
milyonfest fethiye
Bu sene 5-6-7-8 eylül tarihlerinde yapılacak müzik festivali. (img:#1888754) Elimde fazladan 2 tane kamp+kombine bilet var. ilginen varsa yeşillendirsin.
S
schecter6 yıl önce
sözlük yazarlarının bebeklik fotoğrafları
(img:#1333571) Allah muhammed aşkına eksilemeyin lütfen. Bari bebeklik fotoğrafımı eksilemeyin.
S
schecter6 yıl önce
bir görselle kendini anlat
(img:#1289857)
S
schecter6 yıl önce
geceye bir fotoğraf bırak
(img:#1400537) ıstırırın yalarınnn dercesine...
S
schecter6 yıl önce
yalnızlığın en çok hissedildiği zamanlar
Benim için her andır çünkü toplumun verdiği illüzyondan sıyrıldığın zaman kimsenin gerçekten seninle olmadığını, herkesin birilerine durak olduğunu, asla aynı otobüse binmediğinizi ve zamanı gelince herkesin kendi otobüsüne binip gittiğini görüyorsun… devamını gör
S
schecter7 yıl önce
suriyeliyim sizin pis pilajlarınıza kalmadık saten
adamlari pis plajlarda agirladik. ayip oldu adamlara. ah bu hukumet yokmu. simdi sagda solda bizden kotu bahsedecekler..
S
schecter7 yıl önce
başlıkları alt alta okumak
sol framede çıkan günün baslıklarını alt alta okurken, anlamlı şeyler görüp baslıkları alt alta okumak baslıgına entry girerek huzura ermektir.~anlatım gabızlıgı bu olsa gerek~ dibi görünmeyen bir kuyu gibidir.. yazarın ve sözlüğün entry sayısına k… devamını gör
S
schecter7 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
S
schecter7 yıl önce
anın görüntüsü
S
schecter7 yıl önce
atomların arası boşsa neden duvardan geçemiyorum
gece gece dusundurten soru. kendimi yeterince kucuk parcalara bolsem gecebilirim belki. denesem mi ki? bana mantikli geldi cunku.
© copyright 2005 - 2026