bugün

entry'ler (13)

yalnızlık

Ben = Yalnızlık + Yalnızlık = Ben ...

erkeğin doğum yapması

Tıp ve dünya tarihinde imkansız bir olaydır.

su

Olmazsa olmaz yaşam kaynağımızdır.Hayattır

esra erol un canlı yayında evlenmesi

Herkesi evlendirirken kendinin evlememesi ayıptır ...

evin duvarında kertenkele görmek

Yaz aylarında sıkça ratlanılan bi durum olup diğer haşerelere karşı gösterilen tepki gösterilmez daha ziyade;ayy canım benim ne kadar şekerr!! gibi yorumlarla duvardaki kertenkele kendi haline bırakılır...

en güzel erkek isimleri

Şahser << hoş bir erkek ismi olup herkesin başı her başın şahı anlamına gelmektedir.

yüreğimi kaybettim

Dinledikçe güzel gelen hoş bir tınısı olan kalsik bir Yaşar parçasıdır.

güzel kızların yakışıklı erkeklerden hoşlanması

Davul bile dengi dengi masalına inanıp güzelliğin yüzde değil kalpte olduğunu unutanlardır.(Aynı şekilde yakışıklı erkeklerinde güzel kız arayışı içinde olmaları gibi ... )

bir kadının kendini en iyi hissettiği an

Dünyaya yeni bir canlı getirdiği canından kopan minicik bir canı kucağına aldığı andır ...

yazıyı bulan bir türk olsaydı ilk yazılabilecekler

Yazıyı bulan bir türk olsaydı yazabiliceği en anlamlı yazıdır ; "Ne mutlu türküm diyene!"

kemoterapi gören çocuğu için saçını kazıtan anne

Adı üzerinde "Anne"dir.Canından can verdiği evladı için saç nedir ki yine olsa yine canının vericek kişidir.

oğuzhan eroğlu

Tipine bakmadan herkese kafa tutan oysaki üfleseler uçucak olan hırslı ve bir o kadarda gıcık bir survivor mağduru.

sözlük formatı

Uyulması zorunlu fakat çoğumuzun okumak için açıp okumadan göz gezdirdiği ve böyle kural mı olur dediği sıkıcı kurallar bütünüdür.Ve bir o kadarda gereklidir!
© copyright 2005 - 2026