bugün
- kainattaki değişim2
- sonradan olma2
- arabayla almanya'dan türkiye'ye gitmek11
- eşitlik mi özgürlük mü8
- yeni partinin çerçeve yasa kararı15
- yaşlandığının farkına varmak9
- ekşi sözlük referans17
- sözlük yazarlarının hayatını değiştirecek şey4
- allah3
- apı uygulama programlama ara yüzü2
- allah'ın doğurmamış ve doğmamış olması2
- tarım3
- kartoncu birader vs erecto bey3
- müzik dinlemek5
- dağ evi olmayan erkek5
- sözlük yazarlarının kekleri5
- orospu çocuğu gördüm de böylesini hiç görmedim3
- asosyal ve çirkin olmak4
- mekke anlaşması20
- yahudi olmak için anneniz yahudi olması gerekiyor3
- sözlüğün çok durgun olması6
- yahudilere sallayan kitaplar3
- almanya12
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- namaz5
- clean girl akımı4
- sigara içmeyen erkek4
- sıcak hava vs soğuk hava6
- kedi4
- evlenmeme nedenleri5
- sözlük kızları çirkin oldukları için buradalar4
- eva mendes2
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler5
- 11 ağustos 20262
- hesaplama3
- ekonomi15
- ev almak isteyenlere tavsiye7
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde11
- hutiler suudlara saldırdı ne olacak4
- spor olsun diye her yere yürüyen insan10
- merfulu11
- adavet2
- geleceğe yolculuk vs geçmişe yolculuk4
- ulu parti5
- şapka ve scream maskesi takıp dolaşmak2
- baliye balayına gitme ezikliği4
- özgür özel7
- türkiye9
- 2000 doğumlu kızlar5
- günlük tutan erkek19
entry'ler (53)
ahmet kaya'nın belki de en güzel seslendirdiği şarkılardan biri. sen söylersin de, kötü mü olur ?
hiçbir anlamı olmayan olaydır. sabah niye uyumuyorsun ? perdeleri çek kapıyı kapat, uyu. neden akşam uyur ki insanlar ?
122k'lık teklifimi geçen olursa karşıdaki internet kafeyi alıp bütün bilgisayarlardan sitesine ddos atacağım oyundur. hadi hayırlısı
onların eski türkçe dedikleri arapça'nın bir-iki süslemesi olan alfabesiyle, %20 türk kalanı fars ve arap olan kelime hazinesiyle oluşturulmuş bir dil.
hayvan gibi olup bademcikten "badem" liğe adım atmış bademciktir.
genellikle tek bademcikle başlar, bademcik vücuttan ve beyinden ayrılıp, yarı-bağımsızlığını ilan etmiştir. 2 güne kalmaz diğer bademcik de ondan esinlenip özerklik ister. yemek yerken yol çevirme yapar, istemediği yemekleri, içecekleri içtirtmez.
genellikle tek bademcikle başlar, bademcik vücuttan ve beyinden ayrılıp, yarı-bağımsızlığını ilan etmiştir. 2 güne kalmaz diğer bademcik de ondan esinlenip özerklik ister. yemek yerken yol çevirme yapar, istemediği yemekleri, içecekleri içtirtmez.
şu an içinde bulunduğum durumdur. ne hastayım, ne değilim. zaten 15-20 gündür hasta olacağımı hissediyordum, arada sümük akmalar, hapşurmalar falan işte 20 günlük bir savaşın ardından vücudumun son kalesi de düştü, boğazım ağrıyor.
muhtemelen son 20 padişah'ın savaşta öldürdüğü düşman sayısına eşittir.
reservesi alınması gereken telefondur.
Gerçek olmayan birşeyin gerçek örneği.
son aylarda aşırı artmış bulunmaktadır. ben size demedim mi dolapların altına da zehir sıkın diye ? sonra böyle türerler sağda solda.
edit:
atatürkçü değilim.
demokrat değilim.
sosyalist-komünist değilim.
edit:
atatürkçü değilim.
demokrat değilim.
sosyalist-komünist değilim.
türklerin bulduğu her anda kürt'leri aşağılamasına cevap niteliğinde söylemiş bıyıklı *
galatasaraylıların "bizim uefa kupamız var" diyişine benzeyen olay.
yasin dahil bütün sureleri bilip te dünyada bir sike taşşak olamamış insanların "yazmadığı" kitaplardan daha güzel bir kitaptır.
"yerim seni" dediği zaman olaya başka bir açıdan bakmak gerekir.
insanın egolarını altüst eden sinektir. siklenmiyor gibi hissedersiniz yanında, sizi takmıyordur o çünkü. sabah akşam aynı yerde durur, dibinden ışid toyotası geçse yine hareket etmez. egolarınız bir anda yok oluverir. "ulan be tırnağımın ucu kadar hayvan, ama söz dinletemiyorum" dersiniz içinizden. genellikle tuvaletlerde bulunur.
olmayan entry'dir. her entry e bir muhalefet vardır, bu da güzel türkiyemizin nasıl bir uçurumun eşiğine sürüklendiğinin göstergesidir. iç savaş çıkarsa tarafların %90'ının uludağ sözlüğe üye olmaları olasıdır.
ekmeleddin'e ekmel bey denilip, selahattin'e selah bey dememe durumudur.
"sonunda kurtuluyoruz!"
dedirtir adama.
dedirtir adama.
özellikle kaisserich mod ile %70 gerçekleşecek olaydır, amerikan iç savaşında sendikalistler galip gelir, sendikalistler kanada'ya savaş açar. new england washington'a girer, kanada sendikalist amerika'yı ilhak eder ve miami başkentli bir kukla amerika kurulur. kukla amerika washington üzerinde hak iddia eder ve new england'ı ilhak eder.
yine amerika kazanıyor be arkadaş!
yine amerika kazanıyor be arkadaş!