bugün
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor11
- türk ateisti7
- seferihisar2
- yanık akrep dumanı çekmek4
- şimdi mokv olacaktı4
- zorunlu eğitim6
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım5
- yunanistan29
- sözlükten birinden hoşlanmak5
- hastalığın kader parametrelerinin dışında olması3
- şımarık insan belirtileri2
- dünüşü4
- en son aldığınız iltifat14
- sevişirken video çekmek11
- sabahın köründe denize girmek3
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- abd ve israil'in iran'ı vurma planı3
- tekne turu14
- 53 bin düzensiz göçmenin geri dönüşü3
- ismet efendi'nin yurdumuza ziyareti3
- mokv'u kulaklarından tutup tavana asmak2
- eğitimin anlamsızlığı3
- bezaz'a gidip bir top basma ve pazen alan kezo2
- zengin yuzırlar2
- dünüşüyle evlenen adam2
- gavurlarla kadın erkek karışık hamama gitmek2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- dekolteye bakar mısınız15
- irmik helvası vs un helvası18
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak30
- muslettin amca ile sinagoga gidiyoruz zirvesi2
- japonya23
- zor günler sonsuza kadar sürmeyecek2
- yazarlara gelen son mesaj3
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması17
- sözlük yazarı dövmek3
- gürcistan26
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti16
- nureddin mahmud zengi2
- gebze2
- en iyi simit hangi şehirdedir23
- sözlükte güzel ve eğlenceli kızların çaylak olması12
- cem küçük10
- sözlük erkeklerinin helvaları11
- üşüyen erkek12
- erkelerin ayak bileğini gösterme çabadı10
- ctrlx22
- kızlar çaylak yapılmasın kampanyası11
- gelecek partisi'nin kapanması12
entry'ler (53)
ahmet kaya'nın belki de en güzel seslendirdiği şarkılardan biri. sen söylersin de, kötü mü olur ?
hiçbir anlamı olmayan olaydır. sabah niye uyumuyorsun ? perdeleri çek kapıyı kapat, uyu. neden akşam uyur ki insanlar ?
122k'lık teklifimi geçen olursa karşıdaki internet kafeyi alıp bütün bilgisayarlardan sitesine ddos atacağım oyundur. hadi hayırlısı
onların eski türkçe dedikleri arapça'nın bir-iki süslemesi olan alfabesiyle, %20 türk kalanı fars ve arap olan kelime hazinesiyle oluşturulmuş bir dil.
hayvan gibi olup bademcikten "badem" liğe adım atmış bademciktir.
genellikle tek bademcikle başlar, bademcik vücuttan ve beyinden ayrılıp, yarı-bağımsızlığını ilan etmiştir. 2 güne kalmaz diğer bademcik de ondan esinlenip özerklik ister. yemek yerken yol çevirme yapar, istemediği yemekleri, içecekleri içtirtmez.
genellikle tek bademcikle başlar, bademcik vücuttan ve beyinden ayrılıp, yarı-bağımsızlığını ilan etmiştir. 2 güne kalmaz diğer bademcik de ondan esinlenip özerklik ister. yemek yerken yol çevirme yapar, istemediği yemekleri, içecekleri içtirtmez.
şu an içinde bulunduğum durumdur. ne hastayım, ne değilim. zaten 15-20 gündür hasta olacağımı hissediyordum, arada sümük akmalar, hapşurmalar falan işte 20 günlük bir savaşın ardından vücudumun son kalesi de düştü, boğazım ağrıyor.
muhtemelen son 20 padişah'ın savaşta öldürdüğü düşman sayısına eşittir.
reservesi alınması gereken telefondur.
Gerçek olmayan birşeyin gerçek örneği.
son aylarda aşırı artmış bulunmaktadır. ben size demedim mi dolapların altına da zehir sıkın diye ? sonra böyle türerler sağda solda.
edit:
atatürkçü değilim.
demokrat değilim.
sosyalist-komünist değilim.
edit:
atatürkçü değilim.
demokrat değilim.
sosyalist-komünist değilim.
türklerin bulduğu her anda kürt'leri aşağılamasına cevap niteliğinde söylemiş bıyıklı *
galatasaraylıların "bizim uefa kupamız var" diyişine benzeyen olay.
yasin dahil bütün sureleri bilip te dünyada bir sike taşşak olamamış insanların "yazmadığı" kitaplardan daha güzel bir kitaptır.
"yerim seni" dediği zaman olaya başka bir açıdan bakmak gerekir.
insanın egolarını altüst eden sinektir. siklenmiyor gibi hissedersiniz yanında, sizi takmıyordur o çünkü. sabah akşam aynı yerde durur, dibinden ışid toyotası geçse yine hareket etmez. egolarınız bir anda yok oluverir. "ulan be tırnağımın ucu kadar hayvan, ama söz dinletemiyorum" dersiniz içinizden. genellikle tuvaletlerde bulunur.
olmayan entry'dir. her entry e bir muhalefet vardır, bu da güzel türkiyemizin nasıl bir uçurumun eşiğine sürüklendiğinin göstergesidir. iç savaş çıkarsa tarafların %90'ının uludağ sözlüğe üye olmaları olasıdır.
ekmeleddin'e ekmel bey denilip, selahattin'e selah bey dememe durumudur.
"sonunda kurtuluyoruz!"
dedirtir adama.
dedirtir adama.
özellikle kaisserich mod ile %70 gerçekleşecek olaydır, amerikan iç savaşında sendikalistler galip gelir, sendikalistler kanada'ya savaş açar. new england washington'a girer, kanada sendikalist amerika'yı ilhak eder ve miami başkentli bir kukla amerika kurulur. kukla amerika washington üzerinde hak iddia eder ve new england'ı ilhak eder.
yine amerika kazanıyor be arkadaş!
yine amerika kazanıyor be arkadaş!