bugün
- nervio adlı yazarın dillere destan güzelliği7
- sözlük yazarlarının ruh hali7
- durduk yere instagramda takipten çıkan arkadaş9
- gezip tozmanın gereksiz yorgunluk olması3
- bir şeyler söyle9
- haşmetli bir penise sahip olmak3
- uysaljakoben12
- çokomeldeki harflerden rahatsız olan adam2
- sözlükte yazmanın faydaları7
- karun kadar malın olsa ne fayda4
- her şey olabilecekken hiçbir bok olamamak11
- mutlu bir ilişkinin anahtarı5
- chp'nin hali ne olacak58
- evlilik vs bekarlık7
- 14 onlyfansçinin mallarına el konulması6
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması5
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek9
- şirinler köyüne yeni şirin13
- ağzına alırken iğrenmeyen bayan2
- kadınlar neyden hoşlanır3
- evrim teorisine göre ilk canlı hemen türedi mi8
- ilişki mi yaşıyoruz satranç mı oynuyoruz amk4
- kaşar sucuk salamın sofrada lüks sayıldığı yıllar3
- 13 haziran 2026 fenerbahçe beko beşiktaş rain maçı4
- arkadaşlar bakar mısınız15
- yakışıklı erkek gören türk kızının tepkisi9
- 13 haziran 2026 katar isviçre maçı2
- nataşalara para yedirmek9
- saraca finch house6
- kötü biri olduğunu bilmek10
- aşık olunca neye benziyorsunuz4
- madenci eylemini haber yapan gazeteciye soruşturma2
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı3
- en iyi antidepresan16
- ağzıyla osuruk sesi çıkaran misafir çocuğu3
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi16
- şu an hissedilen duygu3
- chplilerin gene kılıçdaroğlu'na oy verecek olması2
- izmir de giyimiyle başkaldıran erkek9
- selam sizinle tanışmış mıydık4
- diyanetin abd'deki villaları16
- türkiye avustralya maçı3
- katar2
- tc'nin geleceği cumhuriyeti kuran chp ile olacak4
- yeşil burun adaları2
- bugün güzel3
- yahudi madalyası almış gürcü6
- true'nin akp'ye oy vermesi5
- dersimli kemal3
- kemal kılıçdaroğlu13
entry'ler (102)
lensimi 23 nisanda taktim gozume.O gundur sadece 1 kez cikardim oda 1 saatligine galiba.insallah gozume yapismamistir.
torrentten 196 gblik versiyonunu indirmeye başladıgım seridir.Kaç kere izledim hatirlamiyorum ancak çok heyecanliyim.Sanki ilk kez izleyeceğim.Bir an once insede izlesem.
2 saat dizi izleyelim dedik kiyamet kopmus vay anasini sayin seyirciler.Link,ss varsa alirim vir dal.Neler olmus acaba ?
akil var mantik var aziz robbeni besiktasa birakir mi?Reklamda ismini kullandigi robbeni.Kulubu iflasa surukler yine de birakmaz başka takima.
içki fiyatlarini bilen bilgilendirebilir mi acaba?Tekelle ayni fiyat mi yoksa ucuz mu ?arkadasim daha ucuz diyor ama ihtimal vermiyorum ben buna.
zeki müren.
Ataturk islama karsi olsa ve yoketmek istese emin ol bircok defa yapardi bunu.islama karsi olsa halkin anlamasi icin Kurani turkceye cevirmezdi.Ayrica Ataturku koruma kanununu biz degil sizin taptiginiz A.Menderes cikardi.Kanun gunumuzde hicbir seye yaramiyor.Zaten Ataturk'un kanunla korunmaya ihtiyaci yoktur.istediginizi yapsanizda Ataturku bu Turk tarihinden silemeyeceksiniz
suan hayal dunyasimizda ananin yanindayiz orospu cocugu trol.
siktir git amina kodugumun trolu.
Pcde iyi grafik alabilmek icin en az 2500 tl odememiz gerektiginden ps'in alacagi versus.
Kullndigim en hizli internettir kendileri.Teoride 74 mb/sn pratikte simdilik 20mb/sn gordugum icin sorun yok.
bunu diyen adamin tuttugu takimin sag beki SABRi.
ulan serefsiz sen kacak kullandikca devlet o parayi batidakide serefli ailelerden tahsil ediyor ama malesef hollywood korsan indirilirdigi icin bluray fiyatlarini yukseltmiyor.Hadi sen git #cizreicinsesver
500 metre otedeki teslimatlari yapan ancak 1 saat icinde benim teslimatimi yapamayan Turkiyenin acik ve net en kotu firmasi.Ulan bilsem ben iner alirdim kargoyu amina koyim.Bu ne rezalettir.saat 9da kargo subeye geldi el insaf saat olmus 19.Bir cok firmayla calistim ancak en kotusu hep yurtici oldu.Tez zamanda iflas etmeleri dilegiyle.
tamamiyla orospu cocuklugu.Ulan serefsiz diyelim kedi cok sokakta.Pic kurusu o zaman bekle sutten kesilsin oyle uzaklastir sokaktan veya cok olsun ne zarari var sana.Mama alipta veriyorsunda maddi yukumu var.bir kap su mu koyuyorsun hayvanlara.Birak ailesiyle yasasin hayvan.Ayirdinda noldu.Yavrular oluyor anneside deli gibi yavrularini ariyor.Yazik degil mi ikisinede.Ne zarari var sana onlarin.Guya muslumansiniz.Allah hepinizin belasini versin.Hayvanlara eziyet edenlerin tez zamanda belasini bulmasi umuduyla
keske o balonu baban taksaydi da bunu tartismasaydik.
en iyisi torrentir.
biri tayyiple gulun resmini atsin usteki yobaza.
1.5 yıl oldu hala 3.sezon bekliyoruz.Diziyi unuttuk amına koyim.Birde eylülde çıkıp iptal ettik derlerse yüzyılın trollemesi olur yemin ederim.
Dracula-Constantine-Hannibal.Açık ve net:AMINA KOYAYIM NBC.