bugün
- yakışıklı erkek gören türk kızının tepkisi10
- tc'nin geleceği cumhuriyeti kuran chp ile olacak4
- saraca finch house6
- bir şeyler söyle8
- uzun boylu beyaz gömlekli kot şortlu beyaz dişli3
- arkadaşlar bakar mısınız15
- evrim teorisine göre ilk canlı hemen türedi mi7
- true'nin akp'ye oy vermesi6
- evlilik vs bekarlik3
- şirinler köyüne yeni şirin13
- her şey olabilecekken hiçbir bok olamamak8
- chp'nin hali ne olacak57
- nataşalara para yedirmek9
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek6
- sözlük yazarlarının ruh hali2
- izmir de giyimiyle başkaldıran erkek9
- trendyol4
- selam sizinle tanışmış mıydık2
- dersimli kemal2
- ap'nin bakan gürlek'e yaptırım çağrısı2
- şanzıman ustalarının aylık 200k para kazanması4
- instagram3
- en iyi antidepresan16
- ikramda bulunurken ısrar etme saçmalığı3
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi16
- kemal kılıçdaroğlu13
- erkeğin evlenince eşine it gibi davranması4
- sürekli yorgun olan yeni gelin3
- otomatik el freninin testosteronu düşürmesi3
- kötülük yapan kişiye verilecek en güzel cevap7
- 13 haziran 2026 fenerbahçe beko beşiktaş rain maçı2
- kale3112 nickli sözlük yazarı7
- kedi10
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn13
- panik atak3
- gazze de can kaybı 72 bin 993'e yükseldi9
- hoşlanılan kızı havuza itmek3
- kötü biri olduğunu bilmek8
- anın görüntüsü21
- milli takımı destekleme zorunluğu7
- naber lan it diye mesaj atan sevgili9
- müfredatın felsefeyi boğması üzerine3
- ne alakası var2
- true denen arkadaş6
- tc'nin en büyük yalanı 128 milyar dolar kampanyası2
- bir yazılımcının linkedin de takipçi kasma çabası2
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek16
- neden yalnızsın6
- true denilen yazar17
- melisa döngel3
entry'ler (102)
lensimi 23 nisanda taktim gozume.O gundur sadece 1 kez cikardim oda 1 saatligine galiba.insallah gozume yapismamistir.
torrentten 196 gblik versiyonunu indirmeye başladıgım seridir.Kaç kere izledim hatirlamiyorum ancak çok heyecanliyim.Sanki ilk kez izleyeceğim.Bir an once insede izlesem.
2 saat dizi izleyelim dedik kiyamet kopmus vay anasini sayin seyirciler.Link,ss varsa alirim vir dal.Neler olmus acaba ?
akil var mantik var aziz robbeni besiktasa birakir mi?Reklamda ismini kullandigi robbeni.Kulubu iflasa surukler yine de birakmaz başka takima.
içki fiyatlarini bilen bilgilendirebilir mi acaba?Tekelle ayni fiyat mi yoksa ucuz mu ?arkadasim daha ucuz diyor ama ihtimal vermiyorum ben buna.
zeki müren.
Ataturk islama karsi olsa ve yoketmek istese emin ol bircok defa yapardi bunu.islama karsi olsa halkin anlamasi icin Kurani turkceye cevirmezdi.Ayrica Ataturku koruma kanununu biz degil sizin taptiginiz A.Menderes cikardi.Kanun gunumuzde hicbir seye yaramiyor.Zaten Ataturk'un kanunla korunmaya ihtiyaci yoktur.istediginizi yapsanizda Ataturku bu Turk tarihinden silemeyeceksiniz
suan hayal dunyasimizda ananin yanindayiz orospu cocugu trol.
siktir git amina kodugumun trolu.
Pcde iyi grafik alabilmek icin en az 2500 tl odememiz gerektiginden ps'in alacagi versus.
Kullndigim en hizli internettir kendileri.Teoride 74 mb/sn pratikte simdilik 20mb/sn gordugum icin sorun yok.
bunu diyen adamin tuttugu takimin sag beki SABRi.
ulan serefsiz sen kacak kullandikca devlet o parayi batidakide serefli ailelerden tahsil ediyor ama malesef hollywood korsan indirilirdigi icin bluray fiyatlarini yukseltmiyor.Hadi sen git #cizreicinsesver
500 metre otedeki teslimatlari yapan ancak 1 saat icinde benim teslimatimi yapamayan Turkiyenin acik ve net en kotu firmasi.Ulan bilsem ben iner alirdim kargoyu amina koyim.Bu ne rezalettir.saat 9da kargo subeye geldi el insaf saat olmus 19.Bir cok firmayla calistim ancak en kotusu hep yurtici oldu.Tez zamanda iflas etmeleri dilegiyle.
tamamiyla orospu cocuklugu.Ulan serefsiz diyelim kedi cok sokakta.Pic kurusu o zaman bekle sutten kesilsin oyle uzaklastir sokaktan veya cok olsun ne zarari var sana.Mama alipta veriyorsunda maddi yukumu var.bir kap su mu koyuyorsun hayvanlara.Birak ailesiyle yasasin hayvan.Ayirdinda noldu.Yavrular oluyor anneside deli gibi yavrularini ariyor.Yazik degil mi ikisinede.Ne zarari var sana onlarin.Guya muslumansiniz.Allah hepinizin belasini versin.Hayvanlara eziyet edenlerin tez zamanda belasini bulmasi umuduyla
keske o balonu baban taksaydi da bunu tartismasaydik.
en iyisi torrentir.
biri tayyiple gulun resmini atsin usteki yobaza.
1.5 yıl oldu hala 3.sezon bekliyoruz.Diziyi unuttuk amına koyim.Birde eylülde çıkıp iptal ettik derlerse yüzyılın trollemesi olur yemin ederim.
Dracula-Constantine-Hannibal.Açık ve net:AMINA KOYAYIM NBC.