bugün
- şirinler köyüne yeni şirin10
- kemal kılıçdaroğlu13
- nataşalara para yedirmek7
- kötülük yapan kişiye verilecek en güzel cevap7
- yakışıklı erkek gören türk kızının tepkisi6
- chp'nin hali ne olacak55
- en iyi antidepresan16
- true'nin akp'ye oy vermesi2
- kale3112 nickli sözlük yazarı7
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi16
- true nickli yazar4
- kedi10
- gazze de can kaybı 72 bin 993'e yükseldi9
- şirineyi kim sikiyor sorunsalı3
- milli takımı destekleme zorunluğu7
- true denen arkadaş6
- platonik aşk3
- şirin babanın sakalı rahmani mi şeytani mi sorunu2
- naber lan it diye mesaj atan sevgili9
- neden yalnızsın6
- bir şeyler söyle3
- şahıs şirketi nasıl kurulur3
- izmir de giyimiyle başkaldıran erkek7
- şahıs şirketi açarken sanal ofis göstermek2
- haziranda üşümek2
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn13
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı2
- panik atak2
- 14 onlyfansçinin mallarına el konulması4
- fatih terim3
- birgün gazetesi'nin namaza düşmanlık etmesi7
- babanın ölmesi7
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek16
- cemil meriç'in anılması3
- true denilen yazar18
- chp lüleburgaz mitingi2
- her şey olabilecekken hiçbir bok olamamak4
- mozart'ın sektörden uzaklaşma nedeni2
- tanrıyı güldürmek için yapılacak şeyler5
- naber lan göt diye mesaj atan kız3
- milli futbolcuların sigara içtiği iddiası5
- diyanetin abd'deki villaları15
- iğrenç bulup ama genede bağımlılık şeyler3
- aylık 342 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor22
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı16
- erkeksii bayan buse6
- uzun samsun3
- playstation4
- yahudi madalyası almış gürcü5
entry'ler (102)
lensimi 23 nisanda taktim gozume.O gundur sadece 1 kez cikardim oda 1 saatligine galiba.insallah gozume yapismamistir.
torrentten 196 gblik versiyonunu indirmeye başladıgım seridir.Kaç kere izledim hatirlamiyorum ancak çok heyecanliyim.Sanki ilk kez izleyeceğim.Bir an once insede izlesem.
2 saat dizi izleyelim dedik kiyamet kopmus vay anasini sayin seyirciler.Link,ss varsa alirim vir dal.Neler olmus acaba ?
akil var mantik var aziz robbeni besiktasa birakir mi?Reklamda ismini kullandigi robbeni.Kulubu iflasa surukler yine de birakmaz başka takima.
içki fiyatlarini bilen bilgilendirebilir mi acaba?Tekelle ayni fiyat mi yoksa ucuz mu ?arkadasim daha ucuz diyor ama ihtimal vermiyorum ben buna.
zeki müren.
Ataturk islama karsi olsa ve yoketmek istese emin ol bircok defa yapardi bunu.islama karsi olsa halkin anlamasi icin Kurani turkceye cevirmezdi.Ayrica Ataturku koruma kanununu biz degil sizin taptiginiz A.Menderes cikardi.Kanun gunumuzde hicbir seye yaramiyor.Zaten Ataturk'un kanunla korunmaya ihtiyaci yoktur.istediginizi yapsanizda Ataturku bu Turk tarihinden silemeyeceksiniz
suan hayal dunyasimizda ananin yanindayiz orospu cocugu trol.
siktir git amina kodugumun trolu.
Pcde iyi grafik alabilmek icin en az 2500 tl odememiz gerektiginden ps'in alacagi versus.
Kullndigim en hizli internettir kendileri.Teoride 74 mb/sn pratikte simdilik 20mb/sn gordugum icin sorun yok.
bunu diyen adamin tuttugu takimin sag beki SABRi.
ulan serefsiz sen kacak kullandikca devlet o parayi batidakide serefli ailelerden tahsil ediyor ama malesef hollywood korsan indirilirdigi icin bluray fiyatlarini yukseltmiyor.Hadi sen git #cizreicinsesver
500 metre otedeki teslimatlari yapan ancak 1 saat icinde benim teslimatimi yapamayan Turkiyenin acik ve net en kotu firmasi.Ulan bilsem ben iner alirdim kargoyu amina koyim.Bu ne rezalettir.saat 9da kargo subeye geldi el insaf saat olmus 19.Bir cok firmayla calistim ancak en kotusu hep yurtici oldu.Tez zamanda iflas etmeleri dilegiyle.
tamamiyla orospu cocuklugu.Ulan serefsiz diyelim kedi cok sokakta.Pic kurusu o zaman bekle sutten kesilsin oyle uzaklastir sokaktan veya cok olsun ne zarari var sana.Mama alipta veriyorsunda maddi yukumu var.bir kap su mu koyuyorsun hayvanlara.Birak ailesiyle yasasin hayvan.Ayirdinda noldu.Yavrular oluyor anneside deli gibi yavrularini ariyor.Yazik degil mi ikisinede.Ne zarari var sana onlarin.Guya muslumansiniz.Allah hepinizin belasini versin.Hayvanlara eziyet edenlerin tez zamanda belasini bulmasi umuduyla
keske o balonu baban taksaydi da bunu tartismasaydik.
en iyisi torrentir.
biri tayyiple gulun resmini atsin usteki yobaza.
1.5 yıl oldu hala 3.sezon bekliyoruz.Diziyi unuttuk amına koyim.Birde eylülde çıkıp iptal ettik derlerse yüzyılın trollemesi olur yemin ederim.
Dracula-Constantine-Hannibal.Açık ve net:AMINA KOYAYIM NBC.