bugün
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek12
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- diyanetin abd'deki villaları5
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- 20 cm iyi midir3
- iç sıkıntısından intihar etmek10
- tek başına tatile çıkmak4
- izmir merkezli feto operasyonu3
- onlayn dört beş kişi olması2
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- dişçinin kucağına oturmak2
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı7
- yazarların şu an istediği şey5
- kuş besleyen akciğeri hastalığı3
- trabzon'un abartılmış balon bir şehir olması2
- polat alemdar3
- rıhtım hamalı ile kafayı çekmek2
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- birader beylerin birader beyler olmaları6
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- şücaattin amca2
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- nargile tütünü3
- kedi tüyü kisti2
- sarı yeleli aslan trump8
- yazarları gülümseten şeyler6
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor19
- donuz butonu bir harika dostum2
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- m r e r e c t o24
- 1 dakikada 47 mekik çekmek2
- makyaj öncesi alt tabaka hazırlığı2
- kontrat fosfor karburator4
- hababam sınıfı semra hoca7
- yaz günü bira içmek6
- bir şarkı sözü der ki2
- 60 saat boyunca uyumayan insan4
- iş sıkıntısı olmasa okuyacağınız bölüm4
- mor semsiyeli yabanci21
- müslim sarı3
- kamu görevlilerinin zıvanadan çıkması2
- mardin de bir ağanın inşa ettirdiği ilginç köy evi3
- zallın fake hesabı var mı9
- anın görüntüsü19
- 12 haziran 2026 güney kore çekya maçı5
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- aylık 279 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- en gey özelliğiniz13
- chp'nin hali ne olacak49
- gocu26
entry'ler (102)
lensimi 23 nisanda taktim gozume.O gundur sadece 1 kez cikardim oda 1 saatligine galiba.insallah gozume yapismamistir.
torrentten 196 gblik versiyonunu indirmeye başladıgım seridir.Kaç kere izledim hatirlamiyorum ancak çok heyecanliyim.Sanki ilk kez izleyeceğim.Bir an once insede izlesem.
2 saat dizi izleyelim dedik kiyamet kopmus vay anasini sayin seyirciler.Link,ss varsa alirim vir dal.Neler olmus acaba ?
akil var mantik var aziz robbeni besiktasa birakir mi?Reklamda ismini kullandigi robbeni.Kulubu iflasa surukler yine de birakmaz başka takima.
içki fiyatlarini bilen bilgilendirebilir mi acaba?Tekelle ayni fiyat mi yoksa ucuz mu ?arkadasim daha ucuz diyor ama ihtimal vermiyorum ben buna.
zeki müren.
Ataturk islama karsi olsa ve yoketmek istese emin ol bircok defa yapardi bunu.islama karsi olsa halkin anlamasi icin Kurani turkceye cevirmezdi.Ayrica Ataturku koruma kanununu biz degil sizin taptiginiz A.Menderes cikardi.Kanun gunumuzde hicbir seye yaramiyor.Zaten Ataturk'un kanunla korunmaya ihtiyaci yoktur.istediginizi yapsanizda Ataturku bu Turk tarihinden silemeyeceksiniz
suan hayal dunyasimizda ananin yanindayiz orospu cocugu trol.
siktir git amina kodugumun trolu.
Pcde iyi grafik alabilmek icin en az 2500 tl odememiz gerektiginden ps'in alacagi versus.
Kullndigim en hizli internettir kendileri.Teoride 74 mb/sn pratikte simdilik 20mb/sn gordugum icin sorun yok.
bunu diyen adamin tuttugu takimin sag beki SABRi.
ulan serefsiz sen kacak kullandikca devlet o parayi batidakide serefli ailelerden tahsil ediyor ama malesef hollywood korsan indirilirdigi icin bluray fiyatlarini yukseltmiyor.Hadi sen git #cizreicinsesver
500 metre otedeki teslimatlari yapan ancak 1 saat icinde benim teslimatimi yapamayan Turkiyenin acik ve net en kotu firmasi.Ulan bilsem ben iner alirdim kargoyu amina koyim.Bu ne rezalettir.saat 9da kargo subeye geldi el insaf saat olmus 19.Bir cok firmayla calistim ancak en kotusu hep yurtici oldu.Tez zamanda iflas etmeleri dilegiyle.
tamamiyla orospu cocuklugu.Ulan serefsiz diyelim kedi cok sokakta.Pic kurusu o zaman bekle sutten kesilsin oyle uzaklastir sokaktan veya cok olsun ne zarari var sana.Mama alipta veriyorsunda maddi yukumu var.bir kap su mu koyuyorsun hayvanlara.Birak ailesiyle yasasin hayvan.Ayirdinda noldu.Yavrular oluyor anneside deli gibi yavrularini ariyor.Yazik degil mi ikisinede.Ne zarari var sana onlarin.Guya muslumansiniz.Allah hepinizin belasini versin.Hayvanlara eziyet edenlerin tez zamanda belasini bulmasi umuduyla
keske o balonu baban taksaydi da bunu tartismasaydik.
en iyisi torrentir.
biri tayyiple gulun resmini atsin usteki yobaza.
1.5 yıl oldu hala 3.sezon bekliyoruz.Diziyi unuttuk amına koyim.Birde eylülde çıkıp iptal ettik derlerse yüzyılın trollemesi olur yemin ederim.
Dracula-Constantine-Hannibal.Açık ve net:AMINA KOYAYIM NBC.