bugün
- içim yanıyor be sözlük6
- ctrlx22
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili8
- türk düşmanları4
- öyle bir şey yaz ki okuyan şaşırsın4
- gürcistan22
- cinle karşılaşınca yapılacak ilk hareket7
- togg'un tekerleğini öpen çomar3
- tanrı türkü korusun3
- sevilen kızın zort diye ossurması4
- goooooool gol gol gol gooool2
- dr mehmet akif nacar2
- ben osmanlı torunuyum diyen tip2
- bir sırp filmi2
- asansörde kalmak7
- ilgi isteyen kız16
- cehennem silahı 22
- cendere calarken entry girmek4
- hewal ebo17
- kuran da namaz yok21
- yaşar nuri öztürk4
- zall'ın sözlükten kaldırması gereken şeyler3
- lahmacunu elle yiyen kız13
- sözlükte kavga etmek6
- erkek eti gurmesi4
- lambayı söndürdükten sonra karşıda figür olmasi2
- gürcistan'ın neyi meşhur9
- klozeti patlatmak2
- yukarı kattan gelen ahh sesi10
- arkeoloji bölümü5
- abdullah öcalan7
- biyolojik antropoloji5
- seksi bırakmak5
- en iyi simit hangi şehirdedir12
- kahvaltıda kavurma yiyen kız tatlılığı9
- yaprak dökümü ali rıza bey6
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası41
- insan olmak5
- dışarıda kahve içmenin lüks haline gelmesi10
- arkadaşlar ben sanırım erkeğim3
- felak nas ayetel kursiyi bilen cin3
- 49 kilo olmak3
- cinin aslında alkol olması3
- çanakkale4
- cinli birine bulaşmak3
- türkiye nin en güzel şehrinin istanbul olması6
- casio2
- erkeklerin öküzlük sorunu12
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- amerika birleşik devletleri4
entry'ler (13)
Periscope'da canlı yayında olabilir. Bi şansını dene derim...
Am, is, Are..
I am ise you vagina?
Karışık mevzular bunlar.
itin birinden bahsederken it is demek doğru değil ni?
I am ise you vagina?
Karışık mevzular bunlar.
itin birinden bahsederken it is demek doğru değil ni?
Teknolojinin köpeği olmaktan dolayıdır. Teknolojiyle adamlık ters orantılıdır diyelim.
Büyük olana ilgisi tamamen içgüdüseldir ama büyütmek için sulamak, sulanmak için de büyütmek gerekir. Bu böyle kısır bir döngüdür.
(bkz: Keşke Olmasaydı) veya (bkz: NTV Dünya yı Sarsan Günler).
Nalçacı denilen caddeyle ilgili bir taraftar grubu değildir. Bugün 5-6 asırlık Nalçacı bilmem kim camisi isimli camiler ne kadar eskiyse Nalçacılı tabiri de o kadar eskidir.
Eşkıyalar... Ölünce... Hâlâ... Yıldız... Olur...
Dağlardayken geceleri binbir haşerenin, kurdun sesini duyarsın. Yatardım bir kayanın üzerine, seni düşünürdüm. Sonra bir yıldız kayardı ve derdim işte bir eşkıya daha ölmüştür. Çocukken sana eski zaman eşkıyalarının hikayelerini nasıl anlattığımı düşünürdüm.
Senin yıldızlara bakışını...
Bende geceleri yıldızları seyrediyem ama seni görmemişem. Yaşadığını anlamışem. Geleceğin günü beklemişem. Sesim bana şimdi tuhaf geliy. Sankim bir başkası konuşiy.
Ben ömrümce bu dakka için yaşamışam. Artık ne olursa olsun önemi yoktur. Seni gelip alacam, beni bekleyesen keje...
Dağlardayken geceleri binbir haşerenin, kurdun sesini duyarsın. Yatardım bir kayanın üzerine, seni düşünürdüm. Sonra bir yıldız kayardı ve derdim işte bir eşkıya daha ölmüştür. Çocukken sana eski zaman eşkıyalarının hikayelerini nasıl anlattığımı düşünürdüm.
Senin yıldızlara bakışını...
Bende geceleri yıldızları seyrediyem ama seni görmemişem. Yaşadığını anlamışem. Geleceğin günü beklemişem. Sesim bana şimdi tuhaf geliy. Sankim bir başkası konuşiy.
Ben ömrümce bu dakka için yaşamışam. Artık ne olursa olsun önemi yoktur. Seni gelip alacam, beni bekleyesen keje...
Efkarlanmak için uygun bir yöntem. Sabah Güneş'i karşılanırsa muhtemelen ertesi gün boka saracak demektir. Çünkü psikolojik problemlere sebebiyet verir.
Kayseri menşeili bir şehirlerarası ulaşım firması. Bir diğeri inci'dir. inci'ye bineceğinize yürüyerek gidin derim. Süha ise en son Kamil Koç ayarındaydı. 5-6 sene öncesinden bahsediyorum.
Eşkıya filminden güzel bir örnek için (bkz: Dodo Kemal). Bazı insnlarının lakâpları isimlerini unutturmuştur.
27 yaşında olup sevgilisi olmayanlar da var. Sebebi belli baba! Bacınızın sevgilisi olsun istermiydiniz!
Üniversitenin kerhaneye benzemesi, kızların orospu erkeklerin pezevenk gibi olması...
Türk silahlı kuvvetlerinin şerefli bir subayı olmak... Astsubayı değil.