bugün
- iremga32
- zurna dürüm4
- gammaz arkadaşlar acil baksın8
- tem şubenin sözlükte kavga etmesi7
- kavun kokusu4
- uyudunuz mu4
- velvet8
- uludağdaki gambaz zulmüne uğrayan yazarlar9
- beybi leydi3
- sözlük erkeklerinin memeleri8
- sibel can'ın uludağ sözlük nicki6
- sözlük erkeklerinin göğüsleri19
- sözlükle ilgili kırgınlığım var3
- sözlükte çok az hamferdi olması6
- nevşehir denince akla gelenler4
- görür görmez artılanan yazarlar4
- nihavent bey bay birader4
- anne ile seks yapmak5
- nick vermeden bir yazara seslen11
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
- ona sor2
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması27
- sigarayı bırakmak4
- şaka maka uludağda çok bayan yazar olması3
- sözlüğe bir erkek meme mi attı sorunsalı5
- sibel can'a benzeyen yuzır5
- ismedin geçeceği illerde yapılacak kutlamalar3
- arkadaşlar ben uyuyorum bir şey demeyin3
- sevilen yazara yazılan şiir3
- sakatat4
- arkadaşlar çabuk buraya bakın4
- migros'ta şarap seçen yalnız ve hüzünlü kadınlar4
- sözlükte meme ayrımcılığı5
- tenis oynayan kız çekiciliği4
- canımın buz gibi yeşil üzüm çekmesi4
- kavga eden iki yazarı da artılamak3
- dava ile tehdit eden yazar3
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği6
- modluk seçimleri3
- kolombiya daki depremde ölü sayısı 2732
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- gideni irdeleyen kezo2
- sevilen kişiyi açık oylamak2
- aklınıza gelen şarkı sözü10
- takipten mi çıktın çen2
- haftanın gammazları listesi25
- uludağ sözlük paris buluşması2
- tavuk olmasa bu kadar insan ne yiyecekti4
- dayanamayıp kitap almak7
- çocukluğu hatırlatan şeyler3
entry'ler (21)
yaşlanmadan evvel planlanıyorsa şimdiden bilinecek cümlelerdir. ama yaşlanınca kullanacağı cümleleri düşünecek kadar planlı yaşayan insan var mıdır acaba? varsa bile nasıl bir sıkıcı hayatı vardır?
anlamı saptırmış olduk ama başlık da anlamasız gibi duruyor zaten. o yüzden oldu gibi sanki. saçmalık...
anlamı saptırmış olduk ama başlık da anlamasız gibi duruyor zaten. o yüzden oldu gibi sanki. saçmalık...
kendini bir padişah, bir imparator ve hatta bir diktatör olarak görmek ve ülkeyi baskı ve korku tabanlı demokratik süsü verilmiş ajitasyonik metodlarla yönetmek ve bunlarda kendini haklı gördüğünden bu haklılığı kasımpaşa ağzı ve davranışarıyla aktarmaktan ibarettir.
kendisini http://www.bobiler.org sitesinde barselona formasıyla görüp, görüp görebileceğim en büyük tezat olduğuna hemen karar verdiğim farazi fotoğrafıyla gülmekten yarılmama sebebiyet veren autçu. aman futbolcu.
http://www.bobiler.org/monte.asp?m=133263
http://www.bobiler.org/monte.asp?m=133263
orijinali bu fasulye yedi buçuk lira olan şarkı.
kesinlikle iştirak etmeyeceğim eylem.
kapitalist düzeni emperyal hayalleri doğrultusunda arkasına almış ermeni insanlarının dünyaya yedirdiği bir olayı kabul etmek bir yana, reddetmemek bile bir onur meselesidir şahsımca.
barış tabi ki istiyoruz.
sevgi tabi ki istiyoruz.
ama bunlar için asla vazgeçemeyeceğimiz şeylerden vazgeçebileceğimizi düşünen insanlar var ki onlar bunun imkansız olduğunu anlayacaklar.
ey yunan kardeşim,
ey ermeni kardeşim,
olmaz,
kırk yıl geçse,
yüz yıl geçse,
olmaz.
özgürlüğümüzü de vereceksek ne diye yaşıyoruz ki.
"si vis pacem, para bellum."
yani;
"barış istiyorsan savaşa hazır ol."
bu sözün bu kadar doğru olmasının sebebi nedir acaba? hiç kimse düşündü mü acaba? barış isteyen iki insanın savaşması saçma gelmiyor mu? demek ki gerçekten barış istemeyen birileri var.
(bkz: anlayan anladı)
kapitalist düzeni emperyal hayalleri doğrultusunda arkasına almış ermeni insanlarının dünyaya yedirdiği bir olayı kabul etmek bir yana, reddetmemek bile bir onur meselesidir şahsımca.
barış tabi ki istiyoruz.
sevgi tabi ki istiyoruz.
ama bunlar için asla vazgeçemeyeceğimiz şeylerden vazgeçebileceğimizi düşünen insanlar var ki onlar bunun imkansız olduğunu anlayacaklar.
ey yunan kardeşim,
ey ermeni kardeşim,
olmaz,
kırk yıl geçse,
yüz yıl geçse,
olmaz.
özgürlüğümüzü de vereceksek ne diye yaşıyoruz ki.
"si vis pacem, para bellum."
yani;
"barış istiyorsan savaşa hazır ol."
bu sözün bu kadar doğru olmasının sebebi nedir acaba? hiç kimse düşündü mü acaba? barış isteyen iki insanın savaşması saçma gelmiyor mu? demek ki gerçekten barış istemeyen birileri var.
(bkz: anlayan anladı)
dişilerin sık fakat kısa, erkeklerin seyrek fakat uzun aralıklarla girdikleri psikolojik mod.
etrafımda hiç bu minvalde bir insan kişisi göremediğimden mütevellit beynimde hiçbir karşılığı bulunmayan topluluk.
var mı lan hakkaten böylesi
var mı lan hakkaten böylesi
yellenmek, geğirmek ve bilumum uzuvlardan gaz çıkarmak (am osurması hariç) fiilerinin ilk sıralarında yer aldığını düşündüğüm maddeler.
aslına bakılırsa tebrik edilebilcek bir insan kişisidir kendileri.
asla ulaşamayacağını bile bile yapılacak, avuntu turudur. böyle üstün formda oynayan bir oyuncuyu izlemeye gitmek çok doğal. ama ona sahip olmak her klübe nasip olmaz.
aranıpta bulunmayacak tipten bir kızdır.
ihanete uğramak olduğunu düşündüğüm şey.
bereket yüklü erkek. günde 12 saat sevişemez herkes. kırk yılda bir sevişenler var şu hayatta.
beklemekten sabır taşı olmuş yazar güruhu. gerçekten sabır taşı deniliyor bunlara.
sorun tespite koşan enstitü. sorunları kısa sürede tespit edip götenburg yöntemiyle çözüyorlarmış.
kardaşlar ''BOY DEVEDE DE VAR'' yaw mühim olan pipin uzunluğu!!
dabbe2 filmi.. bu film için sinemaya gitmiştim bide 10tl verdik anasını satayım film de bi boka benzese içim yanmayacak itiraf etmeliyimki kendimi enayi hissetmiştim..izmirde yediğim en önde kazıklardan biriydi
kardaşlar ''BOY DEVEDE DE VAR'' önemli olan pipin uzunluğu
bizde tırt izlenimi bırakan filmlerdir.
dabbe2 filmi.. bu film için sinemaya gitmiştim bide 10tl verdik anasını satayım film de bi boka benzese içim yanmayacak itiraf etmeliyimki kendimi enayi hissetmiştim..izmirde yediğim en önde kazıklardan biriydi
ilk kez sevişeceklerin acemilik çekmemeleri için verilebilecek tavsiyelerdir.
doğaçlama dalcan koçum doğaçlama..ha ilahim bi tavsiye almak istiyorsan söylim bi tane? memesini sıvazlamayı unutma!!!
doğaçlama dalcan koçum doğaçlama..ha ilahim bi tavsiye almak istiyorsan söylim bi tane? memesini sıvazlamayı unutma!!!