bugün
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması26
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler18
- aşure getiren yakışıklı kaslı komşu9
- zihni göktay13
- bir kadınla bir erkeğin yakın arkadaş olması5
- kadınların piç erkek tercihi9
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- sersem herif10
- kardeş kardeş oynayın3
- trump suikasti3
- insan olmaya ceyrek kala3
- hoşlanılan kızın evlilik düşünmüyorum demesi7
- düşün ki bu gece öldün5
- ilk buluşmada kızı lahmacuncuya götüren erkek9
- 2026 dünya kupası şampiyonu4
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam8
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı8
- yön duygusuna sahip olmamak6
- yeni yazarlara öneriler9
- 6 temmuz 2026 meksika ingiltere maçı7
- sergen yalçın'ın erling haaland'ı beğenmemesi2
- devlet bahçeli5
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler12
- yaş ilerledikçe fark edilen şey10
- karı kıza para yedirir misiniz7
- 2026 dünya kupası25
- saraca finch house12
- mel mel bakan adama gülümsemek11
- aylık 337 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- milyonların temmuz zammı netleşmesi6
- en çok hoşa giden doğa olayı2
- gocu buraya bak parlak çocuk10
- unutulmayan duvar yazıları7
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
- sözlükte kavga olmayacak hissi6
- ragnar rockefeller38
- üstünlük kompleksi vs aşağılık kompleksi4
- nickli başlık açacak kadar acınası durumda olmak4
- nato toplantısı anısına basılan 5 tl7
- günün şiiri21
- velvet ile ismet gürbüzün ortak noktaları6
- ata demirer'in deniz göktaş eleştirisi4
- telefonun aşırı ısınması2
- öbür sözlüğün dağılıyor olması5
- yutar mısınız4
- evlenilmeyecek kız tipi5
- ekrem imamoğlu'nun diploma davasının ertelenmesi2
- herbokolog2
- futbol21
- değersizlik hissi6

dişlerinin yarısının olmaması , kekeme olması yada yüzünün bir yangında malesef yanmış olması; arkasından bakılcağı gerçeğini değiştiremeyecek olan kız yada bağyan

(img:#1948974)
Afganistan'ın başkenti Kabil'i ziyaret eden Graham, Trump'ın Afganistan'daki 12 bin Amerikan askerinin sayısını 8 bin 600'e düşürebileceğini ve geri çekilmenin yıl sonundan önce başlayabileceğini söyledi.
ABD'nin Afganistan'daki güç… devamını gör

sn. mühim Pavlus kendi dininde 2.0 versiyona geçip vaktinde yasak olan domuzu "yiyin gari" diyerek helal kılmıştı zaten.
fakirik fakirik her şey helal olsun. börtü böcek ne bulduysak yiyelim kardeşim et alamıyoruz et, abv. kılışdar.

insanı kahreden durum.
Her gün vücudunun en yumuşak ve ıslak yerlerini hayal ederek kendini tatmin ettiğin kız kankanın aslında bir lezbiyen oluğunu ve senin hayallerini süsleyen o organları genelevde başka bir kadına sürttüreceğini bilmek, insanı d… devamını gör

kıracin annem dizisi icin yaptigi `annem annem` gibi güzel bir sarkiya o muhtesem sesiyle can vermis bayan.
dinlemek isteyenler icin.
`http://www.youtube.com/watch?v=6VoJa3oUWGA&feature=related`

zaman görecelidir. sevdiğiniz bir işi yaparken zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız. sevmediğiniz bir şeyi yaparken de zaman geçmek bilmez.

ben artık bu durumun cehalet ile açıklanamayacağını düşünüyorum, yani cahil adamı laf ile ikna edemezsin onu anlarım ama ekonomi batmış herşey ateş pahası, zaten deprem bölgesine hiç girmiyorum, buna rağmen hala bu adamlar açık ara oy alıyor.
bence … devamını gör

bir zamanların şehir efsanesi. çok da sordular bana.
+ haciii üniversiteli kızlar 100 kontöre veriyorlarmış doğru mu
- hacı daha neler var neler bir bilsen. kız ödemeli atıyor cevaplarsan o zaman bile veriyr.

%10 ile son 23 yılın en büyük düşüşü yaşanmış.
https://www.msn.com/tr-tr/yasam/seyahat/almanya-da-ev-fiyatlar%C4%B1nda-b%C3%BCy%C3%BCk-d%C3%BC%C5%9F%C3%BC%C5%9F/ar-AA1h8Eii?ocid=msedgntp&cvid=e518a664091b4211a3735dce5c8755c9&ei=25

insanlık tarihi boyunca (ki bence tarih bilimi tarihi tarihlendirme hususunda ciddi oranda hata yapıyor) hemen hemen her inanışta ve mitolojide babasız doğum mevcut. Bunların bir kaynağı olması gerek bu kaynak isa değilse de Misa dır.

kitab-i mukaddes'in, tekvin bolumunde bahsi gecen, kadinin yaratilmasina dair mevzu.
bu konuyu tartışacak kızlar dm pls : )

kızların bana aşık olmasıdır. Bıktım yeter, moderasyona şikayet etcem artık, daha reşit bile deilim. Yaşınız 20 , yok cewap wer, yok neden böyle yapıosun. Empati kurun kızkızlar, bende insanim,sizin hepinizle ilgilenemem. Hem yazar kardeşlerim kıt… devamını gör