S
sadecegercekler19922 yıl önce
sakalları uzamış erkeklere söylenecekler
Askerde" Afgan askeri misin lan sen" denirdi bir zamanlar.
S
tayt giyen kız
dişlerinin yarısının olmaması , kekeme olması yada yüzünün bir yangında malesef yanmış olması; arkasından bakılcağı gerçeğini değiştiremeyecek olan kız yada bağyan
S
yazarların son cinsel aktiviteleri
%90'ının sağ elle yaptığı aktivite. Geri kalanı da solaktır muhtemelen.
S
yazarların son cinsel aktiviteleri
%90'ının sağ elle yaptığı aktivite. Geri kalanı da solaktır muhtemelen.
S
mike tyson vs bruce lee
mike tyson'nın alacağı versus'tur.
S
özbek kadınlar
her kuşu ziktin kaldı leylek. bir atasözü.
S
abd askerlerinin afganistan dan çekilmesi
(img:#1948974) Afganistan'ın başkenti Kabil'i ziyaret eden Graham, Trump'ın Afganistan'daki 12 bin Amerikan askerinin sayısını 8 bin 600'e düşürebileceğini ve geri çekilmenin yıl sonundan önce başlayabileceğini söyledi. ABD'nin Afganistan'daki güç… devamını gör
S
domuzun yakinda helal ilan edilmesi
sn. mühim Pavlus kendi dininde 2.0 versiyona geçip vaktinde yasak olan domuzu "yiyin gari" diyerek helal kılmıştı zaten. fakirik fakirik her şey helal olsun. börtü böcek ne bulduysak yiyelim kardeşim et alamıyoruz et, abv. kılışdar.
S
genelev kuyruğunda kız kankayka karşılaşmak
insanı kahreden durum. Her gün vücudunun en yumuşak ve ıslak yerlerini hayal ederek kendini tatmin ettiğin kız kankanın aslında bir lezbiyen oluğunu ve senin hayallerini süsleyen o organları genelevde başka bir kadına sürttüreceğini bilmek, insanı d… devamını gör
S
simge sağın
kıracin annem dizisi icin yaptigi `annem annem` gibi güzel bir sarkiya o muhtesem sesiyle can vermis bayan. dinlemek isteyenler icin. `http://www.youtube.com/watch?v=6VoJa3oUWGA&feature=related`
S
insanı en mutlu eden şey
Huzurrrrrr.
S
insanı en mutlu eden şey
Huzurrrrrr.
S
zaman sizce de çok hızlı geçmiyor mu
zaman görecelidir. sevdiğiniz bir işi yaparken zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız. sevmediğiniz bir şeyi yaparken de zaman geçmek bilmez.
S
rte dini
ben artık bu durumun cehalet ile açıklanamayacağını düşünüyorum, yani cahil adamı laf ile ikna edemezsin onu anlarım ama ekonomi batmış herşey ateş pahası, zaten deprem bölgesine hiç girmiyorum, buna rağmen hala bu adamlar açık ara oy alıyor. bence … devamını gör
S
üniversiteli kızların 100 kontöre vermesi
bir zamanların şehir efsanesi. çok da sordular bana. + haciii üniversiteli kızlar 100 kontöre veriyorlarmış doğru mu - hacı daha neler var neler bir bilsen. kız ödemeli atıyor cevaplarsan o zaman bile veriyr.
S
erkeklerin güzel kızlara iyi davranması
Niye böyle, anlatsanıza bi. Amaç nedir?
S
yaran capsler
insanı güldüren capslerdir. http://galeri.uludagsozluk.com/r/yaran-capsler-329617/
S
almanya da ev fiyatlarında dev düşüş
%10 ile son 23 yılın en büyük düşüşü yaşanmış. https://www.msn.com/tr-tr/yasam/seyahat/almanya-da-ev-fiyatlar%C4%B1nda-b%C3%BCy%C3%BCk-d%C3%BC%C5%9F%C3%BC%C5%9F/ar-AA1h8Eii?ocid=msedgntp&cvid=e518a664091b4211a3735dce5c8755c9&ei=25
S
hz isanın babasız dünyaya gelmesi
insanlık tarihi boyunca (ki bence tarih bilimi tarihi tarihlendirme hususunda ciddi oranda hata yapıyor) hemen hemen her inanışta ve mitolojide babasız doğum mevcut. Bunların bir kaynağı olması gerek bu kaynak isa değilse de Misa dır.
S
kadının erkeğin kaburgasından yaratılması
kitab-i mukaddes'in, tekvin bolumunde bahsi gecen, kadinin yaratilmasina dair mevzu. bu konuyu tartışacak kızlar dm pls : )
S
rüyamda zehra güneş e sarılıp öpmem
Ben de öpmem.
S
sözlükte ki kızların bana aşık olması
kızların bana aşık olmasıdır. Bıktım yeter, moderasyona şikayet etcem artık, daha reşit bile deilim. Yaşınız 20 , yok cewap wer, yok neden böyle yapıosun. Empati kurun kızkızlar, bende insanim,sizin hepinizle ilgilenemem. Hem yazar kardeşlerim kıt… devamını gör
S
bütün kızlar güzel
çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır sözünü destekleyen bir başka söz
S
merve taşkın
Beyinsiz. Bu taşkın soyadında bir şey var ya hadi hayırlısı.
© copyright 2005 - 2026