bugün
R
romanticomedy13 yıl önce
kupa 3
iskambil kağıtlarında Kupa serisinin, 3 no'lu sayısıdır. Bazıları içinse çok derin bir anlam içerir. Çok ince görün bakalım. (img:#442162)
R
romanticomedy13 yıl önce
fenerbahçe yi çekememezlik duygusu
kesinlikle galatasaraylıların sahip olmadığı duygu. zira; uefa kupası > uefa kupası yarı finali. diğer takım taraftarlarından böyle duygular hissedenler olabilir.
R
romanticomedy13 yıl önce
fenerbahçe yi çekememezlik duygusu
kesinlikle galatasaraylıların sahip olmadığı duygu. zira; uefa kupası > uefa kupası yarı finali. diğer takım taraftarlarından böyle duygular hissedenler olabilir.
R
romanticomedy13 yıl önce
regl kokusu
zeytin yaginda kizarmis fistikli salamin kokusuna benzemektedir. tadi da aynidir. yummy! yillarin editi: damak tadina uymuyor diye bas eksiyi, pis fakir.
R
romanticomedy13 yıl önce
regl kokusu
zeytin yaginda kizarmis fistikli salamin kokusuna benzemektedir. tadi da aynidir. yummy! yillarin editi: damak tadina uymuyor diye bas eksiyi, pis fakir.
R
romanticomedy13 yıl önce
regl kokusu
R
romanticomedy13 yıl önce
gaitan ın fenerbahçe yi küçümsemesi
doğru demiş. benfika içerde feneri ters çevirip düz sikecektir. not: fenerliyim ama gerçeğide görebiliyorum.
R
romanticomedy13 yıl önce
gaitan ın fenerbahçe yi küçümsemesi
doğru demiş. benfika içerde feneri ters çevirip düz sikecektir. not: fenerliyim ama gerçeğide görebiliyorum.
R
romanticomedy13 yıl önce
gecenin üçüne kadar uyumamanın nedenleri
benimki tamamen aptallık. Insanları düşünüyorum. Bok var çünkü.
R
romanticomedy13 yıl önce
yatak ısınsın diye yapılan eylemler
`yorganın altına girip osurmak` ve benzeri akla hayale gelmeyen espirilerdir.
R
romanticomedy13 yıl önce
basenleri belinden taşmış kız
muffine benzer.
R
romanticomedy13 yıl önce
muffine benzer.
R
romanticomedy13 yıl önce
muffine benzer.
R
romanticomedy13 yıl önce
uludağ sözlük e video eklemek
uludağ sözlüğe de, artık youtube gibi video eklenebilmesidir. youtube linklerinin yanındaki ok işaretine tıklanarak video eklenebilecekmiş. video ekleme konusunda youtube'u geçer bundan sonra `ulu sözlük`. sözlük olmasının yanında video sitesi de o… devamını gör
R
romanticomedy13 yıl önce
umbreon
`eevee`'nin ay taşıyla evrim geçirmiş hali. 4. sezonda görebileceğimiz gibi, `gary oak` ~gary Prof. oak'ın torunu~ eevee'sini çoktan umbreon yapmıştır. Kendisi çok hızlı bir pokemondur. (img:#377150) editto: pic.
R
romanticomedy13 yıl önce
mestalla da türk bayrağı
Efendim, tabi alıştık lejyonerlerimiz maçlarında bu gibi durumlarla karşılaşmaya fakat, yine de güzel bir görüntü. Facebook'ta tribün dergi paylaşmış grubunda. Bende size göstereyim dedim. Aşşaada resmi görebilirsiniz, sağ tarafta falan. E güzel şey… devamını gör
R
romanticomedy13 yıl önce
beni ancak tanrı yargılayabilir
kronik bir şizofrenin rahatlıkla söyleyebileceği cümle. (bkz:only god can judge me )
R
romanticomedy15 yıl önce
kazım ın fenerbahçe formasını hiç öpmedim yalanı
kazım kazım, Galatasaray' ın Beypazarı ile oynadığı kupa maçından sonra " Ailemin tamamı Galatasaraylı. Geçmişte Fenerbahçe' de oynarken hiç takım armasını öpmedim. Sadece Galatasaray armasını öptüm'' şeklinde açıklamada bulunmuştu. geçmişe dönüp, ba… devamını gör
R
romanticomedy15 yıl önce
deli kantin
Bursadaki yazar - yazmaz her kişinin gidip yada sipariş edip yemesi gereken öyle bir saltanat simidi vardır ki, tahinli pide ve simidin muhteşem buluşmasının sonucunda ortaya çıkmıştır. +Saltanat simidi istiyoruz - maalesef kalmadi + diğer şubeler… devamını gör
R
romanticomedy15 yıl önce
noktalı virgül
1- birbirine bağlı, ama her biri kendi içinde yarı bağımsız `tümce`leri ayırmaya yarar. 2- içinde `virgül`lerle ayrılmış parçalar bulunan `sözcük`leri ya da tümceyi ayırmaya yarar. 3- bir tümcenin yargısından ayrılan ve `ancak`, `fakat`, `lakin… devamını gör
R
romanticomedy15 yıl önce
küfürbaz haydo
`özbokuboncuklular` yapımlarında karavana sam'in adı. "amıcamın amına goyim" repliğiyle gönülleri feth etmiştir.
© copyright 2005 - 2026