bugün
R
richard harrow6 yıl önce
celal şengör türk biliminin utancıdır
Enver aysever'in biraz evvel ekşi sözlükte söylemiş olduğu söz. (img:#1882686) Göte göt demiştir enver aysever.
R
richard harrow7 yıl önce
ırz düşmanı icardi
Bir gerçek. (img:#1876078)
R
richard harrow7 yıl önce
adam smith vs karl marx
Tüm zamanların en iyi iktisatçısıyla~adam smith~, modern zamanın en iyi felsefecisinin~karl marx~ kapışmasıdır. (bkz:Komünizm vs Kapitalizm)
R
richard harrow7 yıl önce
deniz baykal ın son hali
Çok korkunç annecim çok. (img:#1736106)
R
richard harrow7 yıl önce
teyfik sikret
süper paylaşımları olan bi twitter kullanıcısı. bu güzel mesela https://twitter.com/huorelensar/status/458950858743365632 .
R
richard harrow7 yıl önce
erdoğan arıkan
tipik trt spikeri portresi çizen adam. gelen mesajları büyük özveriyle okuduktan sonra bu isteğinizi en kısa sürede yapmaya çalışacağız tarzı cümleyle ekranda küçük izleyiciler varsa hemen uyuyun yarın okul var diyerek beni yarmıştır.
R
richard harrow7 yıl önce
ergün yıldırım
ilk kez şu an haber türk tv'de izliyorum. bir de prof. muş bu ergün yıldırım. kim yapıyor böyle dallamaları prof. amk. 3 keçim olsa buna otlatmam. biraz arastirdigimda söyle bir laf da etmis bu dallama;"rte cumhurbaşkanı olsun israil'i durduracaz yen… devamını gör
R
richard harrow7 yıl önce
28 kasım 2010 galatasaray beşiktaş maçı
ali sami yen stadında oynanacak, süper lig'in 14.hafta karşılaşmasıdır.
R
richard harrow7 yıl önce
kenan ışık
karizmatik bakisli,sesli oyuncu, sunucu. siir de okumaktadir bu zat. su siralar popüleritesini zirveye tasimasina vesile olan `kim 500 milyar ister` yarisma programiyla evlerimize tekrar konuk olmaya baslamistir.[*]evlerimize konuk olanlar[/*] ayrica… devamını gör
R
richard harrow7 yıl önce
şenol güneş
`trabzonspor`un anorthosis gibi bir köy takımına elenerek `şampiyonlar ligi`ne katılamamasının baş sorumlularından biri olan eski kaleci, teknik direktör.
R
richard harrow7 yıl önce
muhendis tarihci
Biraz beni tanımlayan tabir ama bir yazar arkadaşımızın kullanıcı adıymış. Bu kadar giri girmesine rağmen değerbilmez sözlüğümüz ad sayfasını bile açmamış ya da yakın zamanda kullanıcı adı değiştirmiş. neysen çok konuştum: iyi yazmalarrr.
R
richard harrow7 yıl önce
serdar aziz in ilginç demeci
© copyright 2005 - 2026