bugün
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi17
- ya bi siktirin gidin16
- sözlükte sevgili yazar eksikliği8
- ulu sözlük telegram grubu12
- 2026 lisans kpss sonuçları8
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi10
- nick vermeden bir yazara seslen12
- şapka takar mısınız13
- sümüklü böcek çiftleşmesi4
- istanbul11
- sarapci koala hatayi10
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum9
- tanıdık mod arkadası olan yazarlar3
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- bipolar bozukluk3
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı7
- sevilme duygusu3
- berna laçin'in gözaltına alınması40
- mehdilik iddiasında bulunanların ortak özelliği3
- özelden aktifim ben diyen yazar4
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- sezen taş6
- yemek yedikten sonra kusmak9
- friedrich hegel la bi cay icek6
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- en güzel reçel3
- nervionun beni engellemesi10
- ucan tekme atan hipopotam43
- atilla taş'ın kızı sezen taş'ın ölümü2
- arkadaşlar buldum9
- ölümlü dünya diyerek affedip heba olmak4
- vladimir ilyiç lenin2
- kemalizmin çöküşü8
- toplumun feminizasyonu2
- şükürcülük9
- büyük oyunu görmek9
- popüler bir yazar olmanın zorlukları6
- kremalı tavuklu makarna vs salçalı makarna7
- maltepe'deki çöken binanın kaçak katları13
- arkadaşlar hesap sil butonu çalışmıyor2
- boğaz ağrısına iyi gelecek şeyler8
- arkadaşlar ben de hesabımı sileceğim2
- abberline'ı kulaklarından tavana asmak2
- kafayı parayla bozmuş kadınlar5
- takip edilesi discord sunucuları2
- danimarka birası2
- maaşınızla nasıl yatırım yapıyorsunuz11

paint terk olmayan yazarların çizimlerini eklediği başlık.. karakalem, karikatür, grafik, wallpaper her türlü çeşitlerde olabilecek çizimlerdir.. burayı resim çöplüğüne çeviricem..

Rize merkez de başıboş dolaşırken dışarıdan ismi ve renkli görüntüsü dikkatimi çeken rengarenk gökkuşağı görüntülü güzel bir kafe. içeride plaktan çalan nostalji şarkılarının yanısıra dikkatimi çeken diğer bir husus ise personelin işini hakikaten sev… devamını gör

Rize merkez de başıboş dolaşırken dışarıdan ismi ve renkli görüntüsü dikkatimi çeken rengarenk gökkuşağı görüntülü güzel bir kafe. içeride plaktan çalan nostalji şarkılarının yanısıra dikkatimi çeken diğer bir husus ise personelin işini hakikaten sev… devamını gör

hennr miller in yengeç dönencesinden sonra çıkardığı oğlak dönencesi ile üçleme sayabileceğim lezzetli kitap...
herkese renkli günler

Henry Miller ın yaşamından derleme kısa bir kitabı. hayatına bir parazit gibi giren Moricand la uğraşısını söyledikleri ,söyleyemedikleri ve düşüncelerini konu alır.
"tabi bunları ne bir çırpıda ne de bu kelimelerle söyledim.belki de çoğunu söylemed… devamını gör

uzun zaman önce ankara' da askerlik yaparken her hafta sonu bahçesinde oturup önce biraz vodka sonra üzerine cila niyetine mis gibi fıçı tuborg içtiğim, sakarya caddesine hakim mükemmel yerdir oburun meyhanesi. en son gittiğimde o yılları özlemle anı… devamını gör

uzun zaman önce ankara' da askerlik yaparken her hafta sonu bahçesinde oturup önce biraz vodka sonra üzerine cila niyetine mis gibi fıçı tuborg içtiğim, sakarya caddesine hakim mükemmel yerdir oburun meyhanesi. en son gittiğimde o yılları özlemle anı… devamını gör

`çiçek sepeti` formatında çalışan bir başka online çiçek gönderim sitesi. en az diğerleri kadar hızlı ve güvenilir. fiyatları takip edilesi, fırsatlar kollanası bir oluşum.
--`spoiler`--
www.cicekmarket.com
--`spoiler`--

`çiçek sepeti` formatında çalışan bir başka online çiçek gönderim sitesi. en az diğerleri kadar hızlı ve güvenilir. fiyatları takip edilesi, fırsatlar kollanası bir oluşum.
--`spoiler`--
www.cicekmarket.com
--`spoiler`--

başrollerinde `zeki alasya`, `metin akpınar`, `perihan savaş`, `fatma belgen`, `süleyman turan`, `kenan pars`, `hulusi kentmen` ve `münir özkul`'un oynadığı 1975 yapımı `osman seden` filmi.
bizim kafadarların piyango biletine büyük ikramiye(5 milyon… devamını gör

1977 yapımı nejat saydam filmidir. oyuncu kadrosunda necla nazır, hulusi kentmen, şemsi inkaya, mete inselel ve olmazsa olmazımız arap celal ( celal yonat ) vardır..
herkese renkli günler