R
ratach12 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
R
ratach13 yıl önce
dövmeli kızlar
kimine göre itici kimine göre çekici kızlardır. bana çekici geliyor.
R
ratach13 yıl önce
bartek borowiec
dünyanin 8. harikasi olabilir.
R
ratach14 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
R
ratach14 yıl önce
türk kızlarının sakallı bıyıklı olması
babasına özenen kız durumu.
R
ratach14 yıl önce
at
üstüne binilesi, binilip gezilesi [bkz]hayvan[/bkz].
R
ratach14 yıl önce
kate upton
Hökumat gibi garı...
R
ratach14 yıl önce
sözlük yazarı kızlar victoria secret modelidir
herkesin bildiği durumdur. sözlükteki kızlar bir afettir. http://c1206.hizliresim.com/y/d/7u3s9.jpg ~eksilere göre kaç obez var tespit yapıcam~
R
ratach14 yıl önce
sözlük yazarı kızlar victoria secret modelidir
herkesin bildiği durumdur. sözlükteki kızlar bir afettir. http://c1206.hizliresim.com/y/d/7u3s9.jpg ~eksilere göre kaç obez var tespit yapıcam~
R
ratach14 yıl önce
lana del rey in dudakları
öpülmeden önce iki rekat şükür namaz kılınması gereken dudaklardır.
R
ratach14 yıl önce
sözlük yazarlarının masaüstü arkaplanları
`miranda kerr`'in bilgisayarımda bulunan 900 adet fotoğrafından en güzel olanları. haftada 1 değişiyorum. (bkz: sözlükçülerin kullandığı prezervatif markaları) edit: başlık başa kaldığından zorunlu tanım: sözlük yazarlarının bilgisayarlarında sa… devamını gör
R
ratach14 yıl önce
kahve falı
içinde illa ki `üç vakte kadar` bir şeylerin olucagına dair bilgiler bulunduran kahveli fincan içerigi.
© copyright 2005 - 2026