bugün
R
randy14 yıl önce
volvo 240
volvo'nun 1974 - 1993 yılları arasında ürettiği bir model. 200 serisine ait olup sedan ve vagon modelleri var. avrupa için büyük, amerika için orta sınıf araba sınıfına girer. orta sınıf dediysek sedan modeli `toyota camry`'den bir yarım metre filan … devamını gör
R
randy15 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
R
randy15 yıl önce
en öpülesi yerler
boyun, dudak kenarı.
R
randy16 yıl önce
2010 güney afrika dünya kupası
"almanya da bile futbolcular sıcaktan etkilenirken güney afrika da noolur bunların hali?" sorusunu akıllara getiren organizasyon. ayrıca: (bkz:başlık parsellemenin böylesi)
R
randy16 yıl önce
"almanya da bile futbolcular sıcaktan etkilenirken güney afrika da noolur bunların hali?" sorusunu akıllara getiren organizasyon. ayrıca: (bkz:başlık parsellemenin böylesi)
R
randy16 yıl önce
R
randy16 yıl önce
zakk wylde
bir aralar `ozzy osbourne` ile de çalışmış, battal boylu, elektronik hatta biraz da synth gitar tonlu, halka desenli gitarı~les paul~ ile efsane olmuş, tükürgeç, karizmatik gitarist. (bkz:black label society) [link]www.zakkwylde.com[/link]
R
randy16 yıl önce
zakk wylde
bir aralar `ozzy osbourne` ile de çalışmış, battal boylu, elektronik hatta biraz da synth gitar tonlu, halka desenli gitarı~les paul~ ile efsane olmuş, tükürgeç, karizmatik gitarist. (bkz:black label society) [link]www.zakkwylde.com[/link]
R
randy16 yıl önce
zakk wylde
© copyright 2005 - 2026