bugün
- kadim kültürler4
- the merich9
- erkeklerin giderek feminenleşmesi9
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak8
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- gocusuz sözlük5
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- arkadaşlar beni gammazlayın6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- gammazların sanki biraz şey olması2
- excornist2
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip5
- cristiano ronaldo dos santos aveiro2
- sözlük kızlarının burunları3
- sözlük kızlarının aletleri2
- şeytan6
- age of empire 23
- bira cips6
- ömer hayyam3
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- sözlük kızlarının kombinleri20
- binlerce dansöz var3
- cin çarpma hikayeleri2
- velvet vs nervio19
- kalpte velvele yaratan güzel yazar4
- arkadaşlar nasılsınız2
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- kafanızdaki ses4
- yazarların çocukken en sevdiği çizgi film4
- sözlük kızlarının göbek delikleri2
- laptop5
- sudekiray7
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- kaçak elektrik kullann bölgelern elektriğin kesmek4
- aga be şarkılar5
- zam2
- maden suyu4
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- ismet'in çok hızlı entry girmesi3
- tarot bakabilen sözlük yazarları3
- israil'in gazze'ye saldırısında 7 filistinli öldü2
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- oytun erbaş3
- ispanya20
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- friedrich hegel la bi cay icek2
- mezarlıkları sevmek5
entry'ler (149)
26 farklı yönetmen tarafından çekilmiş 26 ayrı bölümden oluşan, bittiğinde ben ne izledim böyle diye kafanızda deli sorular oluşmasına yol açan ilginç bir film. çok etkisinde kaldım rüyalarıma giriyor arkadaş. hadi birinciyi çektiler ikinciyi niye çektiler. filmlere konulmamış olan bölümler youtube da mevcut durdum bir de onları da izledim. galiba sorun bende...
ikincisinin ilkinden çok daha rahatsız edici olduğu, yazarın yaşadığı kafanın neyin kafası olduğunu merak ettiğim film.
tabi izlemesi çok zevklidir. sırf dövüş uzun sürsün diye dişleri sökülür türlü işkence görür ve buna rağmen bütün bunları yapan sahibine olan sevgisinden asla vazgeçmez, sizin gibi insan demeye utandığım canlılarda bunları izler para yatırır. insanlığını aciz canlılara karşı olan üstünlüğünü bu kadar kötüye kullanma olmamalı.
hayran oldum sana helal olsun.
korku filmlerinin çoğunda olan bir sahne.
en beğendiğim şarkılardan biri. bu adamın her şarkısı güzel gerçi.
saçma. 2 tane dövmem var şahsen, ayrıca annemde de var babamda da bu bizi ailecek kötü mü yapıyor yani?
the abc's of death. ilginçti...
yagmurunalan.
tabi erkek çocuklarına gelince "göster oğlum amcalara." derler, plajda çıplak denize sokarlar, yaz boyunca evde çıplak gezdirirler, bi de "yiğidin malı meydandadır gösterecek tabi." diye teşvik ederler ondan sonra "kız çocuğu mini etek giydi aman yarabbi yollu olacak bu!" derler. azalarak değil birden bire yok olun bitin inşallah. çocuk lan o çocuk.
mavi siyah (gece mavisi).
resul dindar-sen gel bari.
herhangi bir korku filmi de olabilir, eğlenceli olur.
herhangi bir korku filmi de olabilir, eğlenceli olur.
"bu zihniyette olan insanların yaptığı oksijen israfına hayır!" diye bir kampanya başlatmak istiyorum bende. şöyle kökten temizlik...
5 dakikada bir yaptığım şey. o kadar ki farkında bile olmadan yapıyorum artık ellerim benden bağımsız otomatik olarak başlıyor yapmaya.
bende böyle biriyim. bunun nedeni insanların kendi özgür iradeleri, fikirleri olduğu içindir. insanın kendiyle ilgi yaptığı her şey onu elindedir. kendine zarar veriyorsa bunu durdurmak onun elindedir, iş bulmak yerine dileniyorsa bu onun seçimidir, sarhoş olup kaza yaptıysa bu kendi iradesiyle ilgilidir. her zaman başka bir seçenek vardır ama doğruyu ya da yanlışı seçmek insanın kendisine kalmıştır. yanlış seçim yapan bir insanı yargılamam ama ona acımam da. ama hayvanlar canı yanıyorsa, açsa, susuzsa söyleyemez, iş bulup para kazanıp karnını doyuramaz, elinde taşla sopayla saldıran onlara eziyet eden insanlara karsı kendini savunamaz. onları kafeslere kapatanda biziz, canlı canlı kürklerini yüzüp sırf zevk için giyenlerde, spor olsun diye avlayanlarda, sırf eğlenmek için sirklerde eziyet edenlerde, dişlerini söküp dövüştürenlerde, tecavüz edenlerde, deneylerde kullananlarda biziz. buna insanları hayvanlardan daha çok sevmek denmez, gerçekten aciz olana acımak denir ve ben kendi elinde olmayan sebeplerden dolayı aciz olan eğer bir insansa ona da acırım. yine de kendinden daha kıymetli kimse yoktur düşüncesiyle yaşayan biri olmaktansa bu düşüncelerimden dolayı hayvanları insanlardan daha çok seven biri olarak anılmayı tercih ederim.
bizde vicdanlı, merhametli, adaletli insanlar istiyoruz ama olmuyor iste napıcan.
v for vendetta'nın son sahnesi.
fuuny games'teki kumandayla geri alma sahnesi.
(https://www.youtube.com/watch?v=Ota8HZ2tvRA)
fuuny games'teki kumandayla geri alma sahnesi.
(https://www.youtube.com/watch?v=Ota8HZ2tvRA)
nurettin rençber- aşk sana benzer.
gumball'ın yeni bölümlerinin olmaması sebebiyle adventure time diyorum. gerçi, yeni bölümlerinin çekileceği söylentileri var ama bakalım göreceğiz.