bugün
- türkçüsüyle kürtçüsüyle yeni parti'ye oy vereceğiz9
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz13
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz14
- kitap yerine pdf okumak5
- recep ivedik'teki gay kamyoncu5
- ağlamak erkeğe yakışır mı6
- en güzel sevişme13
- nervio'ya gizli gizli aşık olan yazarlar4
- sigmund freud vs carl gustav jung6
- önce akp'yi seçimle indirelim sonra tartışırız4
- sözlükten kimseyle sevişmemiş yazarlar3
- akciğerden gelen cikleme sesleri7
- bir kilo patatesin 50 lira olması13
- yemeğin yarısını yiyen kızlar5
- geceleri ne yapılır6
- zall'ın sözlükte bir kızla sevgili olması10
- twitter'ın x'in amınakoymuş olması3
- boyumun kaç cm olduğunu itiraf ediyorum4
- yeni parti34
- alparslan türkeş sonrası mhp2
- iştahın kapanması2
- enayimiknatisii9
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı12
- meral akşener2
- ibne miyim acaba diye sorgulamak7
- kemal sunal izleyeceğime aynada götüme bakarım3
- sözlükte dizi film konuşacak kimse olmaması3
- açlık2
- namazında niyazında erkek10
- güne bir şarkı bırak11
- bu koyden olsam ne olacak18
- nervio35
- günlerin kısalmaya başlaması2
- vermio11
- sözlükte salça olunabilecek altenatif yazarlar14
- eye of tiger dinlerken saçı başı yırtmak3
- kasiyer kıza nasıl açılırım23
- tai lung9
- heybeliada ruhban okulu2
- aylık 5 bin tl iyi para mıdır sorunsalı6
- true çaylak olsun kampanyası9
- mezemorta hüseyin paşa2
- bir organınızdan vazgeçmeniz gerekse9
- ortalık çok karıştı ben yeni partiye vereceğim2
- dm de hadi biraz yaramazlık yapalım diyen kız3
- yaşça büyük kadın küçük erkek ilişkisi sorunsalı2
- sinsice kavga izleyen yazarlar9
- true'yi yedirmeyiz7
- fuhuş yapmayan içki içmeyen kumar oynamayan insan4
- düşün ki o bunu okuyor8
entry'ler (12)
Hem ilk insanın yaratılışında, hem de daha sonraki bütün insanların yaratılışında maddî planda ilk merhale toprak (türab); ikincisi, balçık gibi yumuşak, yapışkan çamur (tîn) ve bundan alınıp süzülmüş bir öz (sülâletün min tîn); üçüncüsü, insan iskeleti haline getirilen siyah, kokuşmaya müheyya, bir şekle konmuş ve kendisine bir yol, hedef tayin edilmiş balçık (hame-i mesnun); dördüncüsü, tın tın öten, pişirilmiş, kurutulmuş balçıktır (salsâl).
zamanın reyting rekoru kıran kenan abımızın ününe ün kattıgı selin demiratar a gıcık oldugumuz bir osman sınav yapımıdır.
ps oynamak istiyorum:senden sıkıldım biraz beni rahat bırak
ben uyucam:canım sevişmek istemiyor
tavla atalım:konusmak ıstemıyorum barı boyle vakıt gecsın
evlenmek için zaman var:senden ıyısını bulursam senı bırakırım
ben uyucam:canım sevişmek istemiyor
tavla atalım:konusmak ıstemıyorum barı boyle vakıt gecsın
evlenmek için zaman var:senden ıyısını bulursam senı bırakırım
sarı dişler, sahte sarışınlık, göbek yağları, selülit, sigara içmesi,küfretmesi,sakız çiğnemesi,çakma giysiler,soyulmuş ojeler.
dizilerimizin olmazsa olmazları olan ama asla ne giydikleri ne taktıkları takıp edılmeden durulamayan yasam felsefelerı yuva yıkan rol geregı bıle olsa ınsanı cıleden cıkaran gereksız kısılerdır..
(bkz.sanat için soyunmak)
(bkz.sanat için soyunmak)
genelde türkiyemizin dogusunda kadınların harcandığı durumdur..batıya gelındıkce olay degısır.oglum olup serserı olacagına kızım olsun evde otursun derler ama kız orospu oluncada keske oglum olsaydı da serserı olsaydı dedırttır..
para para para.para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para
döt ile gülünesi durum..reklamlarında suyu çıktı hatta çorbası bile yapıldı dedirttiler işte.hocam annem gelemedi çorba yolladı afedersiniz diyecek olan öğrencinin sopa yeme olasılığı yüksektir.
hile hurda işidir.Seçim sandıklarına hile olması muhtemeldir.oy vermedim ben diyenin yalan söyleme olasılığı yüksek olan durum.
gün geçtikçe yaygınlaşan söylenmesi kolay ve güzel anlamlı..ayrıca Allah'ın mahkemesi,büyük,ulu,yüce gibi anlamlar taşıyan herkese nasip olmayacak bir kız ismi.sadece türbanlı kesimin değil inanan her insanın yawrucağzına vereceği isim.
tanıdığım en güzel arkadaş,dost öpülesi sevilesi insanın ismi...edoş die kısaltmak mümkün.az harf olduğu için çok da ekonomik..
4 yıldır eğitim gördüğüm severek gelmediğim gitmek için can attığım besyosunda bol bol paçoz bulunan,ibf sinde yeditepe çakması hatunların bol oldugu,mühendisliğinde gözlüklü çömezlerin cirit attığı hocalarının kaliteli çalışanlarının gerizekalı olduğu bir mekan..şehir yobaz mekanıı zaten çömezlere hiç tavsiye etmemm aman gelmeyinn..