bugün
Q
quattuor13 yıl önce
beşiktaş 110 uncu yıl forması
bugün 10 dk boyunca bakakaldığım ama fiyatı dolayısıyla alamadığım forma. çok güzel lan. uyunur ki bunla. (img:#477817)
Q
quattuor13 yıl önce
uludağ sözlük te yazarlığı bırakmak
bugün yaşanan bir kaç olaydan sonra yapacağım iştir. şimdi iyi okursanız sevinirim. gelişim sessiz oldu, bari gidişim şaşalı olsun. aslına bakarsanız çok sevmiştim burasını. buna kanıt olarak her hafta haftanın hiperaktifleri sıralamasında ilk 10 da… devamını gör
Q
quattuor13 yıl önce
dünyanın en boktan evlilik teklifi
baltanın tam manasıyla taşa vurulduğu tekliftir. güzel bir hafta sonuydu. arkadaşın evinde uzun bir masa kuruldu. liste kalabalık, baş loser benim ama, o konudaki tahtımı kimseye yar etmeme konusundaki istikrarımı sürdürüyorum. 4 sene mükemmel bir… devamını gör
Q
quattuor13 yıl önce
sıçılan bokun iyi akşamlar abi nasılsın demesi
akıllara durgunluk veren korkutucu olaydır. Insanı derinden etkiler.
Q
quattuor13 yıl önce
marketten alınan dondurma kutusundan dolma çıkması
insanı bir an için umutlandıran olaydır. yoksa annem parayı bulup marketler zinciri mi satın aldı dedirtir.
Q
quattuor13 yıl önce
kalabalık bir gruba adres sormak
herkes farklı bir şey söyler kafanız karışır. hiç bişey anlamadan uzaklaşırsınız. (bkz: faruk eczanesi)
Q
quattuor13 yıl önce
sabri sarıoğlu
34.haftadaki kayserispor maçında 2 gol atmış ve şampiyonluk kutlamaları sırasında bayağı bi coşmuş futbolcu.
Q
quattuor13 yıl önce
bütün arkadaşları erkek olan kız
kaçarı yoktur. bir gün elbet göte gelir.
Q
quattuor13 yıl önce
çükünüz veya kukunuz kaç cm
Q
quattuor13 yıl önce
çocuk oyuncular
efendim tanım gayet basit. çocukluk dönemindeki oyunculardır bunlar. bu entrym de gerçek zamanlı olup şu an izlediğim bir filmden dolayı aklıma düşmüştür. soru şu? sezercik, ayşecik, ömercik, mandolin...vs. tamam bunlar candır da insan başta hollywoo… devamını gör
Q
quattuor13 yıl önce
kan benim damar benim
https://www.facebook.com/photo.php?v=572072516190706 videoda görülebilecek atarlı ilkokulludur, güldürmüştür, kan benim damar benim vermicem ! sikerim hastaneyi ha ! (bkz: tutmayın küçük enişteyi salıverin gitsin )
Q
quattuor13 yıl önce
kahrolsun memeperyalizm
(img:#476670)
Q
quattuor13 yıl önce
sevgiliye mario gomez diye hitap etmek
risk almaktır. ciddi ciddi diyorsanız demeyin lan. demeyin yani. sonra bırakıp gider göt gibi kalırsınız.
© copyright 2005 - 2026