bugün
P
proteyin10 yıl önce
başarılı bir kısa film.oyuncu kadrosu: Akasya Asıltürkmen,Erkan Can,Serhat Özcan,Levent Tülek,Ozan Dağgez,Burak Gürpınar,Hakan Gerçek,Kerem Kıpçak,Rahmi Kerim Özkan şeklindedir. birçok önemli noktaya parmak basan,izlenesi bir kısa filmdir ayrıca. [*]… devamını gör
P
proteyin11 yıl önce
pkk nın türkmenleri kurtarması
sözlük faşolarının gözlerini kapadığı, es geçtiği bir gerçek. tabi bunun sebebi, bu vatandaşların pkk'nin bu hamlesini rasyonalize edememeleri. edememeleri de normal, çünkü pkk'nin şeytan olduğuna inanarak büyümüş ve büyütülmüş birer yarımakıllı her … devamını gör
P
proteyin11 yıl önce
sev beni atam seviş benimle
bir kemalcinin arzularını ifade eden söz. (img:#774373) heyt be...
P
proteyin11 yıl önce
çulha kuşu
bütün dünyada, ormanlarda yaşayan; böcek ve tohumlarla beslenen, düz gagalı kuş. gazetelerde fotoğrafları yayınlanan, tanınmaması için gözlerine siyah şerit çekilmiş suçlulara benzemesine rağmen oldukça sevimli. (img:#771468) iddia ediyorum; yuva … devamını gör
P
proteyin11 yıl önce
çulha kuşu
bütün dünyada, ormanlarda yaşayan; böcek ve tohumlarla beslenen, düz gagalı kuş. gazetelerde fotoğrafları yayınlanan, tanınmaması için gözlerine siyah şerit çekilmiş suçlulara benzemesine rağmen oldukça sevimli. (img:#771468) iddia ediyorum; yuva … devamını gör
P
proteyin11 yıl önce
çulha kuşu
P
proteyin11 yıl önce
çulha kuşu
P
proteyin11 yıl önce
sözlük yazarlarının ojeli bakımlı ayak resimleri
(img:#768645) Kurumadı gitti ya.
P
proteyin11 yıl önce
viragon
© copyright 2005 - 2026