entry'ler (1)

alışveriş merkezinde hırsızlık yaparken yakalanmak

bir gün daha gaza gelip internettende gördüğüm alarm çıkartarak ürün koyma işini yapayım dedim x mağazasında gsw forması ilk alarmı çıkardım çift alarmlıymış ikinciyi unutmuşum bende rahat rahat mağazada geziyorum forma poşette görevliye soru falan soruyorum neyse en son çıktım çıkarken ötmesin mi yaş 16 o anki yüz ifademi tahmin edebilirsiniz aha da yarrağı yedik neyse beni kabine götürdü ordan geldi 2 tokat attı bi görevli sonra ailemi arattılar ben ama nasıl altıma sıçtım ya tokatla falan diyorum hayatım bitti şimdi bizimkilerde geldi iyice sıçtım neyse dediler depoya geç bekle gidicem giderken diyorum ailemi çağırdık ödicez parasını daha vurmayın falan adamda diyor geç bişey yapmicam neyse geçtim geldiler konuşuyorlar işte olm gencecik adamsın yakışıyor mu falan filan bizden çıkıcak bunların parası eğer alıp gitseydin ama ben o sırada transa geçmişim yere kitlendim ne bok yiceğimi düşünüyorum neyse bizimkiler geldi parasını ödedik çıktık adam dedi bidaha seni bu avmde görmiyim fotoğraf falan çektiler neyse arkadaşlar siz siz olun böyle şeyler yapmayın yapıcaksanız da salak olmayın dikkatli olun.(evde ailemde içimden geçti)
© copyright 2005 - 2026