bugün
- hayatın kuralları9
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı16
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması11
- fotoğraflarda bir türlü gülemeyen insan6
- g i l d e d l i l y19
- sarhoşken yapılmış en aptalca şey13
- sözlükteki fenerbahçeliler8
- fırçaya takılıp gelen tuvalet deliği kapağı4
- yaşamak istenilen şeyler10
- askerde 200 metre atışı yapmak15
- kadın olmanın avantajları16
- hiçbir hobisi olmayan düz insan5
- nervio23
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler15
- geceye bir şarkı bırak10
- penisi seks objesi olarak görmek7
- kankadan sevgili olur mu5
- kadın sürücü görünce yapılması gerekenler11
- friedrich hegel la bi cay icek7
- zengin olunca yapacaklarınız3
- türkiye'ye geldim11
- bir yazar entry ni beğenmedi4
- kürtsüz türkiye4
- düşük zeka belirtisi2
- hangi manifest kızı ile sevişmek isterdin5
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- yaşamak istenilen şehir2
- bir bayan yazarın erkek yazarla kavga etmesi10
- her şeyi açıklayan en kısa cümle8
- galatasaray'ın fenerbahçe'yi yine altına alması3
- sözlükteki fanatik fenerlilere giren kazık3
- kurtar bizi müsavat16
- yazarların bu seneki tatil yeri tercihi2
- gençlerbirliği4
- aldığınız en büyük risk3
- alkolsüz sosyalleşmede zorlanmak4
- erkin koray ın sesinin berbat olması2
- anın fotoğrafı3
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı25
- eski sevgiliden kanka olur mu2
- istiklal marşını ezbere bilmeyen türk2
- trans kadın çekiciliği5
- arkadaşlar ben drama queen miyim4
- sevgiliyle sabaha kadar çığlık serisini izlemek3
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması9
- özgürlük heykeli2
- sevişirken mastürbasyon yaptığını hayal etmek4
- alevi kızların alev alev yanması13
- temkinli insan2
- kadıköy solcusu4
entry'ler (19)
şebnem ferah türk rock in kralicesidir adamın dibidir kanaatimce.
bir güneşli bir yağmurlu olan saçma sapan hava olayı.
ilk zamanlar tweetlerine gözlerim yaşarana kadar güldüğüm, lakin şu son zamanlarda artık ne oldu bilemem eski tadı kalmadı gibi .
deniz, kum, güneş, yaz aşkı, limonata, klima, karpuz.. vs. işte bunlar olmadan yaz ayları yaz ayları değildir arkadaşım.
türk televizyonlarının en dram dolu dizilerinin başını çekebilir kanaatimce.
türk kızları her zaman güzeldi lakin şu son 1 yılda bıyıklı/sakallı dedik kızlar kendine geldi.
ergen olmak gerçekten öyle Halil Sezai triplerine girmek değildir. ergen zamanlarında düşündüğünüz her şey size mantıklı gelir. ama bu düşünceler genellikle ev ahalisinin düşüncelerine ters düşer ve ahaliye atar yapılır.
ergenlik biraz da bağımsızlığımıza düşkün olduğumuz "höt" dese " ne var be ben ergenim gelmeyin üstüme aa" diye cevap verebildiğimiz anlardır.
ev hali yetmediği gibi bir de okul hali vardır ki bence en vahimi o sahnedir. okulda yok su sınavdı yok bu sınavdı bütün ergenlerin toplu intiharına sebep olabilecek saçma sapan etkinliklerin yapıldığı alandır okul lakin okul ortamı da ergenler için cezbedici bir yerdir.
ama ben ergenlere iyi davranılması gerekildiğini düşünüyorum ve ben öyle davrandığımı da sanıyorum. yazımı özlü bir sözle bitirmek isterim : " Ergenlere iyi davranın, onlara çok yükleniyorlar. "
ergenlik biraz da bağımsızlığımıza düşkün olduğumuz "höt" dese " ne var be ben ergenim gelmeyin üstüme aa" diye cevap verebildiğimiz anlardır.
ev hali yetmediği gibi bir de okul hali vardır ki bence en vahimi o sahnedir. okulda yok su sınavdı yok bu sınavdı bütün ergenlerin toplu intiharına sebep olabilecek saçma sapan etkinliklerin yapıldığı alandır okul lakin okul ortamı da ergenler için cezbedici bir yerdir.
ama ben ergenlere iyi davranılması gerekildiğini düşünüyorum ve ben öyle davrandığımı da sanıyorum. yazımı özlü bir sözle bitirmek isterim : " Ergenlere iyi davranın, onlara çok yükleniyorlar. "
benim kendisine ve şarkılarına aşık olduğum nadir insan evlatlarından biridir.
esmer, uzun boylu, kaşı gözü oynamayan, hafif kıskanç, göbekli filan olmayan, çoğu kadının hayali olan erkeklerdir. (bkz: justin timberlake)
ne yapacağınızı bilemeyip en iyi arkadaşınıza da hiçbir şey söyleyemediğiniz bence başınıza gelebilecek en lanet ve berbat durumdur.
böyle saçma sapan başlık açanlara söylenebilicek en şahane sözdür. tebrik ettim.
Ted adlı karakterin çocuklarını karşısına alıp geçmişte kankalarıyla ( Barney, robin, lily, marshall )- Barney favorimdir - ne naneler yediğini anlattığı ve benim çok sevdiğim bir dizidir lakin bir türlü Ted karakterinin karısını göremedik ( 8 sezon oldu ) yanarım yanarım ona yanarım ama enfes bir dizidir tavsiye ederim.
serena van der woodsen ı hak etmediği gibi ona haksız eziyetler çektirmiş gıcık insan evladıdır.
kısacası "ingiliççe" dir ya da "tarzanca".
evet, bu bir gerçek. kabul edin çocuklar.
parayı veren enayi alan şerefsizdir demek makuldür.
bamya.
kereviz.
brokoli.
karnıbahar.
vs. vs.
kereviz.
brokoli.
karnıbahar.
vs. vs.
o insana tapılır bence. Öyle insanlar kalmadı bile denilebilir..
anne : tarzan gibi dolaşma ortalardaaa git çorap giyiiiiğğğ !
NOT: Ben hep bu yüzden tarzanı hiç sevmem
NOT: Ben hep bu yüzden tarzanı hiç sevmem