bugün
- arkadaşlar hesabı silicem14
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan12
- velvet25
- ölürken dinlenecek müzik5
- türkiye'nin nato'dan çıkıp abd'ye barış götürmesi5
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız18
- yılmaz güney7
- habire125
- tai lung33
- sözlük muhaliflerinin fikri yoktur9
- rafael leao victor osimhen leroy sane8
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
- açık eksi oy4
- deccal3
- zamanda yolculuk için gerekli evraklar5
- rafael leao27
- gocu'nun gerçekten komik biri olması4
- aleksey batrakov5
- türkiye22
- hewal ebo3
- başbirader bey3
- koala'nın tahammülsüz tipleri ifşalaması olayı4
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı4
- öldükten sonra arkada bırakılacaklar2
- sarapci koala71
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı2
- seçim akşamı chp genel merkezi5
- akepenin imamoğlu ndan bu kadar korkma nedeni4
- günün sözü23
- kapadokya26
- sosyal demokrat3
- antipanik9
- hilal yelekçi2
- önüne gelene faşist demek3
- bir bankta oturup banka oturanlara hikaye anlatmak6
- saygıdeğer yazarlar saygıdeğer biraderdirler2
- idris naim şahin3
- ümit özdağ4
- aktroller5
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları6
- sözlük yazarlarının saatleri8
- sözlüğün mal gibi olması2
- memduh bashgan2
- günün iddaa kuponu2
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı2
- sabah namazına kalkmayı unutan ateist3
- yüksek enflasyon3
- bir şey söyle3
- ateistlerin yaşama amacı28
- kara çarşaf giymek isteyen türkiyeye5
entry'ler (87)
double penetration.
bu sayiya rakam diyen bile olmus. yazik.
şike davaları için hukuk fakültesi de açmışlar. oh mis.
koray avcı dinliyordur.
sezen aksu-beni unutma.
koyunda mantık aramak neden?
ahmet mi mehmet mi amk.
sozlukteki mallari aciga cikaran baslik. adam rteye ithafen afedersiniz ermeni ibaresini kullanmis.
cennet tabelasini gordun mu. gotum gotum ilerleyeceksin.
senin gibiler bakip da ibret alsin diye. o galaksilerin nasil milyarlarca yil belirli bir duzen icinde hareket ettiginden ibret al diye.
hayirli forumlar.
sezen aksu - yol arkadaşım.
aklim gotume girmis demek yeterlidir.
ingilizlerin tozlu tarih sayfalarindan cikararak adeta kürt olduklarindan habersiz yasayan kitleye kürt milleti olduklari mujdesini vermesinin ustunden cok fazla gecmedi ,
bolgedeki tum projelerde yer alan bu muhim uydurma millet , her turlu safsataya ruzgara kendini kaptirip o yone gidiyor ,
suan da baslikta yazan kurdistan hikayesine kendilerini kaptirmislar ,siz tarihiniz boyunca baska devletlerle var oldunuz ve sizin genlerinizde bu var ,
cikarlari ve insan kanindan degerli gordukleri siyah sivi ugruna tarihinizi sizden iyi arastiran batili devletleri aciktan kufurlere boguyorsunuz demediginizi birakmiyorsunuz fakat oyuncaklari olmaktan maalesef kurtulamiyorsunuz ve kurtulamayacaksiniz her zaman da projelerde emellerde arac olmaya devam edeceksiniz , rasyonalist ve mantikli olmanizi diliyorum. Bop projesinde kurdistan devleti diyarbakir merkezli olarak yillar once cizildi ,amik ovasinda vukuu bulacak kanli kiyamet savasi proje hayata gecemeden sonumuzu getirecek gibi duruyor ,bos hayaller kurmayalim ,rasyonalist dusunup irademizle hareket edelim ,hakkimizda hayirlisi olsun
bolgedeki tum projelerde yer alan bu muhim uydurma millet , her turlu safsataya ruzgara kendini kaptirip o yone gidiyor ,
suan da baslikta yazan kurdistan hikayesine kendilerini kaptirmislar ,siz tarihiniz boyunca baska devletlerle var oldunuz ve sizin genlerinizde bu var ,
cikarlari ve insan kanindan degerli gordukleri siyah sivi ugruna tarihinizi sizden iyi arastiran batili devletleri aciktan kufurlere boguyorsunuz demediginizi birakmiyorsunuz fakat oyuncaklari olmaktan maalesef kurtulamiyorsunuz ve kurtulamayacaksiniz her zaman da projelerde emellerde arac olmaya devam edeceksiniz , rasyonalist ve mantikli olmanizi diliyorum. Bop projesinde kurdistan devleti diyarbakir merkezli olarak yillar once cizildi ,amik ovasinda vukuu bulacak kanli kiyamet savasi proje hayata gecemeden sonumuzu getirecek gibi duruyor ,bos hayaller kurmayalim ,rasyonalist dusunup irademizle hareket edelim ,hakkimizda hayirlisi olsun
bugün nişanlansan yarın evlensen,
benden başka binbir kişi sevsen,
hepsiyle ayrı ayrı izdivaç görsen,
bir gün dönersin diye bekleyeceğim.
benden başka binbir kişi sevsen,
hepsiyle ayrı ayrı izdivaç görsen,
bir gün dönersin diye bekleyeceğim.
sezen aksu - gidiyorum.
sana korkular biraktim bir de yeni baslangiclar.
sana korkular biraktim bir de yeni baslangiclar.
tecavuz kacinilmazsa zevk almaya bak.
hitleri de melekler getirdi iktidara zaten.
yani simdi arapcanin yasaklanmasina lafim yok da kimse kusura bakmasin cocugumun adini bumin, istemi, kutluk bilge falan da koymam. o ne lan oyle
gec bile kalmistir. elin gavur cedrici bu isi 8 yasinda yapmistir.