bugün
P
polianna9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
P
polianna9 yıl önce
gül kokusu
kokuların en güzelidir. huzur verir.
P
polianna9 yıl önce
aşık olduğun insanı bir görselle anlat
Hani Sesi soluğu, nefesi, yüzü, gözü, saçları, bedeni zamanla silinir. Günden güne yok olur ya hafızanda. Cismini Hatırlayamazsın, bir süre sonra tümüyle metafordur. Bundan sonra Bu çağrışımın içinde hayat bulur, anımsanır. Ve seni, en çok seni, sevg… devamını gör
P
polianna9 yıl önce
üstteki yazara bir tavsiye ver
Fotoğraf yükleme gözünü seveyim.
P
polianna9 yıl önce
üstteki yazara bir tavsiye ver
Fotoğraf yükleme gözünü seveyim.
P
polianna9 yıl önce
an ın görüntüsü
P
polianna9 yıl önce
duvar yazıları
başlık başa kalmış o halde bir tanım yapmak şart oldu. gezip tozarken veyahut yolda sigara içerken ya da tuvalette ihtiyaç giderirken gördüğümüz, duvarlara kazınmış, okuduktan sonra tebessüm ettiren yazılara diyoruz.. örnekler gelsin..
P
polianna9 yıl önce
kan donduran mesajlar
(bkz: what the fuck)
P
polianna9 yıl önce
hayırlı kandiller
bizde bazı siyasi görüşe mensup insanlar gibi dini siyasetin içine sokacak olursak bu günde bu söylem dilimizden eksik olmaz. hayır'lı kandiller.~;)~
P
polianna9 yıl önce
anın görüntüsü
P
polianna9 yıl önce
kedi
Leonardo da Vinci'ye göre tabiatın şaheseri olan [bkz]hayvan[/bkz].
P
polianna9 yıl önce
sözlük yazarlarının sahip oldukları
gariban sozluk yazarlarinin her anlamda ellerinde avuclarinda kalan, kendilerine ait kullanabilecekleri seylerdir. hepinizi omru parklarda kagitla kalemle entry girmekle gecmis gariban yazarlar sayiyor ve "kalemimle kagidim, benim butun servetim" dem… devamını gör
P
polianna9 yıl önce
günün şiiri
Mare Nostrum aşk olsun sana çocuk, aşk olsun acıyorsam sana anam avradım olsun elbette türkiyede de en uzun koşuysa devrim o, onun en güzel yüz metresini koştu ilk o fırladı lüverden en sekmez mermisiynen en hızlısıydı hepimizin, ilk o göğ… devamını gör
P
polianna9 yıl önce
günün sözü
genellikle günlük yayınlanan süreli yayınların veya saatli maarif takvimlerinin bir köşesini dolduran sözlerdir. okuyunca insanın hayat felsefesini kökten değiştirecekmiş hissini uyandırsa da insan hep yarınlara yelken açar.
P
polianna9 yıl önce
kürt kızının kaşlarına dalıp amazonda kaybolmak
Dikkkat bu başlıkta. (img:#1452288)
P
polianna9 yıl önce
yazarların söylemek istedikleri
Icinde tutmak istemeyen yazar beyanlari. Salin rahatlayin, bagirsaklariniz dugumlenir yoksa.
P
polianna9 yıl önce
hayatını tek görselle özetle
(img:#1407504)
P
polianna9 yıl önce
hayatını tek görselle özetle
(img:#1407504)
P
polianna9 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
P
polianna9 yıl önce
günün şiiri
Mare Nostrum aşk olsun sana çocuk, aşk olsun acıyorsam sana anam avradım olsun elbette türkiyede de en uzun koşuysa devrim o, onun en güzel yüz metresini koştu ilk o fırladı lüverden en sekmez mermisiynen en hızlısıydı hepimizin, ilk o göğ… devamını gör
P
polianna9 yıl önce
günaydın
sabah soylenen kelimedir. aydinlik bir gun gecirin anlaminda temennidir.
P
polianna9 yıl önce
günaydın
sabah soylenen kelimedir. aydinlik bir gun gecirin anlaminda temennidir.
P
polianna9 yıl önce
günaydın sözlük
sözlüğe uyanıp girenlerin sozluge saygısızlık olmasın diye soyledıklerı laf.
P
polianna9 yıl önce
anın görüntüsü
© copyright 2005 - 2026