bugün

entry'ler (18)

cinayet neden yanlıştır

canı sen vermedin ki sen alasın zihniyetini doğrulayan öneme.

yaladığın memenin erkek memesi olduğunu fark etmek

eski erkek arkadaşımın hoşlandığı şey . Ona da eski rus kız arkadaşı alıştırmış.

sizce siz kimsiniz

bir ben var benden öte benden ziyade dizeleri özetlemiş.

nişanı bozmada haklı sebepler

O değil de yıl olmuş kaç bu zamanda nişan mı kaldı ? Eskiden gençler rahat görüşemedikleri için adı konulsun rahat görüşsünler birbirlerini tanısınlar diye nişan yapıyorlarmış .Ya şimdi ? G*tündeki ben e kadar biliyorsun . Parayı nereye harcasak diye devam eden gereksiz samimiyetsiz gelenekler.

sözlük yazarlarının itirafları

Arkadaşlarımın , sevgilimin yanındayken veya işyerinde o kadar neşeli konuşkan eğlenceli ve mutluyum ki eve geldiğimde kendimle kaldığımda içimi hep bir ciddi bir hüzün kaplıyor . Kafada hep bir düşünme bir analiz bir ciddiyet .. Geçtiğimiz zamanlarda farketmiştim -yalnız olma- korkumun olduğunu . Üstüne gittim yalnız eve çıktım 1 yıldır yalnız yaşıyorum ama bir gün bile kesintisiz uyamamışımdır . Yersiz bir kaygı başlıyor .Umarım geçicidir . Bir gün yalnız kaldığımda kafamın içindekiler susmayı başarır .

gökova marmaris arasındaki ağaçlı yol

bu yaz bir kaç tane gerçek anlamda hippi gördüğüm güzide yol.

sözlük kezoları kavga ediyor etkinliği

Madem kezo sözlükte ne işi var diye düşündürten kişilerin yapmayacağı etkinlik.

sana aşığım diye mesaj atan kız

Bir çok erkek sana aşığım diye mesaj atabilir , ama bir kız sana aşığım diye mesaj atıyorsa atabiliyorsa -aşıktır- .

diyet

uzman olduğum tek konu . 2 yılda 20 kilo sağlıklı bir şekilde sarkmayacak acı çekmeyerek spor yaparak ve diyet yaparak . Şimdi konuya hakimim ki yöntemini öğrendim .Bu bilinçle yaşadıkça bir daha kilo da almıyorsunuz zaten .

sevgili ile aynı evde yaşamak

karşı tarafı tanımak için olması gereken eylem . Hatta zorunluluk olarak görüyorum artık .Çünkü bir insanı sadece aynı evde yaşadıkça tanıyabiliyorsunuz .

karşı tarafı tanımak için olması gereken eylem . Hatta zorunluluk olarak görüyorum artık .Çünkü bir insanı sadece aynı evde yaşadıkça tanıyabiliyorsunuz .

yorgun olmak

Her geçtiğimiz yılın fotoğraflarına bakınca hissedilen yegane duygu .Hiç yaşanmayacak gibi . Her yıl daha da artan zihin yorgunluğu

aşık olunan kişilerin ortak özellikleri

kaşık pozisyonunda uyuyabiliyor olmaları.

en etkileyici film sahnesi

old boy da , kişinin kızı olduğunu öğrenince kendi dilini kesmesi.

30 yaşında bekar kadın

akıllı kadındır . Bu zaman da evlilik mi ...

içinden geçenleri yaz

Hey yaklaşık 13 yıl sonra yeniden sözlükteyim . Nasıl heyecanlıyım yıllar sonra yeniden ...En son üniversite hazırlıktaydım, şimdi ise ohoooo neler oldu neler (gülücük) neyse anlatacak çok hikaye girilecek çok entry var. Eee hoşgeldim o zaman .
© copyright 2005 - 2026