bugün

entry'ler (89)

mutlaka okunması gereken yabancı yazarlar

Frank McCourt.

öğrenince çok şaşırılan bilgiler

hızlı koşan atın boku seyrek düşer.

penisin işlevleri

erkeklik hormonunun salgilanmasini saglayan velhasil erkek olmayi saglayan organdir.

işaret dilinin zorunlu ders olması

ingilizce den de ote evrensel bir dil olan isaret dili ogrenilmesi kattiyen gerekli bur dildir.

gecenin sözü

oysa ne ondort subatlarimiz olacakti.. evlenecek birbirimize baksirlarimizla kahvalti hazirlayacakyik.. siradaki.

balıkesir in çılgın eşekleri

milyonlarca turisti balikesire ceken ve balikesiri dunyaya tanutan ikili.

nur yerlitaş lı yedigün reklamı

basligi okudum ve midem bulandi. yedigunden sogudum bu kadin yuzunden

antalyanın ankaradan önde olması

Antalya ankaraya en yakin konuma plaka konusunda ulasmistir. ondada bir tik geridedir.

kendinden 40 yaş büyük birine aşık olmak

eski film artistlerine duyulan sevgidir. bantlarda genc kalan simalar ne yazikki madden ve manen yetmisli yaslarda veya rahmetli olmuslardir.

taner tolga tarlacı nın seks videosu

survivor all star a cagirilmayan tanerin medyaya dusme oyunu olma ihtimali yuksek videosu. izlemedim ancak bamyasi ufak diyolar.

türk kızının seks anlıyışı

facebooktan erkek arkadasa frikikli ama sansurlu foto gondermek.

yarın bütün dünyada çok pis seks döneceği gerçeği

bi kizla yuruyoduk kol kola ve manitam degilken dudagindan opmustum izin vermisti bana anlamistim ki kasardi sonra yuruduk yerde prezervatif kabi gordum bulundugum durumdan daha igrenc geldi bu bana. ama kizi yine optum.

güldür güldür

guldurdun pic seklinde tepkime sebeb olan bilal karakterinin yer aldigi skec programi.

eskişehir de nereden etek alabilirim

sehrin ne kadar eski olduguyla alakali bir durum.

uludağ sözlük teki en itici nickler

sonu il plaka kodu ile biten bilimum nickler diyip herkesin dusuncelerine tercuman olayim.

hoş geldiniz

aktivasyon mailinin yonlendirdigi sayfadaki baslik.

asra bedel bir gün yaşamak

heryuzyilin sonunda gerceklesen hadisedir. bir gece bin dokuz yuz doksan dokuz da iken ertesi gun iki bin olmak gibi.

sözlük yazarlarının umurlarında olmayan şeyler

ekonomi ve uluslararasi gundem icin yapabildigi tek yorum banane ya olan kizlar.

nickten hangi partiye oy verdiğini tahmin etmek

cooltigin: Adaletçi hareket partisi kesin.

bedelli askerliğe 200 bin kişinin başvurması

aklıma ikiyüzbin çarpı onsekizbin sorusunu getiren başlık. çok para.
© copyright 2005 - 2026