bugün

entry'ler (37)

sabahtan akşama kadar film izlemek

yanlızlıgın gostergesı olmakla bırlıkte bence depresyon başlangıcı.

küfreden adama insan gibi konuş demek

Alıngalık skorunun dı8bıne vurmuş.Edebıyat hocasının kendinı başka hobilere ver dedığı.Ağzı çok ve yıkıcı laf yapan sanal ortamda asırı derecede argo içerek barındıran siteleri keşif etmış annadan doğma babadan öğrenme terbiyesiz ukala insan musvettesı.

küfreden adama insan gibi konuş demek

Alıngalık skorunun dı8bıne vurmuş edebıyat hocasının kendını başka hobılere ver dedığı ağzı cok ve yıkıcı laf yapan sanal ortamda asırı derecede argo ıcerek barındıran sıtelerı keşıf etmış annadan doğma babadan oğrenme terbiyesiz ukala insan musvettesı.

kulaklarını temizlemeyen erkekler

Geleceğe besin takviyesi atan erkeklerdir.Genelde kulak besin deposu olarak kullanılılması yaygındır.

filmlerdeki unutulmaz sahneler

constantin
cebrail meleğin tüyleri yoluk tavuk gibi havuzun içine düştüğü an

türk olmayanlardaki türk düşmanlığı

1 Ölür 1000 Doğar diyorum.Ne mutlu TÜRKÜM diyerek Öle hisseden atalarıma bana kin duyan o karaktersiz kişiliksiz insan musvettesi pislik heriflerin analarını anmadan edemiyorum

ilk dinleyişte aşık olunan şarkılar

nirvana smell of the back.

intihar notuna yazılacak tek cümle

bunu yazan tosun okuyana koysun.

apo ya küfretti diye hapse giren kişi

Türkiye gibi bir yerde yaşıyorsanız olası bu durumları kafanıza takmayın geçmişin suçlusu geleceğin kahramını olucakmış siktirin lan a.q o benim çükümün tüü olamaz

yazar yazmaz yazan yazar

ben yazana yazar demem yazan yazar olmayınca.
Ben entry entry demem entry entry olmayınca.
ben karı karı demem Karı dul olmayınca.
bEN SEVDAYA SEVDA DEMEM SEVDA ULUDAĞ SÖZLÜK OLMAYINCA

aptal kadın

Kendisinin parası olmayan Ezik dul Kadın tiplemesidir.

gta 5 oynayan büyükanne

Zencilere olan sempatik duygularını oyuna lansman eden nene..

engin alan içerdeyken hortumcuların dışarda olması

bdp li orospu çoçukları pkk yanlıları dışardayken o adamın içerde olması halkın ayıbıdır.

tayt giyen bir kıza poponuz çok güzel demek

Basenlerı toplanıyor ya ondan seksi bir görünüm veriyor.itiraf ediyorum çok hoşuma gidiyor

abdullah öcalan ın orospu çocuğu olduğu gerçeği

Onun üstüne daha büyük türkçe anlamca büyük kelime toplulugu varsa.Yoksa en makbule geçen argo şeklidir.

pazarlanabilecek ürün fikirleri

Kısa vadede Pazarlanabilicek en uzun ömürlü karıdır bence hem mutluluk hem para getirir 20yle 50 arasında sürüme yükselişte gösterir aga oğlu bok yemiş ....

kıyamet habercisi olan şeyler

internetin insan beyninde çok dataya sahip olması.Ölümümüz makinalaradan olucak.

iyi adam olmanın iki şartı

Hayalperest olma iyilik atalarımıza mahsus kalmıştır.Bu devirde Zengin Adam iyi adamdır.

akp gidince ülkenin çok iyi olacağını sanan mal

Gelecek kaygısı duyan Babadan helal Sonradan harama alışmış insan diye nitelendirilen Cisimsiz uzaylı vatandaşları

başbakan a kumpas kurulmuş olabilir mi

Akıllı bir türk genci olarak akla gelecek en mantıklı sorudur.
© copyright 2005 - 2026