bugün
P
pinarthetermos9 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
P
pinarthetermos10 yıl önce
nuri bilge ceylan
turk sinemasinin dahi yonetmeni. bir diğeri için (bkz:zeki demirkubuz)
P
anarşizm
her türlü devlet biçimini ve organını reddeden, insanı vicdanından başka bir şeyle yönetilmesine karşı çıkan düşünce.
P
sapyoseksüelizm
seksilik ve akıl,zeka kelimelerinin birleşmesiyle oluşan kelime. Zeki insanlar çekicidir cümlesinin cinsel yönelime girmiş hali. sherlock izlerken irena adlere aşık olmuştum. sapyoseksüelim gibi bir tespitte bulunuyorum an itibarı ile. (bkz:sizigi… devamını gör
P
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
P
otoportre
sanatçı'nın kendi yüzünü yorumLaması, resmetmesi..
P
otoportre
sanatçı'nın kendi yüzünü yorumLaması, resmetmesi..
P
çanakkale
geçilemeyen şehir.
P
yedikçe yiyesi gelinen şeyler
çekirdektir.
P
varoluşçu sinema
sinema'nın kasvetli, karanlık, durağan gibi duran ama fırtına gibi esen ve bir o kadar da gerçekçi tarafıdır. örnekleri boldur...
P
varoluşçu sinema
sinema'nın kasvetli, karanlık, durağan gibi duran ama fırtına gibi esen ve bir o kadar da gerçekçi tarafıdır. örnekleri boldur...
P
sigara krizi
sigarasız kalan sigara bağımlısı kişinin yaşadığı, kafayı duvarlara vurmaya, açık bakkal aramaya sebep kriz türü. bakalım bununla ilgili neler demişler; (bkz:sigara degil sigarasizlik oldurur) (bkz:sigara oldurur sigarasizlik surundurur)
P
gecenin şarkısı
tamamen sakin, ince bir keman ve gitar sesi olan, vokalin enstrumantal ile aynı seviyede seslendirdiği ve tercihen gothic bir müzik türü olursa tadından yenmez bir şarkı olabilir.
P
neşet ertaş
bozkırın tezenesi... cahildim dünyanın rengine kandım hayale aldandım boşuna yandım seni İlelebet benimsin sandım ölürüm sevdiğim zehirim sensin evvelim sen oldun ahirim sensin sözüm yok şu benden kırıldığına Gidip başka dala sarıldığıma … devamını gör
P
yazarların şu an dinlediği şarkılar
forumlardaki aptal saptal ~saptal ne la~ başlıkların en vazgeçilmezidir.yani daha hangi şarkıyı dinlediğini yazmadan playlistte diğer şarkı dönmeye başlar hemen onu yazmaya çalışırken o şarkı da değişir.uzun lafın kısası salakça bişeydir, "sana ne la… devamını gör
P
P
P
en yakındaki kitabın yazarı
en yakındaki kitabın yazarı sorusuna yazarlardan cevaplardır. ' yemek tarifleri ' adındaki kitabın yazarı olan emine beder.~kimin lan bu kitap~~swh~ edit: yazılım hatası.
P
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
P
© copyright 2005 - 2026