bugün
- mazotun yarım litresi 50 tl21
- sizi bütün milletlere üstün kıldığımı hatırlayın5
- erkekler neden evlenmek ister13
- hangi sözlük kızısın10
- regl olan kadına söylenmemesi gerekenler7
- para yok huzur var9
- seninle şöyle olabildik6
- günün sözü10
- hiç bir diktatör iç savaş çıkarmadan gitmez9
- arabaya acemi sürücü yazmak2
- spor yaparken tayt giymenin asıl amacı2
- erkek aşagı erkek yukarı6
- rusya da çarlığı istemek2
- arap sabununu götüne süren solcu2
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya12
- tokmakçının anlamını bilmeyen kız3
- kürdü sevin21
- diablo2
- muslettin amca ile sinagoga gidiyoruz zirvesi4
- bazen kazanmak için kaybetmek gerekir4
- ramazan ayı2
- araba alınca yapılacak şımarıklıklar8
- yere çöp atan aşağılık varlıklar2
- şansın tesadüf olduğunu zannetmek2
- olympique marseille3
- hangi winx kızısın5
- yazarların cuma akşamı planları3
- ateist5
- rock grubu kurmak için köyden beyoğluna gelmek4
- çocukken en sevilen çizgi film3
- güne almanca bir cümle bırak11
- evde kalan kızları dışarı çıkarıyoruz3
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı17
- yasaları bırakıp insan geleneklerine tapınmak2
- borsada dönen dönerler2
- doğrusunu unutturan yazım yanlışları2
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- kaçsam kaçamam her yerde kokun var2
- dede tavsiyeleri2
- güne bir şiir bırak2
- beşiktaş6
- tedbirli olmak vs pısırık olmak2
- çinin açtığı davayı kaybeden ticaret bakanlığı5
- reddedilince brad pitt ten neyim eksik diyen erkek7
- saddam hüseyin8
- tavuk kanadı ne işe yarıyor sorunsalı11
- boyun tutulması4
- amerika bizi kıskanıyor2
- sözlük yazarlarının anlık modu2
- bir şeyler söyle6
entry'ler (15)
sahiplenir, korur, o gülsün mutlu olsun diye didinir, bunları yaparken çok bunaltmaz, ona alan bırakır, eksik hissettirmez, herkese iyi davranır, iyi hisseder, gözlerinin içi güler..
yüzlerce kişiyi flu bir fon yapar aşk, o pasparlak içi gülen bir cift yesil gözdür tek gördüğün.Film sahnesi mi gerçek mi anlayamazsın yaşadığın gözlerin gözlerindeyken.
Suç değildir. Hesaplanmayan, durdurulamayan bir sürectir. Hormonlara engel olmaya çalışmak, kendini geri çekmek cok zordur. Kalp yürü derken beyin dur der. Sürekli telkin sürekli acı. Mücadele eder durursun. Allah düşmanımın başına vermesin. Dışardan maval okuyan gençler, inşallah yaşamazsınız. Yavas yavas çürümek nasılmış anlamazsınız.
Gözlerine bakmayınca içindekileri karşısındakinden sakladığını düşünen kadın hareketi olsa da boyle yaparak sevdiğini belli etmektir.
aşırı naz, kapris, trip karşısında nceldiği yerden kopsun diyen, eyvallahı olmayan, direkt kaçan kovalanır moduna giren erkektir...
evliyse ve baska bir erkeğe aşıksa, gözü seyirir, sürekli kilo verir, alışveriş yapar, saç-tarz değiştirir ama gidip de seni seviyorum diyip boynuna sarılamaz. Olmaz, olamaz
Topa gelişi, fulelerini görür görmez "bu adam topçu" dedigim futbolcu..
Başına buyruk, toplum beklentilerinin-kalıplarının dışına çıkan sadece istediği neyse onu yapan, tercihini gizlemeyen insanlar ki hele bir de bizim ülkede yasıyorsa beni hep cezbeder. Bu adam diş hekimi fatih olmayı bırakmış, birşeyin peşine gidiyor. Tarzı farklı. Bu şarkı düzenlemesiyle tınısıyla sozleriyle mükemmel. Devam et Fatih..
surat herdaim beş karış, surekli muhalif ve yüksek tondan bir ses, antipatik hareketler, alkolden yavaşlayan mimikler...
Maşukun gözünün icine bakıp tatlı tatlı gülümsediği halleri aklına duştüğünde yapılandır..
Yanlış zamanda yanlış insana karşıysa, hele bir de o da size aşıksa, kavuşmak imkansızsa yanındayken hem mutluluktan ayakların yerden kesilir hem de bogazını biri sıkıyormuş gibi hissedersin..
Sana dokunmak istiyorum, sen de bana ama imkansız. Dolabını açıyorum, fincanında dudağının değdiği yeri öpuyorum. Montuna sinen kokunu içime çekiyorum. Beynimin sönsün istediği atese körüğü basıyorum
muhafazakar, eşinin orasını burasını emmeyi, kendinin orasını burasını elletmeyi, hatta kadıının ilişkiden haz almasını günah sanan er kişilerin çoğunluğu oluşturduğu bir gruptan gayet beklenen bir fizyolojik tepkidir...
Belhanda'nın patlama Serdar Aziz'in dip yapacağı maç...
40 yaşına kadar herkesi kınayıp, sadakatsizligin cezasının idam olması gerektiğini düşündüğüm mamafih pat diye içine düştüğüm durum...ikimiz de evliyiz. Aynı işyerindeyiz, onun kocası da. Bir gülüşüyle dünyanın en mutlu insanıyım, trip yapınca kahır. Yakınındayken heyecan, aynı anda boğazımın altında ince bir sızı. Uyku yok. Vicdan yaptım, açıldım, benden uzak dur dedim. Duramıyor ama açılamıyor, içi fıkır fıkır ama anlamadığımı sanıyor, iki gün çok yakınıma giriyor sonra kaçıyor. Dokunmak, koklamak istiyorum içime sokasım geliyor ama yasak ama imkansız ama ayıp ama eşim ama çocuğum ama onu içine çektiğim durum ama o çok masum ama o çok üzülüyor...