bugün
P
pepelek8 yıl önce
furkan gök ün osmanlı torunlarıyız tweeti
Bak ingiltere çökecek,abd çökecek,nato dağılacak,israil dağılacak sonra sıra bize gelecek Kuyruk da uzun he.
P
pepelek8 yıl önce
nükleer enerjinin en çevreci enerji olması
salak almanya önümüzdeki yirmi yıl içinde nükleer tesislerin tamamını kapatma kararı aldı ve 3 yıldır da uyguluyor. not: istersen sen düşünme. yol paranı vereyim, bir çernobil yap da gel.
P
pepelek8 yıl önce
1 ağustos 2017 antalya pull an bear kabin rezaleti
o nasıl bir yokluksa duvarı yalamış kadın. ohh bi titreme geldi.
P
pepelek9 yıl önce
peçeli olduğu için lys sınavına alınmayan kız
Daha yüzüne bakıldığı zaman kim olduğun anlaşılamıyor, senin kariyer planın ne acaba? Sınava girip ne yapacaksın.
P
pepelek9 yıl önce
peçeli olduğu için lys sınavına alınmayan kız
Daha yüzüne bakıldığı zaman kim olduğun anlaşılamıyor, senin kariyer planın ne acaba? Sınava girip ne yapacaksın.
P
pepelek9 yıl önce
tehlike büyük erdoğan yargılanabilir
Yeni şafak gazetesinin yazarının söylediğidir. http://www.gundemnews1.biz/mobil/haber/2029/yeni-safak-yazari-tehlike-buyuk-dedi-erdogan-yargilanabilir-4
P
pepelek9 yıl önce
gheorghe hagi
`gabriel popescu` nun bacanağı. köstence dogumludur. 2000-2001 sezonu şampiyonlar ligi grup maçlarında monacoya 45mt. çaprazdan kapalı tribün onlerinden gonderdiği füze inanılmazdır ki boyle bir golu ancak hagi atabilir. nitekim 94 dünya kupasında he… devamını gör
P
pepelek9 yıl önce
cebir bilmeyen siktirsin gitsin
Platoncu bir bakis acisiyla yazilacak tumcedir.
P
pepelek9 yıl önce
fetö nün vice city imamı
Şüphesiz lance vance dir. Hem bıyık tutuyor hem de haindir. (img:#1390361)
P
pepelek9 yıl önce
rte nin bursa mitingine düşük katılım olması
bursa biliyorsunuz erdoğan'ın kalesi. girdiği her seçimde bursa'dan ezici bir oy alan erdoğan bugün bursa'da çok az bir kalabalığa hitap ediyor. bursa için, türkiye için umut verici bir görüntü... (img:#1380788) bütün kurumların ve belediyelerin … devamını gör
P
pepelek9 yıl önce
şu an online yazarlar ne yapıyor
Sol frame de hareket goremeyen yazarın 354 online yazarin ne yaptigıni merak etmesidir.
P
pepelek9 yıl önce
her sakallıyı hoca sanmak
her sakallıyı dede sanmak olarak bilinen cümle.
P
pepelek9 yıl önce
meme gören erkeğin yüz ifadesi
aynı anda 243 tür piçlik, sevinç, mutluluk, hayal, düşünce ve eylemi içerisinde barındıran ifadedir. inanmayan bayanlar bir erkeğin karşısında açıp deneyebilir. ne demişler; denemesi bedava.
P
pepelek9 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
P
pepelek9 yıl önce
yazarların telefon duvar kağıdı resimleri
(bkz:eric cartman)
P
pepelek9 yıl önce
anın kitap görüntüsü
Okunmakta olan kitabın fotoğrafı eklenerek, birkaç satır da kitaptan kesitler yazılmalıdır. kitapları görürken aynı zamanda içeriği hakkında fikir sahibi olup, üç dört cümle okuyacağız. (img:#1254255) "pek binde bir içimde bir sevgi dalgası kaba… devamını gör
P
pepelek9 yıl önce
siyasi görüşünüzü tek görselle açıklayın
(img:#1205793) Görselle açıklıyorum...
P
pepelek9 yıl önce
kızların tipe bakmadığı gerçeği
Evet aynen öyle. Şöyle ki, yakışıklıydım. ben sarışın, beyaz tenli, saçları kıskanılan erkek olmama rağmen çoğu kız bana bakmazdı. Düşündüm ve saf olduğum aklıma geldi. Böyle sınıfta aşalanan tiptim. Yani insanların içinde tuhaf eylemler sergile… devamını gör
P
pepelek9 yıl önce
sevgilinin yazlığa gitmesi
Yaz aylarında sürekli tartışmaların kıskançlık mevzularının artmasına sebep olur. Her iki taraf içinde baya zor durum. Görselde ki durum olur mu olur tedbiri alın. (img:#1245085)
P
pepelek9 yıl önce
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
P
pepelek9 yıl önce
P
pepelek9 yıl önce
vize haftası
entry girerken vicdan azabı çektiren, ulan kapat şu aleti otur çalış dedirten lanet hafta...
P
pepelek9 yıl önce
8 kasım 2016 donald trump ın president olması
ccc başgan ccc.
P
pepelek9 yıl önce
donald trump
amerika'lı emlak kralı, mevcut amerika birleşik devletleri başkanı.
© copyright 2005 - 2026