bugün
- film izlerken sevişmek3
- tekstil sektörü ve esnaf sorunları3
- 30 temmuz 20263
- japon arabaları iyi arabalar mıdır sorunsalı9
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle17
- yoran insanların ortak özellikleri6
- yılbaşı tv programları2
- coca cola zero gerçekten zararlı mı9
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez21
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- arkadaşlar uyudunuz mu7
- yeni parti51
- gece denize girmek20
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri17
- basit bir insan olmak4
- hikayeyi devam ettir52
- manifest grubu vs tarkan16
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin8
- almanya7
- mehdiye inanıyor musunuz10
- türkiye de çalışmak3
- içi ve dışı farklı olan insan7
- danimarka5
- nickten isim tahmini yapmak72
- islam düşmanlarına bir soru9
- bik bik'in mutfağına konuk olmak15
- özel hayat2
- luks araba almak6
- bir insanın arkasından konuşmak6
- duygusal olarak var olan bir babaya sahip olmak4
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- sibel can3
- z kuşağı3
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri13
- bugün farklı bi gün değil aslında4
- sözlük kızlarının kekleri11
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- eren kaşıkçı6
- liyakat nedir ve liyakatsızlık sonuçları nelerdir8
- everest e çıkıp leğenle aşağı kaymak11
- cennetten düşerken canın yandı mı6
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak9
- kızların sürekli laf sokmaya çalışması3
- yazarların 3 dilek hakkı olsa dileyecekleri 3 şey2
- dolunayı seyretmek4
- trakya'nın çok süper bir yer olması3
- sözlük uygulamasında gizli hesapların görünmesi5
- çorumda konser için müzik grubu öner7
- 29 temmuz 2026 gornik zarbze fenerbahçe maçı5
entry'ler (94)
Ülkemizin önemli şahsiyetlerinden "yağı ne kullandınız?" "şarabın mayhoşluğunu sevdim" "anne sütünden kesilmiş ve hafif hafif otlamaya başlamış kuzu bu" gibi cümlelerin sahibi, her fırsatta fast foodları eleştiren, gittiği her yerde hesabı ödeyen gönüllerimizin kuzu inciği Vedat Milor`un çakırkeyif halleri. (video artık mevcut değil)
kız mı lan o derim abi.
bir kutu şeklindedir enstrüman arasında körüklü odaklı serbest kamış nefesli ailesi, halk dilinde bir olarak anılmıştır.Bazı ülkelerde sokak çalgıcılığı olarakda geçmektedir https://www.youtube.com/watch?v=SvZCJGZVMxE
kaç yaşındasin sen ?
-kaç gösteriyorum
kaçtım göster =)
-kaç gösteriyorum
kaçtım göster =)
marjinal; düşüncede, yorumda, giyimde,müzikde, sanatta, siyasette her alanda bulunan bir kavramdır. farklı fikirlere, bakış açısına ve tarza sahip insanlar genellikle marjinal olarak nitelendirilir. fakat ne yazık ki ülkemizde çiçekli toka takan bir bayan bile marjinal değerlendirildiği, herkes marjinal olmak için çaba sarfettiği için anlam kaybına uğramış ve itici bir kavram olarak algılanmıştır. marjinallik sonradan kazanılabilecek, taklit ederek sahip olunabilecek bir özellik değildir.
Bence herkesin yanıldığı bir oyuncu ama hakkını verelim güzel kız fakat türkan şorayla mukayese edilecek biri değildir.
diyalektik materyalizm yada komünizm olarak adlandırılan akımın kurucusu.
cem adrıanla düet yapan sanatcıdır.
Hayal kuran öğrencidir nede olsa umut fakirin ekmeğidir. (bkz: umut)
güneşi gören asker. (rekor kıran tezkere marşı)
https://www.youtube.com/watch?v=9_5yUSxiRZQ
https://www.youtube.com/watch?v=9_5yUSxiRZQ
size bir problemle karsilastiginiz zaman ''bu sizin ic sorununuz beni sinirlendirmeyin yoksa sizi kırarım''
diyen ve hatta bunu buyuk bir piskinlikle soyleyen .fatura zamanında sizi arayıp ''faturanı odedinmi bak sonra bana girmesin o fatura bak son odeme tagrihine 1 hafta var ben ogrendim ... tl odiyeceksin gununu gecirme sakın, sonra bana girecek sinirlenecem, sizi uzecem ,bok edecem,pusruk yiyecem,ebeni ......
diyen bir canlı musvettesidir.
diyen ve hatta bunu buyuk bir piskinlikle soyleyen .fatura zamanında sizi arayıp ''faturanı odedinmi bak sonra bana girmesin o fatura bak son odeme tagrihine 1 hafta var ben ogrendim ... tl odiyeceksin gununu gecirme sakın, sonra bana girecek sinirlenecem, sizi uzecem ,bok edecem,pusruk yiyecem,ebeni ......
diyen bir canlı musvettesidir.
sanırım hiç aklıma gelmeyecek olan, kestiremeyeceğim ve muhtemelen de tek kelime etmeyeceğim durumu içeren söz.
çevresindekileri çileden çıkaracak kadar sinir bozucu olabilen bir çifttir. agucuk bugucuk aşkım bebişim derken iki tane ekleştirmek gerek ağızlarına.
bu ne monoton, bu ne sıkıcı bir hayat lan? her şeyi geçtim hiç mi kıskanmıyorsunuz olm birbirinizi? hiç mi sormadın sen kız arkadaşına "o adam kimdi?" diye allah aşkına?
bu ne monoton, bu ne sıkıcı bir hayat lan? her şeyi geçtim hiç mi kıskanmıyorsunuz olm birbirinizi? hiç mi sormadın sen kız arkadaşına "o adam kimdi?" diye allah aşkına?
ilginc fikirleri oldugu düsünülen sahis. Henüz tam anlayamadiysam da yükledigi misyonunu, yazdiklarini okumak yer yer egitici, yer yer eglendirici ve motive edici olabiliyor.*http://www.erdaldemirkiran.com/
ölüm ve sonrasını anlatan büyük bir alimdir.
eurovision 2012 turkiyemizi temsil edecek olan, çok uçlarda bulunan ve nezaman ne yapacağı belli olmayan oyuncu ve şarkıcıdır.
Tıp bölümüne eşdeğer olan bir mühendislik alanıdır.
DEĞMESIN ELLERIMIZ DiYE ŞARKI CIKARTAN GÜZEL BiR GRUP.
KALDIRMA KUVVETi YÜKSEK OLAN GENELLIKLE COCUKLARIN EĞLENMEK iÇiN BiNDiĞi BiR ARAÇ.
iLGiNÇ BiR YAKLASIM OLACAK AMA ZAMANINDA EN COK KADINI KALDIRAN BENiM ZAMANIMDA ŞiŞMANLARIN ALAY EDiLiR SIFATIYLA BiNMEKTE ÇEKINDIĞI VE NORM iNSANLARI KALDIRAN BiR (bkz: tahterevalli) VARDI. =)