P
paranoidandroid10 yıl önce
sözlükteki yeşilaycı yazarlar
yeşilaycı olmak sadece sigara içmemekle oluyorsa en büyük yeşilaycı benim dediğim durum. içki var seyrek içerim ama deli içerim içtiğimde. (bkz:astım hastasıyım)
P
bydgoszcz
polonya'nın özlediğim şehri. o kadar güzel, o kadar şirin bir şehir ki , okuldan sonra orada yaşamayı bile hayal ediyorum.
P
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
P
çay içince mutlu olan insan
çay içene kadar huzursuz olan kişidir.
P
taş boyama sanatı
Uzun zamandır aklımda olan boyama işidir. iki hafta süren tatilim boyunca güzel memleketim Fethiye' nin gittiğim her sahilinden pürüzsüz taşlar topladım. Bir poşet dolusu taşla Denizli' ye geri döndüm. Bugün akrilik boyalarıma da kavuşabilirsem bir a… devamını gör
P
şu an olmak istediğiniz yer
dostlarımızın an itibariyle bulunmak istediği yer yada zaman.
P
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
P
sol serçe parmağının hiçbir işe yaramaması
Çay içerken havaya kaldırılabilir. (img:#951355)
P
bıyığın en çok yakışıtığı adam
(bkz:freddie mercury)
P
beyaz tenli kızlar
dünyanın en güzel kadınlarının dahil olduğu,süt tadındaki kadınlar
P
geceye bir fotoğraf bırak
(img:#1400537) ıstırırın yalarınnn dercesine...
P
şu an olmak istediğiniz yer
dostlarımızın an itibariyle bulunmak istediği yer yada zaman.
P
wiz khalifa
asıl adı Cameron Jibril Thomaz olan 87 doğumlu amerikalı rapper. (bkz:black and yellow) http://www.youtube.com/watch?v=UePtoxDhJSw
P
yazarların değişik hobileri
Ateşle birşeyler yakmak, hastasıyımdır. Kibritlere karşı anlatılamayan bir sevgi duyuyorum, bir gün karbonmonoksitten öleceğim. (bkz:hayırlısı)
P
geceye bir meme bırak
(img:#1386857)
P
esrarin faydali oldugunu soyleyenler
Eskiden dedelerimiz direnc kazanmak icin icerlermis. Seker hastaligina faydaliymis. Esrar tohumu kahkelerde olurmus.
P
sigara içmek
sigara icmek. adi üstünde zaten, tanima ihtiyaci yok. illa bir tanim gerekiyorsa, icine tütün sarilmis kagidi ucundan yakmak ve sonra icine cekmek. arada sirada yaptigim bir is benim de. kafayi bulandiran, biraz bas döndüren bir eylem. kok… devamını gör
P
sigara içmek
sigara icmek. adi üstünde zaten, tanima ihtiyaci yok. illa bir tanim gerekiyorsa, icine tütün sarilmis kagidi ucundan yakmak ve sonra icine cekmek. arada sirada yaptigim bir is benim de. kafayi bulandiran, biraz bas döndüren bir eylem. kok… devamını gör
P
P
P
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
© copyright 2005 - 2026