bugün
P
papyon9 yıl önce
petrolden kibrit alıp kazık yemek
Dün gece saat 02.30 civarı evin 200mt uzağındaki petrolden çakmağım bittiği için gidip kibrit aldım eve döndüm. Tam kibriti açtım içinden bir tane çıkardım sigaramı tellendiricem bi çaktım boş, bi tane daha çıkardım televizyona bakarak onuda çaktım a… devamını gör
P
papyon9 yıl önce
hayattaki şansım
kişinin hayattaki şanslarını anlatan cümleler. lise 2.sınıfın sonlarında hem hoşlandığım hem de samimi olduğum kıza okul bitecek zaten neyse 3.sınıfta teklif ederim diye düşünüyordum, yazın facede falan ulaşamadım, neyse işte okul başladı, arkadaşla… devamını gör
P
papyon9 yıl önce
günün fotoğrafı
http://galeri.haberturk.com/galeri/index/400320/1/18#galeri
P
papyon9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
P
papyon9 yıl önce
gecenin orospusu
Herkesin içten içe bu orospu mu lan dediği bir kişinin burada karara bağlanmasını amaçlayan hede.
P
papyon9 yıl önce
ibretlik tespitler
google translate'de "liseli"nin ingilizceye "sexy" olarak çevrildiğini gözlemlemek.
P
papyon9 yıl önce
anın görüntüsü
P
papyon9 yıl önce
satranç
32 taş ve iki oyuncuyla oynanan,kafa gerektiren olmayanın oynamayı başaramadığı,çok zevkli beyin sporu.
P
papyon9 yıl önce
mizahi haber başlıkları
Birzamanlar giresunsporda forma giyen golcü adına atılmış başlık güldürmüştür. (img:#1283153)
P
papyon9 yıl önce
sophia adlı robotun insanlığı yok edeceğim demesi
bilim kurgudan başka bir şey değil. sadece bir ve sıfırlardan anlayan aptal bir makine bilgisayar. bunların hepsi hollywood filmlerinin yarattığı paranoya ve bilim kurgunun etkisi.
P
papyon9 yıl önce
gecenin film sahnesi
(img:#1161249)
P
papyon9 yıl önce
gemide
kesinlikle kult filmdir. guzel olup olmadigini tartisin bak, ona bi diyecegim yok. ayrica koynunda gun isigi gormemis kufurler barindirir. kardesi icin (bkz)laleli'de bir azize(/bkz)
P
papyon9 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
P
papyon9 yıl önce
anın görüntüsü
P
papyon9 yıl önce
türkiyenin en güvenli bölgeleri
terör saldırıları, deaş, pkk, fetö gibi dertlerden uzak; heyelanlar, depremler, yangınlar, seller gibi doğal afetlerden az etkilenen veya hiç etkilenmeyen türkiye'nin en güvenli bölgeleridir: çanakkale(özellikle gökçeada, bozcaada), kırklareli, ba… devamını gör
P
papyon9 yıl önce
türkler kürtleri niye kıskanır sorunsalı
bir kürt olarak cevabını beklediğim sorunsal. niye kıskanırsınız yav bizi faşolar hehe. tabiki de. (bkz:5000 yıllık kürt tarihi)
P
papyon9 yıl önce
mizahi haber başlıkları
Birzamanlar giresunsporda forma giyen golcü adına atılmış başlık güldürmüştür. (img:#1283153)
P
papyon9 yıl önce
mizahi haber başlıkları
P
papyon9 yıl önce
anın görüntüsü
P
papyon9 yıl önce
anın görüntüsü
P
papyon9 yıl önce
serkan inci
an itibariyle kim olduğu merak edilmektedir. haydar olduğundan şüphelenmekteyiz efendim.
P
papyon9 yıl önce
yurdum insanı
düzelmesini umdugum ülkemin güzide varlıkları
P
papyon9 yıl önce
benim acilen sevişmem gerek
biraz önce vardığım kanıdır. ciddiyim.
P
papyon9 yıl önce
karadenizde pkkya verilen destek
ellerinde tüfekler ile terörist avına çıkan yüzlerce vatandaşı görünce hak verdiğim destektir. oğlum entiri nick uyumu yakalayacağım diye amma zorluyorsunuz bazen lan. bizim insanımız teröre destek vermeyi bırak babası destek verse elleri ile götürür… devamını gör
© copyright 2005 - 2026