bugün
- tip hariç kadınları aşık ettirebilecek şeyler8
- sözlüğün en kötü yazarları4
- kolayca doğrulanamaz ezoterik bilgiler5
- kusurlarına rağmen sevmek3
- fenerbahçe3
- karımı döverim kime ne3
- senin yaralarını ben saracağım diyen kadın4
- uludağ sözlük'ün kaliteli bir sözlük olması4
- hem ahmet kayacı hem atatürkçü olmak18
- fikstür şikesi2
- başarılı gelecek öngörüleri3
- yasemin sakallıoğlu2
- beyaz tenli olmak4
- murat soner6
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle41
- rümeysa eker8
- suca suruklenen cocuk2
- yazlıkçı teyzeler5
- tsk'daki tuğgeneral astsubay kavgası3
- galatasaray6
- her başlığa entry giren yazar2
- bu ülkede pezevenkler kemalisttir28
- memesini küçülten kadına kocasının sitem etmesi9
- uğurcan çakır2
- laikliğin halka sorulmadan getirilmesi28
- petzold'un aynalar no 3 filmi4
- reha muhtar27
- ismail arı2
- monica bellucci ile 1 hafta vs 50 bin dolar4
- bebe aspirin'in tadını çok ama çok özlemek3
- nasıl bir kadınla evlenilmeli9
- uysaljakoben25
- sivrisinek2
- izmir3
- trabzonspor2
- özel'in talebiyle zeyrek'e 950 bin euro verdim15
- dünyanın sonu5
- soul calibur3
- evlilik masrafları17
- yapay zeka ile flört uygulamaları3
- kadınların aradığı erkek modeli11
- kendi değerini başkalarının gözünden ölçen insan10
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- bu dünyaya çocuk getirmek17
- masumiyet körlüğü5
- gece yıldızları izlemek5
- penis deliğinden içeri giren kene10
- katatespizartmasi9
- mokv geldi mi8
- istiklal partisi2
entry'ler (26)
murat boz dinlenmez yahu. müzik çalarından kulağına bir ses dalgası gelir gider. yani ses olur sana ama dinleyemezsin. dinleyebilen varsa beri gelsin.
mevcut sistemin pramidinin en altında sıkışan,ezilen zavallıcık. insanın içi acıyor yahu.
erkek babası kız babasından farkı olmayan zamanında baba olmuş babadır.
insanlık tarihinin en adaletsiz sistemidir. bu felsefenin savunucuları mutluluğa giden tek yolun komünizm olduğunu düşünürler. bunun sebebi ise şudur:
''başkasının sikini görmeyen, kendininkini piyade tüfeği sanırmış.''
''başkasının sikini görmeyen, kendininkini piyade tüfeği sanırmış.''
parasız universitede okuyamayanların duyduğu rezillikten pekala daha iyidir.
grafikleri diğer mmorpg lerle kıyaslandığında çok çok iyi olan yalnız türk arkadaşlarımız tarafından katlolan,karakteriniz kız ise mısırlılar tarafından siber tacize uğrayabileceğiniz,globalden küfürleşen oyuncuları barıdıran güzel bir online oyundur.
pendik'te mahir çelebi iş merkezinin birinci katında bulunan kitabevidir.çalışanlarının tamamı bayandır ve kapalıdır.mistik mistik müzik yayını yaparlar.burç fm de dinlerler arada.öyle bir yer hayal edin ki girişinde 2'ye 3 said nursi ve risale-i nur posteri olsun.fetullahçıyız diye bağırıyorlar vallahi.15 dakikadan fazla dayanamazsınız.ben dayanamıyorum en azından.aradığınız kitabı bulabilirsiniz hem de ucuza bulabilirsiniz.küçük bir öneri,içeriye kulaklığınızla girin ve müziğin sesini sonuna kadar açın.
bu sözcük grubuyla başlayan sözcükler kibir ifade eder ve insanın canını sıkar.Örneğin;
-Ben bile anlayamadım bu kitabı.Kaldı ki...
-Ben bile çözemiyorum o kadar soru
-ben bile günde iki posta anca
-Ben bile anlayamadım bu kitabı.Kaldı ki...
-Ben bile çözemiyorum o kadar soru
-ben bile günde iki posta anca
Karmaşık sayıların kutupsal gösteriminin kısa yazımıdır.Karmaşık sayılar kutupsal olarak z.(cosx+sinxi) şeklinde ifade edilir.Kolaylık sağlaması açısından z.cisx şeklinde yazılır.
Maltepe Anadolu Lisesi'nin şirin mi şirin edebiyat öğretmenidir.Kendisi biraz çok konuşur,epey de takıntılıdır lakin anne gibi öğretmendir.Yılın ilk yarısında ders kitabını bitirmek gibi ütopyaları da mevcuttur.Asla sinirlenemez,sinirlenirmiş gibi yapmaya çalışır onu da beceremez.Çok konuşan öğrencilerini hiç de inandırıcı olmayan şu sözleriyle bastırmaya çalışır:
-''Oğlum bak bakayım sen bana.Seni döverim.Seni çıkarır koridorda döverim.Hatta bahçede de döverim.Seni disipline veririm.Seninle uğraşırım,benden not filan alamazsın.''
Alır sinirlendiği öğrenciyi müdürün yanına götürüyorum diye çıkarır dışarı,bir dakika sonra güle oynaya geri dönerler.
-''Oğlum bak bakayım sen bana.Seni döverim.Seni çıkarır koridorda döverim.Hatta bahçede de döverim.Seni disipline veririm.Seninle uğraşırım,benden not filan alamazsın.''
Alır sinirlendiği öğrenciyi müdürün yanına götürüyorum diye çıkarır dışarı,bir dakika sonra güle oynaya geri dönerler.
Ucu bittiğinde sınıfa ''0.7 ucu olan var mı diye bağırılıp'' herkesin sükut ettiği kalemdir.
Fakat ardından ''olup da vermeyenin...'' diyecek pişkin öğrencilerin olması ve sonra sınıftan birkaç kişinin ''aa varmış dur veriyim'' demesiyle geyik muhabbetlerinde kendine yer bulan ulu kalem.
Fakat ardından ''olup da vermeyenin...'' diyecek pişkin öğrencilerin olması ve sonra sınıftan birkaç kişinin ''aa varmış dur veriyim'' demesiyle geyik muhabbetlerinde kendine yer bulan ulu kalem.
Akp'nin tek başına iktidar olmasıyla çürütülmüş kuram.
Normalin altında bir zekaya sahip,suni peltek,seksi kız arkadaşınızın herhangi bir hayvana hitap etme şeklidir.
Age of Mythology'nin tanrılarından biridir.Pegasus Scout'u vermesi açısından tercih edilebilir bir tanrıdır.Ayrıca size verdiği ''god power''larda göz ardı edilebilecek cinsten değildir.Adını birçok yerde duymuşsunuzdur,görmüşsünüzdür.
-Prosehe
-Projtakma
Replikleriyle meşhur köylülerdir.Tanrıları için ellerinden gelen herşeyi yaparlar.Tarlada çalışırlar,altın çıkarırlar,avlanırlar,inşaat yaparlar,dua ederler.Numunelik köylülerdir anlayacağınız.
-Projtakma
Replikleriyle meşhur köylülerdir.Tanrıları için ellerinden gelen herşeyi yaparlar.Tarlada çalışırlar,altın çıkarırlar,avlanırlar,inşaat yaparlar,dua ederler.Numunelik köylülerdir anlayacağınız.
Fatih Terim'in basın toplantısıdır.
-evritayms vi hev kontırol dı geyms,andır kontırol dı geyms.Durin dı geyms vi hev sam posibilitis,sam bik çansıs,sam bik occasione(italyanca'dır),bat vat ken ay du samtayms ent its dı futbol teds dı futbol samtink hapıns.(buraya dikkat)Ven i luk dı TABELA,vi ar in dı sekınd pozişıns,van poyint mor.Ay dont vant tu si dı bek ay vant tu si dı fıront.ent ay hop so tumarov may tiims
Cesareti olan izlesin vallahi.
http://www.youtube.com/wa...AmF3kxhUI&feature=fvw
-evritayms vi hev kontırol dı geyms,andır kontırol dı geyms.Durin dı geyms vi hev sam posibilitis,sam bik çansıs,sam bik occasione(italyanca'dır),bat vat ken ay du samtayms ent its dı futbol teds dı futbol samtink hapıns.(buraya dikkat)Ven i luk dı TABELA,vi ar in dı sekınd pozişıns,van poyint mor.Ay dont vant tu si dı bek ay vant tu si dı fıront.ent ay hop so tumarov may tiims
Cesareti olan izlesin vallahi.
http://www.youtube.com/wa...AmF3kxhUI&feature=fvw
Taşa tükürüp kimin topu kimin kaleyi seçeceğini belirledikten sonra 10 devre 20 biter bir maç yapmak.Ardından çene altına sarkan dillerle bakkala koşup birer meybuz(steril olmayan plastik poşetçiklerin içine konulmuş %1 meyve konsantresinden yapılmış buz)alarak serinlemek.Ardından temmuzun ortasıda hasta olup bir hafta dışarı çıkamamak.
Mahmut oğlum koş iki kız,iki büyük rakı bir de gitar.Akdeniz akşamlarının akorlarını da indir netten.