bugün
- türkiye7
- aşk acısı çekiyorum sözlük20
- manifest dinleyen erkek9
- insan zamandan ibarettir3
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- mauro icardi3
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi15
- dost2
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi6
- yaz yemekleri5
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması9
- scooter'a 6 kişi binmek5
- taksici muhabbeti5
- mesele ne senin benden ayrılman2
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- mohamed salah ghaly12
- aylık 700 milyon lira iyi para mıdır sorunsalı2
- spiderman mi döver batman mi5
- deprem2
- muğla2
- marmaris2
- evlenilmeyecek 4 erkek10
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- gram altın4
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- gocu bay bey birader3
- nirmal purja2
- ismet gürbüz mehdi mi mesih mi sorunsalı2
- trabzonspor6
- 7 ağustos 20012
- stres yönetimi6
- gulmekicinyaratilmis11
- küfür2
- petrol4
- elalem ne der4
- doğuda yaşayan yazarlar5
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- gammazların çok kötü insanlar olması3
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı3
- can kolukısa4
- yüz yaşından büyük binada yaşamak3
- stres3
- kosova2
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı3
- solcu dövmek2
entry'ler (14)
luke skywalker isimli jedi kişisinin dark side'a geçmesi durumudur.
seçilmiş kişi adı altında çalışmalar yapan bu jedi' ı dark side'a çekme planlarımızı hızla sürdürmekteyiz, allah' ın izniyle imparatorluk şahlanacak.
(bkz: sith imparatorluğu)
seçilmiş kişi adı altında çalışmalar yapan bu jedi' ı dark side'a çekme planlarımızı hızla sürdürmekteyiz, allah' ın izniyle imparatorluk şahlanacak.
(bkz: sith imparatorluğu)
sith'lerin- yani bizim- imparatorluk içinde kullandığımız sözcüklerin ve kavramların açıklamalarını içeren lügat.
huzur dark side'da: her sith tarafından kullanılan, dark side'ın huzurlu ortamını anlatan sözcük topluluğu.
lord: sith lordları. ben başta olmak üzere imparatorluğumuzda bir çok sith lordu bulunmakta.
sithtir git: bir sith küfrü.
jedi çocuğu: kısaca j.ç. bir sith küfrü.
anakin'e koyim: bir sith küfrü.
ışın kılıcı: jedi yok etmek amacıyla kullanıdığımız silah.
güç: doğadan gelen ve her sith' in elinde bulundurduğu, herkese kuvvetini veren oluşum.
huzur dark side'da: her sith tarafından kullanılan, dark side'ın huzurlu ortamını anlatan sözcük topluluğu.
lord: sith lordları. ben başta olmak üzere imparatorluğumuzda bir çok sith lordu bulunmakta.
sithtir git: bir sith küfrü.
jedi çocuğu: kısaca j.ç. bir sith küfrü.
anakin'e koyim: bir sith küfrü.
ışın kılıcı: jedi yok etmek amacıyla kullanıdığımız silah.
güç: doğadan gelen ve her sith' in elinde bulundurduğu, herkese kuvvetini veren oluşum.
sith imparatorluğundaki bayanlara verilen isim.
bir imparatorluk küfrü.
zall' ın aslında karanlık taraftan olduğu gerçeğidir.
ne sandınız la koskaca uludağ'ı jedi mı yöneteceğidi? böyle büyük bir oluşumu tabi ki bir sith yönetecek.
ne sandınız la koskaca uludağ'ı jedi mı yöneteceğidi? böyle büyük bir oluşumu tabi ki bir sith yönetecek.
uludağ sözlük sith konseyine katılmış her yazarı karşılama cümlesidir.
beni sith konseyi olayından caydırmaya çalışan bayan yazar. kendisi jedi'mış efendim. kendisine ladies of sith grubunun başkanlığını teklif ettim, yine de kabul etmedi.*
sözlük yazarlarının içindeki karanlık taraf aşkıdır.
her ne kadar başka yönlere çekilseler de, her sözlük yazarı içinde gizliden gizliye bir karanlık taraf aşkı besler. kim bir darth vader karizmasına sahip olmaz istemez ki? karanlık taraf her zaman daha karizmatiktir ve gücü elinde bulunduran taraftır. bu nedenle herkes içinde karanlık tarafa karşı bir aşk barındırır.
her ne kadar başka yönlere çekilseler de, her sözlük yazarı içinde gizliden gizliye bir karanlık taraf aşkı besler. kim bir darth vader karizmasına sahip olmaz istemez ki? karanlık taraf her zaman daha karizmatiktir ve gücü elinde bulunduran taraftır. bu nedenle herkes içinde karanlık tarafa karşı bir aşk barındırır.
karşılaştırmaya bile gerek yoktur. sith'ler her zaman jedi'lardan üstündür.
(bkz: palpatine)
her ne kadar son dakikada dark side'a kazığı atsa da , dark side'a çok emek vermiş kişidir. ama o son dakika kazığı olmayacaktı, böyle sith olmaz olsun!
bir sith lordu olarak palpatine.
konsey kuralları dahilinde hiçbir sith birbirine may the force be with you demez. çünkü güç zaten sith'lerin elindedir.
gücün karanlık tarafını temsil eden, tarafımca kurulmuş konsey.
ayrıca uludağ sözlük sith masterları ve çırakları topluluğunun daha genişletilmiş biçimidir. uludağ sözlük jedi konseyi ile zıtlık içerisindedir.
sith alımları başlamıştır.
unutmayın sevgili yazarlar; huzur dark side'da.
ayrıca uludağ sözlük sith masterları ve çırakları topluluğunun daha genişletilmiş biçimidir. uludağ sözlük jedi konseyi ile zıtlık içerisindedir.
sith alımları başlamıştır.
unutmayın sevgili yazarlar; huzur dark side'da.