bugün
- ağzıma almam diyen kız5
- teknofaşizm4
- alparslan kuytul4
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı35
- ayak fantezisi3
- sözlükte kavga çıkmasının sebebi10
- enayimiknatisi ile kavga etmek11
- evde lahmacun yapmak6
- tıp okumanın avantajı5
- bir belgesel bırak2
- fahişe gibi giyinen kızlar2
- menzil cemaatinde rekabet alevlendi6
- lucas torreira2
- aklına başlık gelemeyen yazar2
- kendine yabancılaşmak3
- hiçbir şey yapmadan yorulmak3
- cristiano ronaldo2
- tevfik fikret2
- öfke kontrolü2
- ekşi sözlük14
- osmanlının yıkılma sebebi ittihak terakki3
- söz gümüş ise sükut altındır3
- zeki olmanın avantajları8
- seks2
- çok sıkılmak ama hiçbir şey de yapası gelmemek2
- keşke dediğiniz bir anı yazar mısınız11
- kendine dışardan bakmak2
- demo2
- osuruktan şiirler47
- kaan boşnak2
- fenerbahçe18
- her şeyi hatırlayan insan7
- anın görüntüsü31
- aleksey batrakov16
- çaylak gammaz2
- sabaha bir şarkı bırak3
- şoförün yan koltuğu5
- parcalandim toparlanamiyorum5
- robot moderatör3
- habaş'ın yerli otomobil projesi2
- barış alper yılmaz6
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak5
- gocu2
- giysi fiyatlarının uçması12
- evde pide yapmak7
- en gıcık olunan şoför tipleri13
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci15
- ismail kartal7
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz11
- anne pizzası10
entry'ler (223)
askerde cezayı herkes çeker ödülü bir kişi alır.
bana da bulun laaaaaaaannn.
son sınıf kimya mühendisliği okuyorum. bu dönem iki dersi büte bıraktım bırakmaz olaydım. kaşar hoca hala açıklamadı. kurdeşen döküyorum evde. son sene psikolojisi bitirdi beni sözlük.
yüzyılın pazarlama harikası. herifler bi sike yaramayan o bilekliklerle sağlam para kaldırıp meksika sınırını geçtiler. geçmiş olsun takanlara taktıklarına.
erkek cinsinin sezon finalidir. zaten yayıncı kuruluş final yapmasına dahi izin vermeden bu herifi yayından kaldırır.
ben yabancı dizi izliyorum diyen adamın kilometre taşlarından olması gereken amerikan mafya hayatını bu adamların aynı zamanda birbirleriyle ve aileleriyle olan ilişkilerini de anlatan dizi. kazandığı onca emmy ödülünü sonuna kadar hakeden hali hazırda finalini yapmış olan dizidir.
bugün gökten bir yıldız düştü.
umudum sikti beni...
çocuğumun adını korku koydum.
çocuğumun adını korku koydum.
aerosmith - amazing.
http://sosyal.hurriyet.co...etseydiniz-sindi_27412307
bu röportajı okuduktan sonra aklıma takılan problem.
illa diğer milletlerden insanlarda da vardır. burada türk insanının dememin sebebi bizim milleti irdelemek istemem.
haberi okurken bi ara yüzümün buruştuğunu hissettim. halbuki bana ne dimi sözlük. onlar birbirini yiyor bana noluyor. hadi ben yine böyle tepki veriyorum. bu herifleri öldürmekle tehdit eden adamlar var. bi yanda da onların en doğal hakkı olduğunu bunun normal olduğunu savunanlar var. yetiştirilme tarzımızla alakalı desem değil. ben küçükken evde geylerle ilgili konuşulduğunu hatırlamıyorum. duygular da göz rengi gibi genlerle nesilden nesile aktarılır derseniz herhalde en mantıklı açıklama bu olur.
ama bilmiyorum sözlük. nasıl tepki verilir bu duruma bilmiyorum.
bu röportajı okuduktan sonra aklıma takılan problem.
illa diğer milletlerden insanlarda da vardır. burada türk insanının dememin sebebi bizim milleti irdelemek istemem.
haberi okurken bi ara yüzümün buruştuğunu hissettim. halbuki bana ne dimi sözlük. onlar birbirini yiyor bana noluyor. hadi ben yine böyle tepki veriyorum. bu herifleri öldürmekle tehdit eden adamlar var. bi yanda da onların en doğal hakkı olduğunu bunun normal olduğunu savunanlar var. yetiştirilme tarzımızla alakalı desem değil. ben küçükken evde geylerle ilgili konuşulduğunu hatırlamıyorum. duygular da göz rengi gibi genlerle nesilden nesile aktarılır derseniz herhalde en mantıklı açıklama bu olur.
ama bilmiyorum sözlük. nasıl tepki verilir bu duruma bilmiyorum.
şapka bizim işimiz. 4 dakikadan beri.
ağzı fazla boş kalmış kızdır.
adamın facebook sayfasını gezdim biraz evvel. 32 dişini görmediğim tek bir fotoğraf yok. bu adam mı intihar edecek duruma gelmiş diyecek oldum kendi kendime fakat tabiki de bilemem ne yemiş bu adamın umudunu.
ilk defa 3-5 dk sonra intihar edecek bir insanı görmüş oldum. hepsi bu kadar kararlı mıydı acaba. biz yaşamaya bu kadar tedirgin ve şüpheciyken bu adamın bu derece sakin ve kararlı olması onun koca bir mehmetken bizim nasıl da pişkin olduğumuzun kanıtı.
ilk defa 3-5 dk sonra intihar edecek bir insanı görmüş oldum. hepsi bu kadar kararlı mıydı acaba. biz yaşamaya bu kadar tedirgin ve şüpheciyken bu adamın bu derece sakin ve kararlı olması onun koca bir mehmetken bizim nasıl da pişkin olduğumuzun kanıtı.
'zekalıyım ama amele olmak istiyorum' ise bir diğer türevidir.
amerikan filmi izlemekten beyni yanmış hatundur. iyiki de yanmıştır.
aynı bok.
son yurtdışı seyahatimde bana üstüne basıla basıla sorulan soruydu. 'hiç eşcinsel arkadaşın var mı?'. yok dedim. nasıl yok dediler. yok işte dedim. garip dediler. kendimi sorguladım. ı ıh garip gelmedi. çünkü ben eşcinsel biriyle tanışmadım. neden tanışmadım. tanışmadım işte. garip dedim kendi kendime. ı ıh garip gelmedi.
yaklaşık sıfır falan.
hiç beceremedim bu amınakodumun hareketini. o ikinci eli hiç bırakamadım. ya da sadece 1-2 saniye. e bırakmışım işte amk. neyse ya bırakamıyorum işte.
en önde bayrak sallayacağım kampanya olacaktır.