bugün

entry'ler (92)

yeni parti

logosu özensiz ve sevimsiz olmuş.

özgür özel'in yeni parti kurması gerekliliği

partinin ismi "öz chp " olmalıdır. parti genel başkanı kim olacaksa,
özgür özel olabilir, mansur yavaş olabilir, ekrem imamoğlu olabilir, başkası olabilir
kısacası kim partinin genel başkanı olacaksa o kişi cumhurbaşkanı adayı olmalıdır. parti genel başkanının aday olmaması halkı ikileme düşüren saçma sapan bir eylemdir.

haluk levent'e para emanet etmek

6 şubat depreminde canlı bağlantı kurulabilen insanların en kolay ulaştığı bu derneğe paralar akın akın akmaya başlayınca haluk levent'in şu açıklamayı yaptığını biliyorum " bana para göndermeyin, bu kadar yüklü parayı yönetemem " sonuç yönetememiş.

cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi

sonsuz yetkiyi milletini kandırmak için değil medeniyet yolunda harcamayı tercih eden atatürk'ü böyle başlıklarla kirletemeyeceksiniz !

deniz göktaş

deniz göktaş gösterisinde genç bir adam olarak kendi hayat hikayesini ve karşılaştığı durumları kafasında nasıl göründüğünü mizahi bir şekilde anlatmış. izlersiniz izlemezsiniz size kalmış. bu kişiyi ciddiye alıp tutuklamaya kalkmak sadece komik bir durum.

chp içindeki alevi sünni kamplaşması

kk için aleviler kenetlenmez hatta aleviler doğru olmayan hiç bir şey için kenetlenmez. güdülmesi zor bir topluluk bence...

özgür özel den kılıçdaroğlu'na ihraç uyarısı

ilk seçildiği zaman kılıçdaroğlunun eteklerini çekiştirmeyi bıraksaydı durum şimdi daha farklı olurdu. özel, kibarlık budalalısı olmamnın cezasını çekiyor, halk kılıçdaroğlu'nu son seçimi kaybettiği anda terk etti ama siz ayak altında dolaşmasına izin verdiniz, vermekle kalmadınız kapısına gidip eğildiniz. hataların hatasını yaptınız. kılıçdaroğlu çoktan partiden ihraç edilmeyi hak etti.

mutlak butlan

özgür özel seçilmez diye seçenek yapıldı ona rağmen seçildi o derce istenmeyen bir kemal var ortada, hala mutlak butlan sayıklıyorlar gülsek mi ağlasak mı halinize...

özgür özel

bir parti genel başkanı kendisi değil de başkalarını zirveye aday yapıyorsa bulunduğu yerin anlamını bile kavrayamamış demektir. ondan vatana millete hayır gelmez.

kemal kılıçdaroğlu'na bir mesaj bırak

aklından bile geçirme!

tarikat ve cemaatlerin devlete çökmesi

tesadüfen gördüğüm arşivde hala mevcut olan bir köşe yazısı, aslında hiç bir şey tesadüf değildir dedirtiyor.

Ekim 02, 1998 yılında yazılmış teke tek fatih altaylı köşe yazısı içinden alıntı:

SSK'yı Aczmendiler taşıyor

SSK Genel Müdürlüğü ve SSK Ankara Bölge Müdürlüğü'nün personel taşıma işlerini Hilal Tur adında bir şirket yapıyor.

Ne var bunda? diyeceksiniz.

Bunda çok şey var.

Çünkü bu şirket Türkiye'deki radikal islamcıların en büyük kalelerinden biri gibi görünüyor. Aczmendiler'in çeşitli davalarında Aczmendiler'i savunan Avukat Hüseyin Ayan bu firmanın sahibi.

Yaklaşık 400 milyar lira bedelle bu işi alan Hilal Tur'un sahibi Aczmendiler'le son derece içli dışlı.

iddialara göre kendisi de fikir olarak onlara çok yakın. Ve başka radikal islami gruplarla ilişkisi var.

Genel müdürlüğünü son derece aydın ve demokrat bir kişi olarak bilinen Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı SSK'nın taşıma ihalelerinin bu şirkete verilmesi bana garip geldi.

Üstelik de türlü dolaplar çevrilerek.

ebru baki

50 yaşına gelmiş bebek gibi konuşmaya çalışıyor. instagrama girsin 3 yaşında çocuklar bile onun kadar bebeksi konuşmuyor, bu diksiyon ile ciddi ne konuşulabilir ki...

ilber ortaylı

bilge babaydı allah rahmet eylesin.

okulda istiklal marşının arapça okunması

protokolde oturup seyredenlerin kalıbına yazıklar olsun... türklerin vergileriyle aldıkları maaşlar haram zıkkım olsun.

özgür özel

bugün burdur konuşmasında ev hanımlarını emekli edeceğini söyledi. buda bay kemalin laciverti, çalışmadan hak etmeden para dağıtma işine koyulmuş şimdiden.

ekrem imamoğlu

Hala haklı ve hak ederek aldığı diplomasına neden dil uzatılmasına izin verdiğine ve deli numarası yapar gibi sorulan sorulara saçma sapan cevaplar verdiğine anlam veremiyorum...

chp

her şey bir tarafa, partiden kim cumhurbaşkanı olacak ise partinin genel başkanı o kişi olmalıdır. parti genel başkanın başka bir aday için çalışması kadar hayatımda saçma sapan bir fikir ne duydum ne gördüm. olmaz, olamaz saçma ve sürdürülemez bir fikirdir. imamoğlu başkan adayı olacak ise belediye başkanlığından istifa edip parti genel başkanı yapılmalıydı. özgür özel parti genel başkanı ise cumhurbaşkanı adayı kendisi olmalıdır. Mansur yavaş olacak ise önce parti genel başkanı olmalıdır. bu şekilde seçmenin kafası allak bullak oluyor. belediye başkanı olmak başka bir iş parti başkanı olup genel siyaset yapmak başka bir iştir..

tüvtürk

polis katili, can ve mal güvenliği için hemen kapatılması gereken tehlikeli yer...

ekrem imamoğlu

diploma davasını çok kötü yönetti. sarı öküzü " diploma önemli değil!" diyerek verdi aklı sıra köylü kurnazlığı yapacağını sandı " erdoğan'ı diploma ile köşeye sıkıştırmıyorum, sıkıştırmam isteniyor ama yapmıyorum" mesajı vermeye çalıştı hatta " erdoğan beni tanısa çok sever" bile dedi. bunun yerine benim 4 yıl eğitim giderlerim, girdiğim sınavlar geçtiğim derslerin hesabını kim verecek? üniversite bir hak tanıdı başvurdum yararlandım deyip diplomasına asla laf ettirmeyecekti o ne dedi " diploma önemli değil !" önemli değil ise iptal ediverdiler... insanların tapulu arsasına kaçak ev yapanın bile hakkı korunurken 4 yıl örgün eğitim görmüş birinin diplomasının iptal edilmesi akıllara zarar bir karardır. hak, hukuk, adalet rafa kalkmış demektir.

imamoğlu davası trtde canlı yayınlansın kampanyası

imamoğlu, yüz yıl sonra sanırım şöyle anılacaktır. haklı ve hakkıyla aldığı diplomasını, diplomasının aslını astarını kimsecilerin görmediği bir liderin önderi olduğu dönemde elinden kaptırmış, chp'nin kazanacağı tüm genel seçimlerde kafaları allak bullak ederek ortalığı karıştırmış, tek yerde toplanması gereken enerjinin dağılmasına neden olarak gücü zayıflatarak kaybettirmiştir son olarak cezaevine girmiş ve kimin neden cezalandırdığı hiç bir zaman bilinememiştir.
© copyright 2005 - 2026