bugün
- habire1219
- silvermist9
- türkiye solunun en büyük sorunu6
- dinler tarihi5
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- hoşlandığın kızın komünist çıkması4
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- sarapci koala63
- tribünlerde apoya küfür edilmesinin yasaklanması6
- motorine 8 24 tl zam gelmesi5
- maşa ile koca ayı online3
- imbat3
- mantı8
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri23
- deli sikince yapılabilecek çılgınlıklar3
- bostanlı dan karşıyaka ya sahil boyu koşmak3
- çikolatalı kek4
- sersem herif3
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı8
- şeyhine sakso çekip şeriat isteyen tip7
- ben sizin anonim11
- akpartililerin apo sevdası5
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci6
- allah'ın homo sapiensi çamurdan yaratması4
- sonbaharda yapılacak en iyi şey5
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar9
- beni ne kadar seviyorsunuz4
- alsancaktan kordona çıkmak2
- üçkuyular dan çeşme ye bisiketle gitmek2
- hiç kimse fikirleri yüzünden hapis yatmasın5
- necip fazıl kısakürek3
- sözlüğü ateşe vermek2
- şeriatçıların konserleri yasaklatması6
- insan olmaya ceyrek kala15
- vexillarius the slayer6
- slip mayo giyen erkek5
- kıskançlık krizi geçiren kadına yapılacak müdahale8
- ahmet davutoğlu'na soruşturma açılması10
- sevgiliyle girilmiş en saçma tartışmalar7
- habire 12 kürt değil kürtçü düşmanıdır3
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz24
- sözlük kadınlarının birbirini çekememesi8
- michael jackson ölmedi mi sorunsalı3
- sabetay sevi4
- enayimiknatisii12
- arkadaşlar tıraş oldum sizce nasıl olmuş2
- arkadaşlar döner mi yesem schnitzel mi9
- kolay gelsin denilen esnafın cevap vermemesi13
- arkadaşlar neden beni kıskanıyorsunuz6
- s'i l v'e r m'i s t19
entry'ler (38)
Merak ettiğim bir durumdur. Bilenin yardımcı olması temennisiyle...
Kalleşliktir diye yorumladığım bir durumdan öteye gidememiştir. Ama bir o kadar da olağan karşıladığım bir durum.
içinde bulunduğum, çıkamadığım bir durum. iyiliği seçtiğim takdirde ve Tanrı'ya inandığım süreçte, dine inanmasam, öldükten sonra "Tanrı'm, senin için iyi bir insan oldum ama senden geldiği söylenen kitapların senin tarafından gönderildiğine inanmadım. Ama bunu kötü niyetle yapmadım." desem, "beni cezalandırır mı acaba?" diye düşüne düşüne bir hal oldum. Öte yandan islam'ın içinde kötülük barındıran hiçbir şey yok. Ama Deizm gerçekten çok mantıklı geliyor. Sırf bu sorulara cevap almak için ölesim var.
Bu sıralar biraz ara vermiş olsam da, eskilerde her cuma sahnesine koşarak gittiğim, solistinden sürekli Tamirci Çırağı parçasını istediğim dahiyane gruptur. Rock için doğdukları kesin.
Elini içine soktuğunda televizyondakilere dokunabilme özelliği sunandır.
Olası muhtemel durumdur. Ateistler Kuran'ı tekrar tekrar hatmeden insanlardır çünkü. En azından çoğu.
"Açacağınız başlığı zikeyim" dedirten bir eylem türü olup, psikopat bir kadının yapması muhtemel olaydır.
"Tavla oynayan esnaf" denince akla gelmeyendir.
ikisi çok farklıdır.
ikisi çok farklıdır.
YGS'de yaptığım dalgınlıktır. Kitapçık üzerindeki yapışkanın bir tanesini hafif kaldırın demişti görevli. O sıra TC Kimlik No'mu işaretliyordum. Sonra görevlinin dediğini yapmak üzere işe koyuldum. Orada yapışkana dair ne varsa söküp, elimde buruşturarak sıraya yapıştırdım. Yanıma gelince de * fırça atıp sınavımın az daha iptal olacağını söyledi. Sonra da düzeltti insancıl bir şekilde ve yerlerine yapıştırdı. Hayatımda en çok o gün kendimi aptal hissetmiştim...
Paranın asla ama asla satın alamayacağı eylemdir. Tarifi gerçekten henüz bulunamamıştır. Düşünülmesi bile insanı hat safhada mutlu ediyor.
içinde milyonlarca pisliği barındıranı, bir halt yediğini sanarak ciğerlere çekme durumudur.
insana kafayı yedirtir. Başlığı okuyunca bile insan donup kalıyor, düşünemiyor. Yiyişen dayı mı olur la?
Hiç böylesini düşünmemiştim. Bir daha ki sefere kesin denemem gerektiğini düşünüyorum.
Sanatsal faaliyet sıfır. Bütün hayatları yeme-içme-üreme üzerine kurulu. Oturup muhabbet edemezsin. Bir şeyin mantığını anlatamazsın, lafa gelince bütün dünya kürdün daşşağını yesin. Sizin lafınız sizden olma çocuklarınıza geçer. Ötesi yok...
iki tane kırmızı Tuborg ile eş değerdir. Bünyeye göre rakam değişir tabii.
Şahsen Sıla ismini tek geçerim. Aynı zamanda çoğu kişi tarafından da beğenildiğini düşünüyorum.
Dişi kişilerin herhangi bir alışveriş merkezine girer girmez kullandığı ilk cümledir.
Asla sahip olamayacağım eşyalardandır kendisi.
Türkiye Cumhuriyeti'nin kendisidir. Hani şu halkına miras bıraktığı...
Bir tanesi de "Bak annem-babam bana bunu aldı"larını birbirleri ile paylaşmalarıdır.