ooooophelia
ooooophelia3 ay önce
sözlük yazarları bir animasyon karakteri olsaydı
Dev gibi olmamdan dolayı shrek. ~swh~ (img:#2490044)
ooooophelia
ooooophelia3 ay önce
man ray
sürrealist bir fotografci.en unlu eseri ise `tears` eseriymis.bi tane `utu` resmini ogrendigim fotografci.utu resmindeki mana ise `zibende` nin bana anlattigina gore: `zibende`-düzeltmekle mükelleflerin nasıl da yıkıcı, bozucu olabildiğini anlatıyor… devamını gör
ooooophelia
ooooophelia3 ay önce
zereth in cilveli fingirdek bir kız olması
bana da özelden keşke 10 yaş daha genç olsaymışsın, hoş adamsın yazdı. bari özelden yapma amk.
ooooophelia
ooooophelia3 ay önce
sözlük yazarları hayvan olsaydı hangisi olurdu
basit bir sorudur. çünkü çoğu insan öküz olmak ister.
ooooophelia
ooooophelia3 ay önce
çok yakışıklı kaslı eğitimli cool merhametli erkek
(img:#2488907) sipariş etmek istiyorum nerden temin edebilirim.
ooooophelia
ooooophelia3 ay önce
karton toplayan çocuk
affetme bizi minik sana yaptığımız bu zulumden dolayı affetme bizi. sana sahip çıkamadığımız için affetme bizi senin sıcak yatagında uyuman gereken saatte sokakta karton toplamak zorunda bıraktıgımız için affetme bizi. çok anladığımız bir bokmu… devamını gör
ooooophelia
ooooophelia3 ay önce
erkekler nasıl giyinsin
bu adam niye bana benziyor. bir an ifşaa oldum diye korktum.
ooooophelia
ooooophelia3 ay önce
seninle şöyle böyle olabilirdik
"gay olsak ne seviştirdik" manasında bir deme.
ooooophelia
ooooophelia3 ay önce
kanye west
son bir iki yıl içinde ünlenen ve çok güzel parçaları mevcut olan siyahi rapçidir. aynı zamanda prodüktörlük yapmaktadır. abd sınırları içinde yapılan rap müziğine yeni bir soluk getirmiştir. `the college dropout` ve `late registration` isimli albüml… devamını gör
ooooophelia
ooooophelia3 ay önce
karısına iltifat alınca böbürlenen adam
hepimiz medeniyetsiz dag ayıları olmadıgımız icin saygı cercevesi asılmadıgı muddetce basa gelen.
ooooophelia
ooooophelia3 ay önce
2026 uludağ sözlük en yakışıklı erkek yarışması
evet evet evet herkes başlığa fokusante. olay açık ve net. 18-110 yas arası en yagusukluyı arıyoruz. oylama başlasın.... gatuulum şartları: gelir belgesi ( cok tıpsızsenız) boydan foto (ınsana benziyorsanız)
ooooophelia
ooooophelia3 ay önce
gazanfer metin
Hoş gelmiş inşallah kızdır.
ooooophelia
ooooophelia7 ay önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
ooooophelia
ooooophelia7 ay önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
ooooophelia
ooooophelia7 ay önce
sosyal linç yiyen kişinin yanında olmak
Devrimci duruşun gerekliliklerindendir. bu sosyal linç dedikleri mevzu bildiğin sistemin bir taktiği. Kapitalizm denen aç gözlü canavar, bizi birbirimize düşürmek için her fırsatı kollar. Normalde el ele verip patrondan hesap sormamız gerekirken, … devamını gör
ooooophelia
ooooophelia7 ay önce
tıraş makinasını kim icat etti
Thomas Alva tıraş...
ooooophelia
ooooophelia7 ay önce
kilo vermem lazım deyip uzaklara bakmak
şişman kadın/adam edimi. duygusallık tavan yapmıştır. pilates falan tedarik edesiniz gelir.
ooooophelia
ooooophelia7 ay önce
bugünde merso alamadan uyumak
Chomar mersosuz yapamaz. Biz fakiriz anlamayız zaten Ama onda da yok Gerçi onun hayalleri var.
ooooophelia
ooooophelia7 ay önce
sözlük yazarlarının elleri
Popo capsleri daha makbuldur efendim!! Boyle dolgun dolgun ohh miss!!
© copyright 2005 - 2026