bugün
- herkes yatsın iyi geceler9
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- kuveyt ve bahreyn de hava savunma sistemleri2
- oğuzhan uğur12
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- sözlük kızlarının kombinleri20
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- velvet vs nervio19
- istanbul un çok pahalı olması12
- the merich13
- cips olsa da yesek7
- oğlum çok güzel lan6
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- velvet13
- matbaanın gecikmesine sebep5
- aklını yitirmek4
- 50 tl ile rolling yapmak6
- slavko vincic15
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- horoz hayası çorbası5
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- nervio11
- ispanya20
- bira cips6
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- 2026 dünya kupası25
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- en sevilmeyen ev işleri2
- oğuzhan uğur'un tutuklanması2
- manifest grubu3
- ona bir şey söyle9
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- kadim kültürler4
- acıktım ben3
- laptop5
- tememda kenka nalaka10
- eski nahif sözlük kızları2
- manyak olmaya karar verdim9
- aga be şarkılar5
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- yarın iş olduğu gerçeği3
- sözlük kimsenin tekelinde değildir9
entry'ler (12)
olasıdır. olursa şaşırılmamalıdır.
örgütlü şirinin imece ile neler yapabileceğinin ispatıdır. köye yeni transferler getirecektir bunlar ;
imam şirin
müezzin şirin
cami önü dilencisi şirin
müftü şirin
halıcı şirin
.. vs. gibi.
imam şirin
müezzin şirin
cami önü dilencisi şirin
müftü şirin
halıcı şirin
.. vs. gibi.
sevişirken yaşanan aksiyonun içine edip gelecek ile planlar yapmaya çalışan kadına söylenesi söz.
artık yeni trend illuminati. iç açıları toplamı 180 derece olan her şeyi illuminati "şeysi" , üçgen ve kareli kıyafet giyenleri de illuminatici zannnediyorlar. müzik klipleri çözümleniyor, tarih baştan inceleniyor, geometri soruları gözden geçiriliyor.
her erkeğin sokakta yürümeyi devlet meselesi haline getirmesi, önceden yürüme ve bakış teknikleri çalışmasının sebebidir.
Olası geçebilecek diyaloglar:
- kız kişisi : merhaba tanışabilirmiyiz ?
- erkek kişisi : efemm anlayamadım ?
- erkek kişisi : agugzuahaha tabe neremden başlıcaz.
Olası geçebilecek diyaloglar:
- erkek kişisi : efemm anlayamadım ?
- erkek kişisi : agugzuahaha tabe neremden başlıcaz.
erkeklerde sıcaklığın artışı ile birlikte yüksek seviyede cinsel arz oluşurken, hatunlarda varolan arz oranında talep olmayışı. grafiksel olarak bakarsak; erkek kişisinin arz çizgisi ile bayan kişisinin çizgisi çapraz olmaktadır. burdan erkeğin çizgisinin kalktıkça bayanın çizgisinin inişe geçtiğini görebiliriz.
burdur şiş ve ceviz ezmesi coğrafi işareti olan, inadına küçük kalan, inadına gelişmeyen, mermer literatürüne burdur beji rengini kazandıran, sadece burdur gölünde yaşadığı iddia edilen bilim adamlarınca görüldüğü söylenen benim henüz rastlamadığım burduricus balığına sahip, ev kirası ve toplu taşımada en pahalı ve konforsuz illerden biri olmakla birlikte hiç bir kimsenin şehirler arası yolculukta uyuyakalıp inmeyi unutamadığı bir durak (sebebi senelerdir yollarının düzelememiş olması sayesinde sarsıntıdan bütün yolcular uyanmakta)ilimiz.
her nerde olursa olsun yanında maç izlemek tehlikeli olabilen, sempatik, has galatasaraylı, çılgın, gözlerini şaşı yapıp baktığında batman deki pengune benzeyen abimiz.
yakalanması halinde kaçınılmaz müdür - patron fırçası yemesi olası, bir gözü ekranda diğer gözü muhtelif patron güzergahlarında, entry yazarken sürekli yanlış harfe basıp hem klavyeyi hem kendini eskiten, büyük bir ihtimalle 657'ye tabi çalışan kişi.
kızların hepsi normal ortamlarında böyle kişilerden iyyyyy çok mal gibisinden konuşmasına rağmen saydığı paranın miktarına göre her türlü yamanmaya çalışabileceği bence gerçekten iyyyyyy denilesi boş beleş insan betimlemesi.
hava parayla beyin bedava. beyinde radyasyon yeşili modasının öncüleri. evde sadece televizyon izleyip sokağa çıktığında müzik dinleme isteği çılgıncasına kendini saran kulaklığa tonla para verebileceğini kulaklığının büyüklüğü ile hunharcasına gösteren kişiler. üreme organlarının büyüklüğünü kulaklıklarının büyüklüğü ile vurgulamaya da çalışıyor olabilirler.
nerede ve ne zaman açacağını bilmek önemlidir. yolda yürürken yanından geçenin canına kasteden büyüklükte şemsiye zararlıdır.