bugün
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması14
- kızlar naber9
- tutuklanmamak için akp'ye katılmak12
- gece gece bana bi çakmak lazım diyen kız6
- hamama gitmek4
- komşuya kahveye gitmek8
- parmak kılları4
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek13
- bacınızı üniversiteye gönderir miydiniz2
- arkadaşlar kahve içiyorum5
- erdal beşikçioğlu16
- en tehlikeli insan tipleri6
- yağmurcu neden akpli8
- yar2
- rak2
- asgari ücretle çalışan yazarlar3
- ömer çelik'in ertuğrul özkök'e franco tepkisi4
- aile hekimi2
- tüik'in temmuz enflasyonu6
- taşaklardan birinin kayıp olması11
- trivagoya bakmadın mı2
- nervio hamferdi10
- manifest4
- 3 ağustos 20263
- şükürcülük2
- askeri ücretle evlenebilir mi12
- yeğen2
- iş ilanı2
- mod geldi mod geldi4
- aklınıza gelen şarkı sözü10
- çay içen kız13
- sinem dedetaş10
- çok sıcak olması2
- yanlış ata oynamak3
- smallville'deki konuk oyuncular6
- gammazların göze batması2
- arıların biraz mallaşmış olması4
- galatasaray10
- bacanak3
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık15
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı2
- borsa4
- ateizm3
- 03 ağustos 2026 abd iran müzakereleri4
- sözlükler arası savaş çıksa11
- ütü13
- iş hayatı4
- isana3
- ali vefa10
- en son gelen mesaj2
entry'ler (20)
internetten tanıştığım gizemli ve aşık olunası kadının msn yada telefon yada her ne üse hede hede, çeşitli şekillerde bizi bağlantıda tutabilecek bir bilgi vereceği an, affet beni sözlük seni kullanıyorum. *
into the wild.
dışarı çıkarken '' kimliğini ve anahtarını aldın mı? '' sorusu.
bazen sadece onu kırmamak için susarsın.
sanki sonu hep hüsran bitecekmiş gibi gelen ilişkidir.
nedense hem etkisi hem de tadı itibari ile votka limona benzettiğim ilaç.
melankoli.
hiç sinemaya gitmemek eyleminden daha iyi bir eylemdir, bir anadolu şehrinde öğrenci iseniz bu sık sık yaptığınız bir eylem olabilir, bilet fiyatları uygundur ve eğlenmek için daha iyi bir seçeneğiniz olmayabilir.
galatasarayın yeni, ziyan transferi, fatih terim oynatırsa helal olsun zira kendisini düğünümde bile oynatmam.
zen kaçıkları kaçıncı tekrar bilmiyorum ama tekrar okuyorum.
in to the wild, babam ve oğlum, eternal sunshine of the spotless mind
alkol haramdır, ottur günahı yoktur derler.
adeta bir dedektif gibi kanıt aratır insana, şurda oturduk şöyle yaptı şunu dedi,öyle desem ne olurdu gibi saçma sapan paranoyaklığa sürükleyen bir eylemdir, mekandan ayrılırken bir hüzün çöker, bir daha gelmek istemediğini düşünürsün.
evlilere sorduğumda 20- 23, bekarlara sorduğumda 30- 35 cevabını aldığım yaş, kimi paraya kimisi de doğru insanı yakalama şansına endeksler bu yaşı.
15 sene öncesinde kapı komşumdu, ben kapının önünde kir pas içinde top koştururken o elinde gitarı evine dönerdi, cool bir ağabeydi sanırım, hiçbir zaman müziğinin takipçisi olamasamda gurbet şarkısı duman grubu sayesinde sevdiklerim arasına girdi, son derece değerli bir müzisyen, kanseri yenmiş güçlü kişilik.
adam şarkısı ile hafızalara kazınmış, doksanlar Türk pop müziğinde belkide hak ettiği yeri alamamış güzel sesli kadın.
istanbulda yaşıyorsa ve geç saatlerde işten dönüyorsa cep çakısı, bayıltıcı sprey vb kendilerini koruma amaçlı araç gereçlerde bulundurabiliyorlar.
her şeyden vazgeçmen sonucu onun senin her şeyin olması ve senin ondan her şeyin olmasını beklemen ütopik durumu.
+ 7 verdiğim 38 oran bulduğum ancak sadece 2 lira yatırdığım için kendime küfür etmeme neden olmuş maçtır.