O
one day9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
O
one day9 yıl önce
tarihi fotoğraflar
üstüne tanımam. http://galeri.uludagsozluk.com/7/yaratıcı-fenerbahçe-taraftarı_58275.jpg
O
one day9 yıl önce
anın görüntüsü
O
one day9 yıl önce
anın görüntüsü
O
one day9 yıl önce
sözlük yazarlarının çizimleri
paint terk olmayan yazarların çizimlerini eklediği başlık.. karakalem, karikatür, grafik, wallpaper her türlü çeşitlerde olabilecek çizimlerdir.. burayı resim çöplüğüne çeviricem..
O
one day9 yıl önce
anın görüntüsü
O
one day9 yıl önce
anın görüntüsü
O
one day9 yıl önce
anın görüntüsü
O
one day9 yıl önce
günün sözü
genellikle günlük yayınlanan süreli yayınların veya saatli maarif takvimlerinin bir köşesini dolduran sözlerdir. okuyunca insanın hayat felsefesini kökten değiştirecekmiş hissini uyandırsa da insan hep yarınlara yelken açar.
O
one day9 yıl önce
günün fotoğrafı
http://galeri.haberturk.com/galeri/index/400320/1/18#galeri
O
one day9 yıl önce
yazar nicklerinin hikayesi
O
one day9 yıl önce
insan olmasaydınız ne olmak isterdiniz
50 yıl önce ayrılmış iki sevgiliyi kavuşturacak bir tren bileti.
O
one day9 yıl önce
anın görüntüsü
O
one day9 yıl önce
unutulmaz film replikleri
hafızalara kazınmış repliklerdir. `last samurai` - sana ayda 300 dolar versem japonları öldürür müsün? - ayda 300 dolara herkesi öldürürüm. `jakie brown` ordell: benim 500.000 dolarımı sen mi aldın? max: evet ordell: paramı niye aldın? max: s… devamını gör
O
one day9 yıl önce
sıkılmadan şirinler i izlemek
geçenlerde sinema filmini izledim. bayağı bir eğlendim. arada tv'de çizgi filmi denk gelince de izliyorum.
O
one day9 yıl önce
anın görüntüsü
O
one day9 yıl önce
7 ocak 2017 adana kar yağışı
Bizim neyimiz eksik ulen dedirten entrydir..Gelin kar duası yapacağız..Çok sıktı be açmayın artık şu entryleri..
O
one day9 yıl önce
üniversitede kalemlik kullanan kız
evet efendim yaklaşık 30 dakika önce şahit olduğum kızdır ki bu 4. sınıfa giden bir mühendislik öğrencisidir. uyumamanın verdiği garip duygu ile rencide etmek istedim sınıf ortasında, hatta bunun için hamle bile yaptım ama hoca tarafından "petit bey … devamını gör
O
one day9 yıl önce
kukla
bursalı olan hard core müzik yapan başarılı müzik grubu.
O
one day9 yıl önce
mutluluğun resmi
aynı zamanda abidin dinonun nazım hikmetin şiirine cevap niteliğinde yazdığı şiirin adıdır. aynen nazım ın yazdığı gibi mükemmel bir şiirdir bence. büyük üstat sadece yazmamış, yazdırmışta.. Mutlulugun Resmi Kokusu buram buram tüten Limand… devamını gör
O
one day9 yıl önce
anın görüntüsü
O
one day9 yıl önce
feyza altun meriç
hukukçu ablmamızdır. düzene karşı çokarak 7 aylık bebeği ile duruşmaya girerek tabuları yıkmıştır. ana haber bültenlerinde siyasiler ile biraraya gelmiştir. buraya kadar çok güzel tuttuğunu koparan bir abla gibi gelmişti bana. öğrencileri azarlaması… devamını gör
O
one day9 yıl önce
feyza altun meriç
hukukçu ablmamızdır. düzene karşı çokarak 7 aylık bebeği ile duruşmaya girerek tabuları yıkmıştır. ana haber bültenlerinde siyasiler ile biraraya gelmiştir. buraya kadar çok güzel tuttuğunu koparan bir abla gibi gelmişti bana. öğrencileri azarlaması… devamını gör
O
one day9 yıl önce
ilişki durumum temsili
kişilerin ilişki durumlarını belirttikleri fotoğraf altlarına yazı yazarak çeşitlendirilen capslerdir. bu ara takip ettiğim bağırta bağırta güldürmekteler. (img:#640309) (img:#640308) (img:#640306) (img:#640305)
© copyright 2005 - 2026